<33

pjuh. nisse är bäst.


finis bilder



detta är nästan alla mina bilder som jag av någon anledning sparat på den här datan. någon som är förvånad att det mestadels är bilder som kan kopplas till jonas på något sätt... inte är det jag minsann! :)
vissa bilder jag har betyder så himla mycket. jag måste kolla igenom bildena från min data. finns många som jag glömt att jag har... som jag tänkte när jag tog dom; "den här måste jag använda" har minsann inte hänt...
<3

håll tummarna med mig. önska det bästa, för min skull.

jag blir seriöst ledsen bara av att tänka på det...

igår var jag med Elina typ hela dagen, iaf eftermiddagen! mys för jag hade inte träffat henne sen skolavslutningen!
pratade massa skit och käkade aaasgod thaimat, yum! shoppade lite, sedan hem till henne och sen ut på stan igen..
hade en grymt trevlig kväll iaf!
när jag kom hem satte jag mig vid datan en stund... gick in på FB och så kollade jag nisses sida... möts av en status;


jag vill verkligen inte tro det värsta. men det kan ju vara så... vet inte alls vad jag ska tycka/göra/säga efter dehär då... :S

idag har jag solat i 1½ timme, härligt! och även pantat burkar, fick ihop 263.50 NICE! hur lovely som helst! :)
nu ska jag fortsätta deppa/chilla vid TV'n
jag har inte heller fått mail från MIS... vad är problemet?! jag vill ha Kim&Jonas gig nu juh! hoppas på världens bästa jonas. alla verkar vilja fixa det för mig! love people sometimes! :)

sooommar och soool..

.. i härliga stockholm!
ligger just nu på nya altanen som är nästan klar! jävligt fet som sagt! med pappas data och spotify ligger jag och solar med vovven som alltid ska ligga på en när man solar.. och den andra vovven ligger i skuggan.. smart kille dedär :)

ringer någon från Nbop HB i typ sundbyberg.. vågar inte svara ;) haha! kan ju vara till pappa och då vill jag inte svara.. xD han står ju på mitt nummer på hitta.se osv.

iaf. nu ska jag  bara laaapaa sol några timmar och gå ut med grannens hund också!
imorse gick jag på promenad i en halvtimme... enligt mig höll jag ett bra tempo och joggade några gånger i uppförsbackarna... ska göra såhär veckan ut iaf och inte äta frulle innan, och inte efter heller iof.. jag har inte ätit något ännu idag... ska nog spara mig till middagen och käka kött/whatever + sallad. want this. iaf veckan ut. så får vi se om det lönar sig någonting på så kort tid.. :) det var iaf härligt med en morgonpromenad! imorn kanske vovvarna får följa med! :)

just nu mår jag bra. tack. nu ska jag  bara fixa det här också. looove it.
godnatt. nu ska jag försöka somna i solen! :) ska nog ställa datan i skuggan.. så den inte blir knepp :)
 miiish

fick ett meddelande från dom som försökte ringa.. som sagt vill dom få tag på pappa... ang. reservnyckel till nya bilen :) ska ringa pappsi på en gång och ge numret till honom också! night! ;)

trött som satan! :)

tjena hoppsan! hur mår ni?
själv mår jag super! :)
i helgen har jag bara chillat och tittat/hjälpt lite när vi bygger en feeeeet altan på baksidan! stor som satan :D nicenice!
skulle hjälpa pappa att bära reglar... men han "slängde" två av dom på min fot, och jag hade tofflor på mig...  så jag blev arg... och nu har jag att blåmärke på foten som faktist börjar försvinna.. härligt!
igår träffade jag cicci vid tre-tiden och efter ett tag även linda... drog från stan till grönan, kollade in..
ändrade lite planer... kvällen slutade bra iaf och jag kom hem runt ett... däckade på en gång..
idag har jag sovit två timmar på eftermiddagen, det behövdes!!! jojagtackarja!

kände att det blev många utropstecken här... inga kysymysmerkkin heller.. så jävla gulligt ord! :) haha
nu ska jag nog lägga mig och fippla lite med telen och titta på lite barnprogram as usual! love it :)

godnatt! hoppas ni alla hade en trevlig måndag!

hur svårt kan de va?

jadu... det är väl ingen som vet!
idag har jag bara chillat, och solat! härligt härligt! tacksam för solen+att man får färg! :D
just nu är jag typ ensam hemma, förutom +brorsan, fast han sitter på sitt rum bara :)
så det är jag och hundarna nu! haha

jag har egentligen inget vettigt att säga... ser fram emot nästa vecka! blir nog en liten tripp med cicci och pappsen! :)  lång resa men blir förhoppningsvis värt det! :)
ni får veta när jag kommer hem :) woho.

nu ska jag fortsätta vila och titta på tv... mess me.... ehm.. he.he.he

yoooo people!

idag är jag trött! jises... somnade ganska sent igår igen, trots att jag la mig runt kvart över tio.. var jag vaken till åtminstonde tolv innan jag la ifrån mig telen och bestämde mig för att sova...
imorse gick jag upp runt halv tio, eller exakt menar jag ju.. måste gå upp på jämn fem-tal ;) om ni förstår... alltså 10.00 10.05 10.10 osv... haha! kan alltså inte gå upp på en "vanlig siffra" haha! en av mina många idéer minsann!

idag var jag först hos läkaren, fick mera meducin igen... jobbigt... iallafall.. hem och sen åkte vi till taxinge, la familia.
fikade lite gott där och tittade omkring... åkte via forum på vägen hem och bytte min morgonrock, köpte ny väckarklocka, och även två par örhängen :) nicenice.. hämtade även ut meducinen också... ska väl ta en nudå? hmm..
jag har även ont i magen! ska ta en alvedon eller två och hoppas att det går över!
i helgen blir det chill tror jag :) skulle åkt till skara, men inget band så det sket sig ju.. haha! gör inget :) jag sparar gärna mina pengar faktist.. :)
på måndag kväll blir det kanske bio eller något annat trevligt, får se hur det blir med dedär....

ska bara chilla ikväll också... härligt härligt!
vad har ni för er då? kommentera lite grann! skulle vara trevligt :) haha
have a nice day/weekend or something.

time for bed.

aah.. idag har jag vart duktig! staplat ved och så har jag... ähm.. lyssnat på musik :D haha! men veden var bra, det tjänar jag pengar på! :)
igår sa jag typ vid nio att jag skulle lägga mig tidigt, jag gick däremot och la mig efter tolv... inte bra ;)
så idag ska jag faktist lägga mig redan nu! imorn ska jag upp ganska tidigt, doktorn vid halv elva sen blir det liten utflykt med la familia :)

dessutom SKA jag hålla mitt löfte denna gången... efter imorn, (för vi ska till fik och grejer) så ska jag INTE äta glass, bullar, godis osv. jag har sagt det förut.. och hållt det ett tag.. och så tar jag glass eller något och tänker; bara nu gör det inget.. och så genom att jag åt det så glömmer jag löftet och äter som vanligt igen... sux.
och mitt gym-kort? hur många gånger har jag använt det? ska jag vara ärlig? så har jag använt det EN gång på riktigt. helt sjukt. köpte det typ i mars eller något.. kanske innan.. sist jag ens var där, var när jag var sjuk och det var den 18 april tror jag. och då gick jag bara på bandet för jag hade typ feber och sånt ju.
så jävla bra gjort av mig. 3000 i sjön känns det som just nu. det är ju ett årskort trots allt.. så jag MÅSTE börja så snart som möjligt..
jag vill ju verkligen, men har jävligt svårt för att hålla.. :S

idag var det ju rix i helsingborg... kim-finis var där ju! aah... sakna :)
godnatt!

nothing to loose but everything to gain.

det är en rad ur en av mina favoritlåtar just nu. en låt från Daughtrys nya skiva Leave this town. låten heter September... hur passande är inte det då det är min månad? :) iaf, i love that song!! (tack spotify)

idag är jag iaf hundvakt till min morbrors vovve, dom är och spelar golf så jag sitter hos mamma och passar henne.. segt ;) återigen, tack spotify! :P

jag tänkte lägga upp en lista senare idag/imorn kanske. över saker jag hatar.
finns så jävla mkt.. vill bara få det ur mig så jag vet va jag kan "dra ner på att hata" på något sätt...
som tex. folk som inte tar ner toalettlocket. hur äckligt är inte det?! gör det bara -.-

nu ska jag titta på tv och äta lite nötter. helt okey I guess.















my favourite boys. thank you. <3





förresten, va tycker ni om min nya header? :) klart mina favoriter ska vara med. TS+Kim, finare blir det inte... och en urgullig bild på jonasen! :) tack helle <3

fav' song



har lyssnat på daughtry's nya skiva på spotify (som helle har fixat, tacktacktack!!!) och här är en av favoritlåtarna! har lyssnat på den lite mer än dom andra.. så jag venne riktigt hur de andra låter ;) ska lyssna på dom mer...
kolla in det om ni inte har hört!!! grymt!

planerar lite inför lördagen också, det blir förhoppningsvis grymt! :)

mr. handsome


can I get a minute
and a couple of seconds
of your time
I know you probably hear
this everyday

@scandic.

just nu ligger jag på hotellsängen på scandic hotell i jönköping!
kom hit vid två eller nått efter ha kört från trollhättan.

kim's spelning var magisk. tror det kan vart en av dom bästa spelningarna jag vart på. sån jävla feeling!
nu ska jag sova!  är hemma imorgon kväll...




FEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIING!!!! <3

yeah. it's friday

idag är det fredag och det har vart en underbar dag!
har legat på en brygga här på västkusten från typ kvart över elva till kl. 16 :) så fem timmar! det tkr vi om.. dock inte att min bikini hade gjort mig VIT under.. och så solade jag där smart som jag är... och nu är jag rosa där.. mkt snyggt..
och så verkar det som dessa jävla koppor kommer tillbaka under ena armen.. sux.. jag åt ju penceilkligenrgneigne.. vet inte hur det stavas. säger medicin. enklast så! men det var iaf inte trevligt...

idag är grabbarna på åland med EMD och spelar... vill så gärna vara där!! men är fast i götet.. men ska på Kim imorn.. så det jämnar väl ut sig (?!) hoppas skara löser sig nu!
och slutet av augusti kommer nog bli hur bra som helst!! :D woho. thnx!

har lyssnat på darins skiva de senaste dagarna.. finns på mammas data... faktist helt okey vissa låtar! (Y)
ikväll ska vi och äta på restaurang och sånt.. och imorn åker vi som sagt hem.. kommer dock hem på söndag kväll för det blir några stopp i sverige på vägen!

kan ingen fixa ett privatflyg till sala!? eller flytta fram konserten en timme ;) eller fixa tidigare tåg... ingenting vill som jag vill jööh... men det är väl okey iaf...
snutten lovar mkt han... hoppas han håller detta.. eller klart han kommer hålla det.. men frågan är väl när han ska genomföra det.. kommer väl mail i helgen hoppas jag! utan det kan jag nog inte planera så mkt... förutom skara då.. får lösa det där med carro! kommer nog bli grymt hursom! :) wiho!

nu ska jag gå och titta på tv eller fixa mig.. hömm... hörs iaf later! :) får se när det blir.. kanske söndag morron på hotellet annars på kvällen när jag är hemma! :)

picturetime


avslutar med heta hemming på hoj. så snygg så det finns inte. *tut tut* :)

jag är så duktig!!

tänk va duktig jag är!! jag bytte färg här på texten, HELT själv
visserligen så sitter #elle på msn och förklarar hur jag ska göra ;) men ändå.. haha
jag tyckte jag va duktig :D :D
*applåd till mig*


check out my handsome boys. <3

trött

pjuh, var ute på en promenad förut med vovven här i huset.. hittar ju inte alls här.. så jag började med att gå till en återvändsgränd och sen under STORA vägen och sen förbi massa pållar... och sedan under STORA vägen igen och tillbaka.. pjuh.. man visste  ju inte om jag skulle komma tillbaka längre fram, tur :P

snackade lite med jonas igår.. han lovade igen att han skulle maila... men den gången tror jag faktist han kommer ihåg det! snutten.. bästbäst...
börjar tröttna på EMD nu... "förstår det :)"
haha sötis
idag har jag absolut ingenting att göra... snark.. lägger väl upp en bild eller två på snyggingpojkarna här sen..
finisar!!!
ska nog ut och sola lite nu! :) see ya later :D

vi var och tittade på tigrarna förut..

vad svarar man på det då? ;) haha... kanske: jaha.. va dom balla.. tuffa.. coola?
haha!
nu sitter jag i götet hos min morbror+familj... ska gå och lägga mig strax..
vill verkligen åka till åland på fredag! aaaaaaaaah... satan... menmen.. får väl väntarå... sux...
får ju se kim på lördag.. så det är väl okey... lite iaf..
igår ägde satan... loveit!

bilder kommer någon dag när jag får tid, kanske imorn kväll...
pussonatt

"vi har ett missfall här borta!!!!"

det var en extremt rolig dag i eskilstuna igår!
hängde med carro, linda och micks "backstage" och sånt.. skräms lagom va... nu går jag till knut: vi har ett missfall här borta!
tjejerna dog av garv.. efter ett tag kom jag på vad jag sa... jag tänkte faktist på en missbildad människa ;) hahaha!
gjorde skitfina skyltar till jocke. vi vill se hemming i klänning och ursäkta naken rimmade inte... pojkarna från scenen fick sig ett gott skratt... tacktack
giget var bra. snackade med jonas efter också... sen drog han... gick till artistingången och väntade... oscar går omkring utanför ; kan du hämta nisse och jocke? :)  oscar: jarå... jag ska bara plocka lite här :)    det går så bra så! :) när han skulle gå in frågade han igen vem han skulle hämta.. nisse... och jocke.. eller hur var det??
pojkarna kommer ut... pinsam tystnad när dom gick mot oss ;) jocke bryter tystnaden med; va tyckte ni om den nya showen då? *kram* jovars den va bra! massa snack med dom snygga pojkarna... jocke skrev på finska... fan betyder det?! skriver nästan som en kratta också... ;) haha
jonas skulle skriva på en t-shirt... fick inte låna nisses rygg.. det gick han INTE med på... inte jockes heller... haha!
Hemming; du får skriva på hon som ska ha den!!!!
Jag: och va heter jag då??
Hemming; det vet väl inte jag heller....
Jag; men du får väl gissa!!!
Hemming; Elin... nej Greta...
Jag: vafan!! Greta?!? vad är det för jävla namn?!
Oscar: vi  kan ha en namngissningslek!!! :)
Nisse: jag vet jag vet jag vet :)
pojkarna gissa på lite namn när nisse bröt leken efter två gissningar och säger ; Erika :)
Oscar: men fan nisse! nu förstörde du det roliga ju....
Jag: och hur fan visste du va jag hette?!
Nisse: jadu.. klart jag vet va du heter... ;)
lite argumentation om det där... undrar fortfarande....
mer snack med pojkarna.. bjöd JH-boysen på mitt favorittuggummi... -jafan! det var ju gott :)
hängde lite mer med pojkarna...
Nisse; ahmen.. hur vet du va jag heter då??
tyvärr fick han inget svar på det då vi blev utslängda från deras loge/hus... fick iallafall ett kvällsäpple av nisse.. man tackar... det satt fint! :) -"nej det går inte.. det godkänner jag INTE" nehe.. fick ett annat :)
gick runt till hemmings "moppe" haha den va fin som satan! skulle inte banga! ;)
tog lite fina bilder på jocke där... ahw.. schexy.. ;) haha
jocke hann med att klaga på mitt minne, att det var så jävla bra.. haha och vi kom fram till att han fyller på en söndag nästa år... det suger ju!! och uddevalla är en jävla skitstad!
skulle också hitta ut... gick mot grinden.. frågade oscar om vi fick gå med ut när dom körde ut... -jarå det går bra! :) nejförrsten.. jag måste nog ringa och fråga först... haha jättekul...
gick iaf runt, satte oss ute och väntade på att mamma skulle komma... grabbarna åkte förbi.. hemming tutade fint :') och dom brumma iväg...
alla bilar som åkte ut visade sina parkeringsbiljetter för oss och trodde att vi jobbade där.. haha inte okej... "det blir 3000 i böter då... biljetten är inte giltig..."  tack gärna ja! :)
dagen var iallafall sjukt bra! fucking worth 30 spänn ;) blink blink... haha! thnx carro for buying ;)
längtar som satan.
jonas ska även ringa kim och fixa... aah.. love ya. lägger upp bilder när jag har lagt in dom i datan!
tog ett x antal bilder med jonas. haha! "det är jobbigt att le så länge..."  finis... och även några bilder med snyggaste trion!
och carro fick sin första kram av nisse.. *woho!!* haha! good day people!!
<3


woho

sitter här vid datan en snabbis.. kollar egentligen på tv.. :)

imorn ska jag upp ganska tidigt, färga håret :) och sedan till grönan under dagen, och på söndag blir det e-tuna!
om jag får med mig någon trevlig prick så skulle det vara roligt! :) cicci banga ju :/ men hoppas på att linda väljer att hänka! :)

och på söndag efter e-tuna styr bilen mot nya trakter och åker till göteborg.. ska vara där tills på lördag, och då blir det trollhättan och sedan jnkpng för att sova och sedan åka vidare hem på söndag! trevligt...

see ya later! mamma har med data till götet, och jag tar troligtvis med min externa hårddisk så jag kan ha något att pyssla med där nere... tex. bilder osv.. :)
och sen ONSDAG!!!!! då gäller det! jag är taggad! tisdag den 14 juli klockan 23.55 kommer jag vara på helspänn! :) vänta vänta och återigen vänta tills klockan slår 00.00
undra va som kommer hända.. ska fråga på söndag! :)
<3

<3


grattis snygging!

GRATTIS SNYGGING!

finns det någon bättre passande rubrik för en dag som denna?! nej jag tänkte väl det :)
idag fyller nämligen världens bästa, snyggaste, charmigaste, snällaste, mysigaste, underbaraste gitarrist Jonas Hermansson 29 år!

Den karln kan jag skriva mycket mycket mycket saker om.. men så himla svårt att få fram orden.
betyder något otroligt mycket för mig och ja, svårare än så är det inte. i över två år har jag fått olika uppfattningar om honom från dag till dag. men det första jag tänkte när jag såg honom kommer jag fortfarande ihåg och håller fast vid det. FAN va snygg han va! det var min första tanke och där började den resan... helt sjukt att den dagen verkligen ändrade mig. hur fan hade det sett ut idag om jag inte åkt dit? hur skulle jag tagit mig dit utan min brorsa? hur fasen går allting till? jag är iallafall så jävla tacksam. 

jag tror det kan vara anledningen till att jag har vart lite nere nu.. men det börjar bli bättre nu...
för efter i lördags, så ser jag på honom annorlunda. på ett bra sätt! under spelningen fungerade ju inte hans förstärkare... man såg hur jävla besviken han var osv. jag såg det, precis som alla andra.
detta kanske låter helt knäppt, men jag kände det även inom mig. jag kunde blunda och fortfarande se framför mig hans besvikelse och känna precis samma sak inom mig. jag tror faktist på det. känns jättekonstigt... men det känns sant för mig... believe what you want.
det känns både bra och dåligt med den känslan. på söndag kommer vara sista giget på ett tag... det känns väldigt konstigt.. men ändå skönt. jag behöver tänka på annat. men eftersom jag känner såhär redan nu, så vet jag att jag "kommer tillbaka" om man säger så. nu har det blivit en helt annan nivå och jag stormtrivs!

oh well... back to the subject... Jonas fyller år var det ja... detta snacket var bara en tanke från min sida som jag behövde skriva av mig... don't bother....

Jag hoppas bara att du får världens bästa dag och njuter av ditt sista år innan du blir 30 ;) tänk positivt! åldern är bara en siffra, du ser ut att vara den åldern du känner dig som, det finns så jävla många anledningar att inte tänka på vilken ålder man har. varesig du är 26 eller 29. kan du troligvis göra samma saker! det är när man börjar bli 70 som man inte kan tänka på samma nivå längre.

Jag har fått en ny syn på dig, betyder så mycket för mig. tack för att du är den personen du är. tack för att du ger mig den känslan. tack för att den inre människan i dig lyser igenom och visas för mig. jag ser så mycket mer än ditt vackra yttre.
fyfan det här låter jättetöntigt. men jag vet inte, i guess... det verkar vara sanningen för mig. och det märker jag eftersom jag faktist sitter och fäller några tårar.

honey ; kort och gott. ETT STORT JÄVLA GRATTIS!


okey, sista inlägget för inatt.

jag lovar. förra gången jag sa att jag skulle lägga mig.. blev inte så... jag gick in på blogg.se för att se efter.. har aldrig riktigt tittat på den sidan.. så hitta jag en blogg om en tjej som är 15 år och gravid med tvillingar! så nu har jag suttit och läst hennes blogg i snart en timme :P istället för att sova, känns bra :)

nu är ju tyvärr programmet slut.. ska se om jag hittar något annat roligt... kanske något roligt barnprogram som jag älskar! :) det är ju ljust ute nu... undra om jag kommer kunna somna.. får nog dra ner rullgardinen... :p

nu ska jag på riktigt sova. godnatt. fast jag ska gå på toa en tredje eller fjärde gång nu :)

i love it

aah.. centralskolan är hur bra som helst! kommer ihåg i nian när vi satt och tittade på det på svenskalektionen... även no-lektionerna och kanske någon matte lektion då och då gick åt till det... inte så konstigt att vi är så smarta ;) haha

ni måste kolla in det. hur bra som helst!

nu har mordkommisionen börjat... ska nog ta mig till sängen.. jag har satt klockan på nio imorn... hmm.. varför vet jag inte riktigt ;) får se om jag går upp då eller om jag somnar om :P
fasen.. nu blev det ju reklam på tvn.. seeegt!
ska lägga upp en fin bild dåra... :) ska se vad jag finner i arkivet...


denna finis bilden är just nu månadens bild i min kalender som så fint pryder min vägg till höger om mig. love it.

still awake

that's the case... kollade på MJ showen på tv förut. riktigt bra!
satte mig vid datan för att vänta på att nästa program skulle börja.... nu är det slut.. så nu är det bara 40 minuter kvar till mordkommisionen börjar.. det är lite roligt att se.. kommer ihåg att jag tyckte Fischer va snygg förut... han ser ju helt okey ut (Y)

för att fördrica tiden lyssnar jag på matte (as usual nuförtin')
men kom på den smarta idén att titta lite på centralskolan! så sjukt roligt!
sök på cenralskolan på youtube och titta! hur roligt som helst!
det ska jag fördriva min natt med. jag är typ inte trött... hmm... blir väl trött närsomhelst bara för det.. men nu. CENTRALSKOLAN!!! :D:D:D

kanske bloggar innan jag lägger mig beroende på vad klockan är... :) en nattblogg skadar väl inte? :)


what's keeping me feeling down?

från i lördags kväll. precis efter jag snacka med jocke första gången så gick allt nedför, verkligen.
det är fortfarande så. i söndags var jag helt förstörd. blev lite bättre igår och nu går det upp och ner....
just nu känns det jävligt lågt igen...

jag vet inte alls varför...
jag ska fundera vidare på detta... jag vill verkligen.. men jag vet inte hur och varför. kommer det bli bättre?


nu ska jag sova.
och jag har fortfarande inte ringt till made in sweden. måste ta tag i det!
det kan nog vara en av anledningarna också. jag vet inte hur jag ska göra längre. vad jag vill göra.

kan ingen bara göra allting bra. sleep it away!
och imorn kommer våran femte bil hem hit. en saab-cab! woho. (hur ska man reagera?)

so what you got to say?

sitter och lyssnar sönder in overtime på mattes myspace. i love it. speciellt OH som är mellan meningarna ;) jockes line! aah... finis! :)
har lyssnat på den större delen av dan faktist ;) lovely. IN OVERTIIIME!!!! :D haha
messa lite med helen nyss, bra brud det där!! vill träffaaa! :)

hur många tyckte om bild-manian i förra inlägget? *räcker upp en hand* i loooove it. såjävla fin! :)
imorn ska jag nog ringa till made in sweden eller maila.. jag vågar ju inte ringa.. har sån fobi! men jag måste nog göra det... och så ska jag åka till forum på eftermiddan...
nedu.. nu ska jag lägga mig och samla på mig lite mod inför imorn.. jag vill ju ringa.. och fixa så jonas hänkar! det kan bli gryyymt bra! och hemming vill man såklart ha på plats också!! :) wooh..

goodnight fellas!

 :')
ett år sen sundsvall... saknar conny!

hemminghemminghemming

wow.wow.wow.wow.wow.wow.











lite bilder på jocke från sundsvall. aah.. va tycker ni? :)

hemming-ifierad

aah... tänk så fin...

i torsdags var jag ju i sundsvall... jävligt bra dag! fett värt och jag ångrar inte en sekund!!
och igår bar det iväg mot andra trakter, mammas bil styrde söderut och mot landets mitt! töreboda var det som gällde!
kom dit vid en stund efter två och blev lämnade... letade oss omkring och bestämde oss sedan för att kila in på området. tillslut bestämde jag att vi skulle stanna framför scenen. det var "fullt" längs hela, fast en lucka mitt framför jonas.. var det ödet? ja det tror jag minsann. bosatte oss där i några timmar, såg på owe thörnqvist (stavning) och sedan cillah och totte (stavning)
strax efter sju blev det dags för gig iallafall! bandet kom ut och körde igång showen med i'm no romeo som vanligt. brabrabra var det! började tyvärr redan där med krångel! jonas sprang fram och tillbaka till förstärkaren och försökte fixa. kurre försökte också hjälpa till.. men icke... showen fortsatte... fortfarande jävligt mkt krångel trots gitarrbyte osv.
inte mkt att göra... Jonas blev jävligt besviken, jag såg det och kände det även i mig... fick tårar i ögonen för han..
jocke var snygg som satan och alla såg min "grattis jonas" skylt! oh, how lovely.
gitarrsolot var bättre än någonsin! trots att ljudet inte funka 100% så hörde jag och vet hur det ska vara. spelade det i min hjärna samtidigt.. bra som vanligt! jonas tog av sig sin t-shirt och visade sin fina bringa. MÅNS ZELMERLÖW och röda hjärtan prydde hans bröst och han visade stolt upp det! Danny dog och de andra likaså! jag tror minsann Jocke var boven i det hela...
giget tog slut och bildades världens kö vid signeringen... shit! inte kort den inte.. tror nog att det var sjukt mkt folk där då helt enkelt... vi smet bakom igen och försökte få kontakt... snacka med en liten vakt.. han va snäll.. men kunde inte göra så mkt.. så vi gick tillbaka in och kolla läget.... fick kontakt med fredrik... "han har gått bakom och vill inte prata med någon" det sög ju kände jag... gick tillbaka ut och kollade. fick syn på oscar och även jonas... båda prata i telefon... satan då.... vid nio kom jocke ut. SNYGGING! "äntligen" brast jag ut och gav honom världens kram! han va söt! lite snack med honom och visade min bakgrundsbild på telen. självklart bild på honom. <3 förklarade att vi hade bråttom och han kilade till bussen och vi sprang till bilen. satte mig och allt bröt. jag blev depp... kunde inte förklara.. men fick iallafall springa tillbaka eftersom killarna troligtvis skulle åka vilken minut som helst! jocke kommer ut ur bussen när vi kommer tillbaka... vi ber honom hämta jonas och han skulle se va han kunde fixa... efter någon minut kommer jonas... *vinkvink*
men kom..? *lessen*
han ställde ifrån sig drickan och kom ut... "hej! fan va snygg tröja! :)" -ahw.. tack :)
både jonas och jag var depp över hans förstärkare... javet ju hur det ska va... *:)*
mer snack och han är så jävla bra. <3 "när fan fyller jag år egentligen? torsdag?.... ja... 29 nu... shit!"
springa tillbaka till bilen och sedan åka hem... somnade runt två..
idag gick jag upp vid halv tre! härligt.. gjort ingenting vettigt. bara vart depp och sånt. vet absolut inte varför!
imorn ska jag nog ringa till made in sweden :) se när det blir Kim-gig och se till att jonas hänkar! :)


världens finaste pojkar.

hemma!

jag är äntligen hemma igen, kom hem för några timmar sen... seg resa! fast i uppl. väsby ett tag.. sen rulla vidare... seg buss osv.
vid halv sex snacka jag med Jonas i telen... tack Emma!! :) snutt va söt! hej, va gör du?! pusspåhonom!
soundcheck blev det så hann inte snacka mer. hejdå och ses imorn

imorn bär det av till Töreboda! ska bli roligt! :)
ska packa ihop lite grejer och tömma kameran vidare och ladda den också (Y) ska ta mer snygga bilder på Jocke imorn! AAAAAAAAH så jävla snygg! *död*
så jävla synd att dvd'n inte har kommit... PRUTT kan man säga då! :S får ta det en annan dag... snack om det imorn då!

adiooos!

wooah

måste bara säga att jag blir sjukt glad av att träffa Jonas! jocke och nisse också!
tack för att du är så jävla bra! jag känner att du vill/kan/försöker iaf! SJÄLVKLART ska du få hänga med på Kims gig hemma hos mig! jag ska fixa det! :)
E:-Jonas, gissa vad jag har vunnit?! :D
N:- HUNDRA SPÄNN!!!!
J:- det tänkte jag gissa på ju!
E:- ne, haha! men en privat spelning med Kim!!! :D
J:- HAR DU?! klart vi ska vara med på det giget då! du får säga det till dom! :)

-vi har premiär gig för oss där borta sen också!
-va?! du skojar?!?!?!
-haha jaa :) men det kunde vart så!
snutte, inte luras sådär! haha.
giget var hur bra som helst. Jonas försökte sjunga i Eriks mick, seg som den pojken är så gick det ju sådär.. haha! well.. you tried! :)
träffade Jocke efteråt också..
-du är så sjukt snygg i hatt! helt sjukt! jag tar hur många bilder som helst! och ba dör!!!
-nemen, *söt min* du skojaar... :)
-lägg upp dom så ska jag tagga mig!! :)



wahooo... kort och gott.
SUNDSVALL ÄGDE SKITEN!!!

I'll be the fire in your eyes!

känner ni igen den låtraden? om ni har sett ett av mina klipp på youtube så vet ni vad jag snackar om! från lysekil förra året och Jonas fick sjunga.. självklart sjöng han inte rätt, men lika fint för det!

just nu sitter jag i Gävle och väntar på att tåget härifrån till sundsvall ska gå... tåget rullar iväg runt två och vid fyra är vi äntligen framme för att peppa inför ett bra gig! vad kan gå snett... Jonas, Jocke och alla andra söta pojkar finns på plats, även Erik Hassle! ser fram emot detta! kan bli riktigt bra!!!!

vi hörs imorn när jag kommer hem! såg förresten Kristoffer, trummisen, från takida på centralen här i gävle! tror minsann att det var han! :) sötis!


och btw. JAG VANN JAG VANN JAG VANN JAG VANN JAG VANN!!!!! :D:D:D fortfarande överlycklig!! :)

RSS 2.0