K-rautas gårdsfest!

jag var självklart på plats för att Mojje och bandet skulle spela där! här kommer en review för söndagen :)

Allting började klockan tolv när jag kom dit. Mojje, Jonas, Robin, Robin och Anders spelade samma låtar som dagen innan, barnvakt, baja maja, mfl.

Dom spelade i ungefär en halvtimme, sen gick jag och Lisa runt och kollade lite bakom scenen och sånt. Vi gick och åt efter en stund och vid halv två var vi tillbaka.

Vi kollade vilken av bänkarna längst fram som var bäst, vi valde den i mitten :)

Klockan två skulle Pernilla Wahlgren komma dit, men hon kom inte på en gång,
så killarna körde den hära låten... i'm an alien, i'm a little alien, i'm an english man in New York.
Lyne sjöng och var jätteduktig verkligen! Filmade nästan hela.
Efter den låten så kom Pernilla in och körde sina låtar ett tag.
Runt halv tre var hon klar och jag rusade bakom scenen och kikade lite.
Efter en stund kommer trummis-Robin ut och efter honom kom även Lyne, Jonas och hans tjej.
Lynes tjej kommer även dit och dom fyra snackar, jag går iväg och runt lite.
Jag ser att trummis-Robin kommer ut genom grinden, han ser mig och säger hej och ler, jag säger hej tillbaka och går sedan glatt vidare. Jag gick till framsidan igen och ser killarna plocka ihop sina grejer.
Jag går ännu en gång tillbaka till baksidan och väntar, killarna bär runt på sina grejer och fixar med bil och allt.
Jag och Lisa hade tagit ballonger på donken som jag inte ville ha kvar. Lisa smällde sin och några personer som stod innanför staketet skrattade åt oss. Jag var rädd för smällen och bad Lisa ställa sig på min ballong också, måste ha sett roligt ut... Tur att killarna var upptagna och inte såg på dessa tokerier.
Efter ungefär tio minuter hade även Lynes taxi kommit som ställde sig precis bredvid mig.
Robin och hans tjej gick fram till taxin och började packa in lite, han såg mig och sa hej och log.
Jag sa hej tillbaka och han frågade hur det var och om spelningen var bra.
Jag svarade såklart att allt var bra och att det var skitbra spelning! Det var skitbra när du sjöng!

Åh tack! Det var ju bra det. Fick jag till svar och jag såg hur glad han blev över komplimangen. Vi började snacka lite:

E: vill du skriva här på tröjan? R: Vad är det här för tröja? E: det är en tröja du har skrivit på förut... R: ehm, aha?... men asså, vad ska jag göra med den? E: du ska skriva på den igen! R: okej, men varför då? Vad är den till för?
E: det är en tröja jag ska ha hemma! Asså du ska bara skriva på den... du ska inte ha den.
R: jaha okej. Då fattar jag! Här har jag skrivit förut, är det här bara min tröja?! E: jaa, du skrev på den i insjön ju!
När vi träffades i dalarna! R: aha jajuste! Det kommer jag ihåg att jag gjorde ja!

Haha Robin är kanske inte den smartaste i alla lägen. ;)

Och taxichaffisen ville också skriva på tröjan: från en tjurig taxichaffis! Alla ignorerade honom och han gav tillbaka pennan till mig.

Lyne fortsatte i alla fall med att plocka ihop sina grejer in i taxin och sedan sa han hej då och hoppade in.

Ajuste, jag missade den sötaste delen! Jonas kom för att säga hejdå till Robin som stod bredvid mig. Jonas tog honom på axeln och gav honom sedan en kram.

J: vi hörs! R: ja det gör vi. Ses vi imorn eller?

Dom snackade lite om morgondagen, kommer inte riktigt ihåg men det var i alla fall gulligt med kramen.

Jonas såg mig och sa glatt hej, vi började snacka massa och jag frågade honom om han hade tid att skriva idag också. SJÄLVKLART svarade han glatt och jag tog fram tröjan och pennan igen.
Det kom någon kille och snacka med Jonas och sa: uuh, och puttade på honom på armen.

AJE! Utbrast Jonas jättegulligt och gick åt sidan samtidigt som han kollade på mig och log.

Jag bad Lisa hjälpa oss att hålla upp tröjan spänd så Jonas kunde skriva.

J: ehm, vad ska jag skriva då?.... nu vet jag! *börjar skriva*

Lisa: va gullig! Jonas hade nämligen skrivit KUNGSAN och gjorde sedan en smilegubbe...
hrmm, den var verkligen jäääättegullig, verkligen. Jonas skrattade lite och jag bad honom ställa upp på ett kort om han hade tid, självklart har jag det! fick jag till svar.

Akta dig där för taxin bara när den backar ut! Sa Jonas till Lisa och Lisa bara skrattade och jag sa: haha favorit i repris. Jag tänkte då på den gången Lisa höll på att bli påkörd av en taxibil,
frågan är bara om Jonas fattade det eller om han ens hörde vad jag sa.

Roligt var det i alla fall och Lisa knäppte kortet och jag bad Jonas om en kram, självklart fick jag åter igen till svar och en härlig kram väntade. 141 dagars väntan på denna kramen <3

Jag sa: tack för idag och igår, det var kul att ses igen! Vi ses! Jaa, det var det verkligen! Du får ha det så jättebra så ses vi. svarade Jonas och började gå en bit, jag försökte få kontakt igen för jag kom på att jag ville fråga om han visste nåt om giget som var om en månad. Jonas var helt borta inne i en annan konversion så jag traskade vidare. Trum-Robin hade kommit dit och när jag började gå ropade han: HEJ DÅ! Jag kollade bak och ser Robin stå och le mot oss och jag säger hej då tillbaka och går vidare.

Jag gick en bit och kände mig jättetaskig mot honom men jag gick vidare och efter fem meter utbrast jag: herregud! Blev bilden bra?! Jag tog upp kameran och kollade, Jonas blev perfekt... bilden blev bra, jag var nöjd helt enkelt.

Jag gick vidare och åkte sedan hem.


Lördagen bloggar jag om senare, nu ska jag nog duscha sen sooovaaa. Eller så slutar det med att jag bara chillar.


Ett stort tack till Jonas, Robin och Robin för denna helgen! Det var supermysigt!


länge sen

tjosan, det var ett tag sen jag skrev. har inte orkat bara.
igår fyllde eriken år, så jag maila han idag och han svarade och tackade så mkt.
iaf... dagen spenderades i skolan, tråk som vanligt... efter skolan åkte jag och lisa till orminge, sen mötte vi upp andy på bussen och åkte till stan, åkte till t-centralen och gick sedan genom kungsan ner till den lilla hamnen och köpte glass och satte oss på kanten, det var vårmysigt. andy åt två stora dajm glassar, hann äta upp båda innan jag blev kvar med halva min dajm... tokigt!
mobbade lisa lite, förlåt pluttis :) , gick sedan tillbaka till slussen... jag ville ha en mcflurry, är ju extrapris på såna nuförtiden.. :P så när vi kom till donken i slussen, fan glassmaskinen va trasig, inget funka! fan då, fick ta en paaaj istället, den va vaarm, men god ändå.
tog bussen hem, sa hej då till andy och bytte buss hem till mig, gick av och gick hem för att äta mat, den var verkligen jättegod! super super super god :)
dataaa, droga mera MONDE YEUX, super bra band, robbilaynens band förövrigt. sök på dom på myspace! helskumma texter och asballt sound! me like! :) får väl gå på någon spelning och träffa robin igen, aja :D

nu ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis, sen soovaaa.
vi hörs nog snart, om inte annat efter helgen. garanterat! :)

;;; jag älskar min säng ;;;

ånej

åjo, nu är ensamheten slut!
jag har vart ensam hemma en vecka nu, bara chillat, tagit hand om vovvarna och allt sånt mys som man kan göra när man är själv och inte tänka på någon annan, men ack... nu är denna härligheten slut och dom kommer hem ikväll igen, om två timmar kanske. hmm jag tror jag är hungrig, middag låter bra?
jag trivs bättre här, vid datan och lyssnar på musik, kollar bilder och sånt...  visst blir man lite avis, men jag överlever ändå!

ajuste, typ SO prov imorn XD haha ooops, hoppas det går bra iaf ;) fick hjälp av min 9åriga granne idag, han kan verkligen allting, så jag fick kolla lite på hans karta när jag ändå var där och var social. haha, hans lillasyster är den skönaste! vi råkade ta sönder deras gunga, ooops, och skön som hon är så ville hon gunga vidare! och så plankan gick av och jag vet inte vad! allt sjukt hände, och så va hon galen så ba: kom igen så kan jag få gunga vidare! det spelar ingen roll om den går sönder! det är bara roligt! jag höll på att dööö, trevlig eftermiddag.
när jag kom hem hade dom jävla hundarna bitit sönder mina lurar till telefonen, jag ville döda dom, aah, tvätta dom lite och så fick dom sitta på badrummet i typ en kvart eller något, härligt utan dom ;) sen kom jag på att jag kan ju ha andra lurar, för bara ena luren gick sönder, så man kan ju byta den! bäst för hundarna det!
jag såg även att en viss hund har bitit sönder blomman i vardagsrummet! *aah*  skönt att slippa ta hand om dom mera!

aja, mat var det ja, puss o kram

ensam måndag

tjosan, idag har det vart en ganska seg dag i skolan, men ändå inte...
slutade iaf vid halv fyra och gick sedan hem och åt gröt! gooott

päronen är fortfarande inte hemma och jag har slut på min älskade blåa mjölk?! hur fan överlever jag?! så jag ska till orminge och handla lite och lisenfisen hänger meed :)
yeay, äntligen mjölk igen!

ska typ gå om en kvart till bussen, najsie..
 pussen

valencia

VALENCIA

Onsdagen den 2 april

Dagen började med att jag vaknade och fixade mig, jag mötte Lisa på bussen och vi åkte till Orminge. I Orminge hämtade Jossan oss och vi åkte till centralen.

Vi tog bussen till Skavsta och flög sedan vidare till Valencia. Väl framme tog vi tunnelbanan och sedan bussen till våran lägenhet. Alla gick ut och åt och sedan var det tillbaka till lägenheten som gällde! Vi chillade på rummen och efter några timmar sov vi.


Torsdag den 3 april

Vi vaknade runt nio och vi gjorde oss klara och gick mot bussen. Vi åkte in till stan och Anders tog oss på en rundtur. Efter några timmar var vi trötta efter allt shoppande och gående så vi åkte tillbaka till lägenheten. Några gick och köpte mat och sådant, andra kollade på vänner och OC. Kvällen spenderades mest på lägenheten och ibland på promenad.


Fredag den 4 april

Dagen började runt elva vid bussen mot stan. Idag skulle vi åka till L'oceanografic och kolla på det museet. Vi gick ungefär 45 minuter från tunnelbanan till museet och sen gick vi runt där i några timmar. Det var jätteballt men synd om djuren, de flesta hade små inhägnader. Efter ett tag gick vi till ett stort köpcentrum och gick där i några timmar. Sedan tog vi bussen en bit och fick sedan gå i ca 45 minuter för att komma till våran lägenhet. Vi gick ner på stranden och solade och sedan gick vi tillbaka hem och tog det lugnt.


Lördag den 5 april

Idag skulle vi egentligen gått på ett museum, men vi struntade i det och åkte in till stan och skulle gå på marknad. Marknaden var den minsta jag någonsin sett! Stor besvikelse! Så vi gick runt i affärer och shoppade vidare. När vi kom hem så gick alla ner till stranden som dom andra eftermiddagarna och så spelade vi volleyboll och solade! Åt middag och sedan gick några till ett Internet café för att kolla mail och sådant. Kvällen spenderades med mycket skoj i lägenheten.


Söndag den 6 april

Idag var den näst sista dagen kommen och vi skulle bara ta det lugnt. Vi fick sova hur länge vi ville och sen var det ner på stranden som gällde! Vi spelade volleyboll och solade så mycket som möjligt! Timmarna gick och sedan var det dags att gå och fixa sig för att göra sig redo för sista middagen tillsammans. Vi gick till ett mysigt litet ställe och åt paella, inte riktigt min sorts mat. På kvällen gick vi runt på den lilla marknaden som fanns på våran strand och köpte småsaker. Kvällen var kommen och de flesta var uppe ganska sent.


Måndag den 7 april

Nu var sista dagen här. Alla packade, städade, pratade och sprang runt hysteriskt i lägenheterna. Klockan blev halv två och vi satt på bussen på väg in till stan och tog sedan tunnelbanan till flygplatsen. Väl på flygplatsen tog vi vagnar som vi åkte på och skrek för fulla muggar! Vi checkade in vårat bagage och gick sedan mot våran gate. Vi satte oss på flyget och efter ett tag var vi uppe i luften. Bethel satt bakom några killar i 20års åldern och satt och störde dom. Dom bjöd henne på kaka så hon skulle vara tyst. Det funkade! Sa en av dom på engelska till oss. Vi snackade lite med dom och rätt som det var så var vi framme. Flyget gick så snabbt för det var så roligt. Vi gick omkring, tog kort, snackade, åt godis och allt möjligt!

Vi tog våran väska och gick sedan mot bussen som skulle ta oss hemåt! Jag, Jossan och Andy satt längst bak med våra nya "vänner" och snackade. Dom var lite påverkade men vi hade det trevligt i alla fall. Vi satt och pratade hela bussresan och hade jätteroligt! Vi gick av bussen och stod och snackade en stund. Vi tog lite bilder och sa sedan: Hej då bre! Och sedan gick vi till min bil och åkte hem. När jag kom hem satt jag en stund vid datorn och gick sedan och la mig för att sova!

Denna veckan har vart helt underbar och den bästa flygresan hem!



By: Erika Engström, 9F3


PS. några detaljer som är för viktiga för lärare har blivit utelämnade för att inte kunna avslöja våran speciella resa. DS.



 


hemma igen!

hej allihopa! nu är jag äntligen tillbaka efter en härlig tid i valencia med min UNDERBARA klass!
vi har chillat, druckit lite, solat och bara spenderat tid med varandra!

kan berätta mer om resan sen, har en bra grej som jag skrev i skolan idag, kan kopiera det och lägga till lite "juicy" details som lärare inte får veta om!


om ni vill se URSNYGGA bilder från våran resa, kan ni kolla mina album på facebook!  heter Erika Engström. om ni inte kan se så är det bara att skapa relation så löser sig allting! :)

skriver om veckan imorn!  puss o kram
förresten, vi träffade skönaste människorna på vägen hem! urtrevliga och så :) väldigt bra på att övertala! haha

valencia!

tjena sötisar! imorn bär det av till valencia! ifrån kalla sverige till ca. 20 grader och soool!
*längtar!* kommer hem på måndag natt, vi hörs då!

ta hand om mina sötnosar när jag är borta. <333
puss o kram!




GE MIG VÄRME NU! :)

RSS 2.0