inlägg utan rubrik

hejsan hoppsan, var ett tag sen jag skrev. kom på att jag kanske ska berätta om de senaste dagarna.
jag  äälskar att ha loov, så himla härligt att bara ta det lugnt. för jag har verkligen bara tagit det lugnt! vart hemma mest, åkt iväg då och då och vart ute med hundarna. härligt tycker jag!
i måndags var jag hemma, åkte till ebba till orminge för att köpa en tidning med snyggo i, självklart har jag sån tur att den inte finns kvar. bajsa. så jag gick hem igen, gick segt över östra orminge. härligt! ebba skuttade och var glad.

förövrigt fyllde flash två år idag. världens bästa hund! min första hund, my superstar. han var verkligen världens vackraste hund, finns inga ord för hur mycket jag saknar honom. varför var just han tvungen att bli drabbad av den sjukdomen? varför just min hund? jag förstår fortfarande inte hur det gick till... allt gick så snabbt, usch. det var hemskt. om ni blir tvungna att avliva något djur, var med då! det kommer vara jättejobbigt men det kommer kännas mycket bättre efteråt. iaf var det så för mig. jag satt i rummet med min bästa vän, min pappa och åsa var även där och tog farväl. han fick lugnande sprutor och började andas tyngre. jag höll honom i min famn och jag kunde inte sluta gråta. han började andas konstigt och jag blev rädd och började skaka. jag gav honom till åsa och jag bara tittade på honom. min vackra hund. vi la honom på bordet och vetrinären kom och gav honom ännu en spruta. världens duktigaste hund... jag låg med armarna runt honom och mitt huvud på hans mage,
"snälla lämna mig inte"  tänkte jag medans jag inte kunde sluta skaka. det började närma sig slutet och jag frågade pappa om jag fick vara ensam en stund. dom lämnade mig och jag började gråta ännu mera, började prata med honom om alla minnen och allt vi gått igenom. tackade honom för att han har funnits för mig. tog upp hans huvud i mina händer och kollade in i hans ögon. kunde inte tänka, inte säga någonting. han började andas tyngre och tyngre. pappa och åsa kom in igen och flash började andas tyngre och tyngre. jag släppte honom och lutade mig bakåt och bara tittade på honom, denna vackre hund. han är min. jag tänkte tillbaka på dagen vi hämtade honom. jag, ted och min pappa åkte till upplands väsby och hämtade valpen, valpen som jag skulle spendera minst tio år med, trodde jag. ungefär ett och ett halvt år senare satt jag med honom och avslutade hans liv. jag såg att hans ögon började stängas, jag kramade om honom igen och höll om honom tills han slutade andas. då tog min luft slut. jag satt där utan att andas, jag släppte honom och började gå ut från rummet, när jag kom ut från rummet, när jag hade gått tio meter och var på väg ut från huset, ville jag bara springa tillbaka och krama om honom igen. jag ville inte lämna honom.
jag ville bara säga grattis, Flash.
RIP. 06.03.24-07.11.09   <3

tisdag: minneslucka! :O

onsdag: jag åkte in till stan och mötte cicci, vi käkade tacobar och sen så åkte vi direkt till hammarby sjöstad, såklart.
gick runt där lite, kikade in... ingen i sikte. åkte vidare till gullmars och sen till globen, gick in på hm och köpte först en vattenfast mascara som jag tror jag kommer behöva i spain nästa vecka, sedan tillbaka till hm och köpte en ny vit bh, min förra gick ju sönder, fattar verkligen inte hur. iaf, gick till donken och drack en vaniljmilkshake, favorit verkligen! inte druckit på år! sen efter en och en halv timme så ÄNTLIGEN kommer matilda, emelie och hennes andré. matilda skrämde mig riktigt ordentligt och drog massa dåliga skämt. du är sämst :)  åkte sedan hem och åt laaax! me love.
torsdag: idag var slapp dag, var hemma bara med vovvs och gick promenad och sånt. bakade en morotskaka-mix på eftermiddagen. sjuukt god! åkte sedan till stallet med åsa och kollade ridning, ganska härligt att bara ta det lugnt där. 
fredag: idag har jag inte gjort så mkt, gått promenad med vovvs, och så har jag rippat lite gamla westlifeskivor till datan. flaashback! 
förresten! repning på lördag! bara "råkade" få reda på det! :O jag vill diiit xD kanske kan lura dit helle och carro :) haha, måste maila imorn iaf angående; grattis på namnsdagshälsning och lite info som jag vill haaa.
kakan jag bakade igår, det är mindre än halva kvar, och det är bara jag och pappa som har ätit av den. ooups :D

nu ska jag kanske städa mitt skrivbord, eller nej, jag trivs som det är. sladdar ÖVERALLT, skivor, tidningar, och massa andra småplock!
rensade min garderob igår! hittade massa gamla kläder jag inte visste jag hade :)
helle ville ha lite ;) kan ge henne alla dessa konstiga kläder jag fått av min "älskade" (*noot*) kusin.

bye ! :)

you're simply the best!

tjoo, hoppas alla mår bra, iaf bättre än mig.

har drogat en låt de senaste dagarna med westlife, close your eyes heter den och det känns verkligen som texten passar hur jag känner just nu.
allt det här tar på mina krafter. det är jättejobbigt och jag orkar nästan inte mera.
det har gått 85 dagar (!) sen vi sågs och jag har "snackat" med dig en eller två gånger sen dess.
jag vill höra av mig men är rädd för att du ska ignorera... jag saknar dig. jag hoppas du förstår det?

jag längtar till sommarn och alla dagar jag kommer träffa dig... hoppas jag...
måste höra av mig, jag vill veta grejer ju!


kanske skriver något annat om några dagar. orkar inte nu.
ajuste. min kära kamera har även gått och fått en makeover. fick en repa på skärmen idag... skit också.

jag saknar dig <3




* YOU'RE SIMPLY THE BEST *

lets dance

just nu sitter jag i soffan med min telefon och tänkte blogga lite :D EMD pojkarna var nyss på tvn, körde playback... lite synd :( tur att jonas inte var med iaf, annars hade jag seriöst dödat någon :D shit, det var 84 dagar sen jag träffade honom :( fatta sjukt jobbigt det är och hur jag mår. jag saknar jonas! nervsammanbrott! vi hörs later, funderar på att lägga in en snygg bild på jonas. bejbi! <3

<3

image33

christian "willy" wilhelmsson

seg torsdag och loppis

tjoo, får väl ta och skriva igen :P
idag var en seeeg dag, började med sovmorron vid nio för karin är typ najs xD taaack, så spela jag och jossan våran låt, tore tyckte jag var duktig :) roligt :D
sedan hade vi typ svenska, gjorde ingenting och så gick vi tidigare på lunch.
efter lunch vare bara film, handlade om Al Gore och miljöförstörningen, det var sjukt verkligen. vad har vi ställt till med?! stackars isbjörnen! tänk om Al Gore hade blivit president, undra hur världen skulle se ut?
hata bush!
slutade iaf och gick hem. Andy, Lisa och Henke ville med, för vi skulle på loppisen, så dom hängde med och dom bråkade i min säng och så spelade vi lite gitarr :) gick sedan till bussen och ställde oss på loppisen.
sedan kom Patrik och dom lekte med ett skivställ som ser ut som ett hundben som dom kallade för dildo. roligt var det.  när klockan blev typ fem i fyra så drog pojkarna och lisa och jag och carro blev kvar där, ina kom förbi. hon äter ju inte bakverk så hon köpte den eftertraktade "dildon"
lisa och jag höll på att döö, höll oss för skratt och ina blev nöjd med sitt köp!
"-den här va ju lite rolig" sa hon och gick iväg.
dom mobbade även mig för att jag köpte ett paket lättmjölk och drack upp, jag kan inte hjälpa att jag älskar mjölk och var törstig!

nu ska jag åka till stallet och kolla på när Åsa rider.
sover nog när jag kommer hem! TRÖTT som bajs är jag.
Puss o kram :)

grattis bejb.

ville bara önska Tom ett stort grattis på sin födelsedag!

jag kan meddela att han har haft en bra födelsedag! :) sa han iaf ;)

grattis snygging på 28 årsdagen <33
vi ses!


image32


gitarr och solsken!

tjoo, var ett tag sen jag skrev. har typ haft fullt upp... eller njaa, jag har vart sjuk helt enkelt! men jag är på bättringsvägen! :) bara hostjäkeln som inte vill försvinna! och ibland kommer huvudvärken tillbaka, men WTF jag klarar mig serru!  måste ju bli frisk till på onsdag! då är det nämligen kungsberget och skidor som gäller! ska chilla runt i backen med carrobarro som kom hem idag! <33 äntligen :)

idag har jag haft jävligt slapp dag, som varje fredag! :O jag hade lite slöjd, lite måleri och sen så slutade jag, fast jag stannade nån timme och jobbade på gympapass som jag egentligen borde hålla på med nu, meeen... jag spelar gitarr istället! najsiee! när jag kom hem så fixade jag text och ackord till ett papper så jag spelar exakt rätt, även fast jag typ kan den nästan :) så gick jag ut med ebba i solen och spelade lite och hade skoj, ebba råkade spy. och sedan klättrade vi i träd. ebba är konstig och började skaka så vi gick in igen :)
kanske borde fixa något på gympa grejen.. hmm. tar det nog sen.. (A) hrmm.. får se hur det blir med det. nej på riktigt så måste jag ta tag i det, samma sak som ekonomi provet som är på tisdag. usch och fy jag orkar verkligen inte. har nog ångrat mig om ekonomilinjen på gymn. tur att jag valde teknik i första. det är nog det enda jag riktigt valt själv, utan "hjälp eller råd och andras val".

måste öva mera på låten, jossan och jag ska spela den i musiken, spelade lite för tore idag, han tyckte det var braaa :) då blev man glader :)


roligt nog, carro? ;)  hahaha
brw. i miss "santa" <33

carros lista :D

Artister:
[x] Jimmy Jansson
[x] Danny Saucedo
[ ] Magnus Uggla
[ ] Christer lindarv
[ ] Christer björkman
[ ] Lasse Berghagen
[ ] Lisa miskovski
[ ] Jocke Berg
[ ] Christer Sjögren
[ ] Magnus Bäcklund
[xxxx] Erik Segerstedt
[ ] Nanne Grönvall
[ ] Markus Fagervall
[x] Amanda Jenssen
[ ] Petter
[ ] Adam Tensta
[ ] Vincent
[x] Mojje Johansson
[ ] Anna Sahlin
[ ] Peter Johansson
[ ] Petra September
[x] Marie Picasso
[ ] Ola Svensson
[x] Mattias Andréasson
[ ] Peps Person
[ ] Tommy Nilsson
[ ] Elin Lanto
[ ] Anna book
[xx] Måns Zelmerlöw
[ ] Jessika Andersson
[ ] Regina Lund
[x] Ola Salo
[x] resten av The ark
[ ] Sonja Aldén
[x] Magnus Carlsson
[ ] Sebastian Karlsson
[ ] Caroline Af Ugglas
[ ] Sanna Nielsen
[ ] Rickard Herrey
[ ] Sibel Redzep
[ ] Linus Wahlgren
[ ] Nicklas Wahlgren
[x] Linda Begntzing
[ ] Pernilla Wahlgren
[x] Sandra Dahlberg
[x] Mattias Larsson
[x] Robert Pettersson
[x] Kristoffer Söderström
[x] Fredrik Pålsson
[x] Tomas Wallin
[ ] Sarah Dawn Finer
[x] Kishti Tomita
[x] Per Gessle

Jag har mött 20st  Artister av 56

 

Sport:
[ ] Marcus Allbäck
[ ] Fredrik Ljungberg
[ ] Tobias Lindroth
[ ] Lars Lagerbäck
[ ] Zlatan Ibrahimovic
[ ] Rami Shabaan
[ ] Christian Wilhelmsson
[ ] Henrik Larsson
[ ] Björn Borg
[ ] martin Lidberg


Jag har mött 0 Sport personer av 10



Programledare:
[ ] Carina berg
[ ] Kristian luuk
[x] Peter Settman
[ ] Erik Haag
[ ] Ernst Kirstajger
[ ] David Hellenius
[ ] Arne Weise
[ ] Martin Timell
[x] Peter Jihde


jag har mött 2 programledare av 9



Komiker:
[ ] Björn Gustafsson
[ ] Magnus Betnér
[ ] Henrik Schyffert
[ ] Henrik Hjeldt
[ ] Henrik Dorsin
[ ] Tomas Pettersson
[ ] Filip Hammar
[ ] Fredrik Wikingson
[x] kommer inte ihåg vad han heter :P


Jag har mött 1 Komiker av 8



Radio profiler:
[ ] Annika Lantz
[x] Gert fylking
[x] Roger Nordin
[x] Titti Schultz


Jag har mött 3 Radio profiler av 4



Skådisar:
[ ] Mikael Nyqvist
[ ] Lena Endré
[ ] Ola rapace
[ ] Mickael Persbrandt
[ ] Peter Stormare
[ ] Rafael Edholm
[ ] Gustaf Skarsgård
[ ] Alexander Skarsgård
[ ] Per Morberg
[ ] Henrik Lundström


Jag har mött 0 skådisar av 10



Kunga Familjen:
[ ] Karl-Gustaf Bernadotte
[ ] Viktoria Bernadotte
[ ] Madeleina Bernadotte
[ ] Silvia Bernadotte

[ ] Carl-Philip Bernadotte

Jag har mött 0 från kungafamiljen av 4



Övrigt:
[ ] Martina Haag
[xx] Tobbe trollkarl
[ ] Carolina Gynning
[x] Karl-Petter Bergvall
[ ] Linda Hammar
[ ] Tony Irving
[ ] Peter Swartling


Jag har mött 2 Övrigt av 7




Antalat Kändisar du mött: haha 28 st av dom hära :P
många flera som inte är med på listan! :)


RSS 2.0