all we know is distance

ska plugga lite kemi nu och göra läxan om helium, woho?

imorn är det äntligen fredag! slutar 11.20 :D nice som 17!!!!

 

btw. steget jag tog. fick åtminstonde positivt svar. får hoppas på att nästa steg också fortsätter i samma riktning.


*

jag tog steget. får se om det blir positivt eller negativt.


Grattis till mig!

Ja må jag leva, ja må jag leva. Ja må jag leva uti hundradeår!!! iaf några år till! :)

haft en seg dag i skolan, sedan middag i sickla och sen hem till mamma.

måste bara säga att ni måste söka på Matt Woods' Plan A på spotify! helt underbar musik!!!!
nu ska jag nog fixa mig och krypa till sängs! vart nu det blir... hmm...

jag tar steget. vad har jag att förlora?!


+
att jonas är finast!


everything at the same time.

oj, vet att det var HUR länge som helst som jag bloggade ordentligt... ska försöka ta tag i det om mitt internet vill börja funka.. sitter just nu på brorsans data (tack!) och kollar pryttlar som man bara måste göra... sjukt va man är beroende av internet egentligen...

har egentligen inte hänt så mycket sen sist... Kim spelade ju här hemma! det var helt magiskt. helt underbart vilken känsla och utstrålning männskan har!! han stannade även på "middag-som säkert skulle vara godare än Cafe Operas snittar som man bara måste äta" han är för go den karln! tack för den elogen ;)

haha vidare i veckan, det gick ganska fort! började på mitt individuella val som är Webbdesign.. jag hoppas jag kommer tycka det blir bra! just nu känns det lite.. javenne.. som att vi inte gör så mkt.. men nästa tisdag är det redan prov. och skolportaln funkar inte för mig. kan ta sig! resten av veckan flöt på med någorlunda småproblem...

dock blev det för mycket i lördags morse i stallet... det gick säkert bra om jag hade haft orken att fortsätta försöka. men där släppte det. jag tänkte på jobbiga saker och orken försvann... undrar bara hur de kan påverka mig så mycket! tänker på det typ hela tiden och söker råd och försöker komma på bra lösningar.. men jag vet inte om det går eller hur jag ska ens göra... jag hoppas det löser sig. jag ska nog ta steget. vafan, man lever bara en gång. och om jag inte försöker detta så kommer de ju sumpas alltihopa.. så jag kan iaf prova! i söndags var det tillbaka i stallet och jobba! jobbade från 8-14 men hjälpte Kit till 15 och sen var det Clinic, så jag kom hem kvart över fem. var helt slut och gick och la mig klockan nio, BEHÖVLIGT! kort dag idag i skolan, var inne i stan med elina efter skolan och skulle kolla ut lite trevliga saker. hittade en UNDERBAR skinnjacka, precis vad jag vill ha och allt! kostar dock 1995... har lite svårt att tänka mig att lägga så mycket på en jacka... trots att den var så jävla snygg! ska funta på det! annars vill jag hitta liknande för lite billigare pris!

för jag fyller ju år imorn, ni som har missat det! så jag måste ju ut på presentjakt/vad jag vill lägga mina pengar på sen ;) moaha.. sista dagen som 16.... och slipper säga; jag fyller 17 och att folk missförstår ;) haha 16 låter så jävla litet... bara 1 år och 1 dag till 18!!! WOHO!! jag längtar! imorn blir det lång skoldag och sedan middag med familjen hemifrån och sen åker jag hem till mamma och sover där! (orkar inte vänta tills lördag för att få mina presenter heller?!?!) haha

nu ska jag kolla vidare lite på nätet sen upp till mitt rum och räkna klart matten och sedan titta lite tv och fixa inför imorn! woho :D jag blir 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (vill ha gratulationer av vissa speciella folk också...)

puss på er! btw. jag älskar the fray. <3


jag ryser fortfarande.

finns inga ord som kan förklara hur bra Kim är.
haft en hemma-hos spelning här hemma idag med Kim och även Jonas L.
jag vet knappt vart jag ska börja berätta. kanske gör det någon annan dag om jag har tid och finner ord.

kan iaf säga säkert vad jag känner. Kim Fransson är den mest talangfulla, trevliga, snälla, mysiga, snygga, osvosvosv. artisten jag vet om och han är så otroligt jordnära.

tack för en sjukt bra dag.
<3

jag är inte död

jag har bara typ noll bloggfeeling just nu. tror jag sitter på en påse med antifeeling. iaf när det gäller bloggen, när det är gig så älskar jag det.
var i eksjö förra helgen! det var faktist jävligt bra feeling på det giget! härlig efterfest och trevlig helg iallto.
imorn blir nog en bra dag! ikväll ska jag kanske plocka lite på rummet.. annars går jag upp tidigt innan jag åker in till grönan för att se på Kim. för imorn kl. 19.00 kommer självaste Kim hem hit och spelar! hur jävla feeling som helst! :) längtar verkligen till att träffa honom igen... saknar!

hörs later! hoppas nisse hör av sig sen också, för nu har jag ÄNTLIGEN fått iväg den andra filmen... så får se va han tkr om den! :)

loveonya.

RSS 2.0