världens finaste



finns det några man tycker om mer?
:')


i don't mind it, i don't mind at all.

idag väckte mamma mig av ett sms kvart över åtta, och frågar om vi ska ses på fredag... nödvändigt!
men iaf, kunde inte somna om, så jag har tagit det lugnt nu på morgonen! ska iväg till gymmet sen :) ska gå dit till ungefär kl. 12 och se på 7th heaven och sen även Ellen-showen. har kollat vad som går på femman idag, och vid 12 tiden är det bra program, synd bara att jag har sett typ alla 7th heaven avsnitt, men därför går jag dit i mitten av det programmet! jag måste kolla vilka andra kanaler som finns där borta... så man har lite valmöjligheter! juste, kan man få träningsvärk/ont i slutet av ryggen av att jogga/gå på bandet?? får se om det blir bättre!
ikväll ska jag nog hänga med Ted och gymma... gjorde inte det igår, men gör nog det idag iaf. får se vad jag bestämmer mig för!
och jag försökte även plugga igår, det sket sig ju som sagt.. så jag ska ta tag i det när jag kommer hem vid ca. kl 14 :)


jag klarar inte. jag vill glömma, men allt jag gör får mig att koppla ihop det. vill inte. finns så mkt jag kunde gjort annorlunda i somras så kunde det kanske vart annorlunda nu. verkar som det kommer förbli att vara obesvarat.

<3


trött och mår illa?

det är höstlov! *lycka*

i fredags blev det höstlov och det firades först i forum, med Linda, Cicci, Julia, Bobby och även Matte svängde förbi i ca. 45 minuter haha! ovärt. åkte med Linda till stan, käkade lite, hon lämnade mig så jag åkte till centralen, väntade och sen blev det att åka till idol.
äckligt bra avslut. Calle Kristiansson är bäst och kvällen blev värd! ;) haha tog bild med honom och han va allmänt söt&trevlig. loooove him!
hem och sova. stallet på lördag morgon. hem fort och fixa och sedan in till stan och möta Linda i slussen vid 13. sagt och gjort, vi åkte till täby centrum och shoppade. reamänniska som jag är, köpte två armband. så värt. blått och vitt! :) JOCKE!! ;) vidare till donken. käka, snacka lite och när man pratar om trollen står männskan i kön för att käka något. aningen pinsamt! ;) haha!
knalla vidare och sen till kicks. efter ett tag kom Erik fram själv och hälsade och snacka lite trevligt. haha! den blicken var det roligaste...! mer chill och när de flesta hade gått snacka vi mer med Erik.
-Hur går det med Jonas då?
både Linda och Erik reagerade likadant så jag ändrade mig snabbt och la till : med deras skiva och så alltså!
-jo det går bra, Jonas jobbar för fullt för att få ihop pengar till hushållet så vi kan gifta oss om några månader!
-men allvarligt! skivan...
han ville inte ge upp och fortsatte...  vi försökte komma på vem det var mest synd om.. jag tyckte synd om jonas, han om sig själv. sedan kom vi fram till att Nisse är nog den som är mest avundsjuk! ;)
E: *le*
-jag lovar att vara glad om du hälsar till Jonas...
-det ska jag absolut göra! :)
ahw. faktist helt okej idag och jag ändrade lite uppfattning. ;)
tåget hem igen och det var en trevlig dag.

igår hängde en del av klassen hemma hos david. vi käkade, spelade pingis och kollade på tv. härligt. hem och sova.

och idag har jag vart duktig! har först gått till katten som jag är kattvakt åt, och sen gick jag bort till gymmet och gick/sprang på bandet i 50 minuter! Hela Ellen-showen! *bra jobbat* fast när jag gick hem mådde jag inte okej. lite yr. men fasen. skitsamma :D
jag ska träna varje dag den här veckan och äta bra. ska se om jag åker ikväll också. beror på om Ted ska dit och om jag får med mig Åsa :) woho.
när jag kom hem lagade mat till le-brothers och mig själv. och nu försöker jag plugga. men det sket sig när jag startade datan ;) ska lyssna vidare på TS (såklart) och vila. sen ska jag nog plugga lite mer! har ju trots allt prov tisdagen efter lovet.. wiho... INTE!
men jag är sjukt stolt över mig själv! fick 1 poäng ifrån VG på matteprovet i hade i torsdags. grymt bra för att vara jag! fick typ minst ett poäng på varje uppgift. (nästan) och då är det ju bra, kan grunden typ men glömt att utveckla...

nu kör vi. jag kan om jag vill. och jag har saker att se fram emot.

Grattis världens bästa vän!

idag fyller min bästa vän Cecilia Nygren hela 18 år!




Jag älskar dig! hoppas du får en underbar dag! <3


segsak

jag har vart sjukt otaggad på att blogga på senaste tiden. har liksom inte prioriterat det. har försökt ta det lugnt, lägga mig tidigt, och iaf FÖRSÖKA göra bättre ifrån mig i skolan.. har webbdesign-prov på tisdag och matteC prov på torsdag... men på fredag blir det äntligen lov!

ikväll/eftermiddag får jag finbesök av helle och vi ska typ virka hela kvällen, laga lasagne och jag tror jag ska gå igenom lite grunder i webbdesignen så jag kommer ihåg det och även kolla igenom lite matte!
har även bytt bild på facebook, tycker den är rolig 8) för övrigt hade jag april,hesten på bilden, idag också. och det gick HUR bra som helst! finis :) den hästen ska jag köpa någon gång :D haha



detta är bilder som betyder stört mycket om som man (jag) saknar extremt mycket.




bäst.


så jävla bäst. <3

jisses.

jag sitter och läser gamla blogginlägg från augusti förra året.
flajs och min månad...
finns så mycket jag saknar. jag har skrivit massa som jag har censurerat, och jag kommer inte alls ihåg... haha! vissa meningar säger nämligen; jag ska inte glömma... hmm.. det gick ju bra! ;) haha

finns så mycket med det som vart som jag saknar så sjukt mycket.
nu har jag inte träffat jonas på över en månad.. det är ju såkallad lågsäsong... känns lite sådär när jag tänker på det, dagarna går förbi och jag klarar mig, men när jag börjar tänka på minnen, honom osv. kommer jag på mig själv att jag saknar honom, även nisse och jocke.
har inte snackat med grabben på hur länge som helst heller... sist var väl när han maila mig på my b-day, men inget "two-way street" talk... ska fixas..!

<3



isn't it obvious that I love you? isn't it obvious that I need you.


<3


jag har så jävla mycket att tacka dig för.


tankar.

oj, länge sen jag bloggade... har helt enkelt glömt bort.
vet inte riktigt hur jag mår osv. känner mig nere ganska ofta, trött och blir lätt irriterad på människor jag egentligen tycker om. (även de jag inte tycker om särskilt mycket)
ibland vill jag bara gräva ner mig själv. finns så mycket jag vill göra och även saker jag ångrar. typ 0 i livslust just nu...

hatar att jag (tycker själv) har enkelt att få kontakt med människor men jag är så jävla dålig på att behålla det. hittar på ursäkter, slutar höra av mig, ignorerar osv. jag vill bättra mig, jag ska försöka.

nu ska jag ta ut vovvarna på promenad och fundera lite. <3


känner även att jag "förlorar" sambandet, eller vad man ska kalla det, med J. jag vet inte vad jag vill eller känner angående allting som händer. jag vill bara lösa allting.

RSS 2.0