lördaaaaag

äntligen lördag och snart är denna veckan slut!
fan va sorgligt, nu är det bara tre dagar kvar och sedan skolavslutning med världens bästa klass.
verkligen, 9F3 har vart världens bästa klass. till och från. men ändå, hur fan ska man kunna gå vidare och börja i en ny klass? den kommer ALDRIG vara lika bra som denna. usch och fy. jag kommer gråta floder, det kan jag verkligen lova.

idag har jag varit i stallet och longerat lite och sedan har jag bara chillat på balkongen med radion på! solade tre timmar :) ganska najs :D arg man kan bli. jag väntade i 35 minuter på att få höra nickelbacks nya låt. 15.20 sa dom att dom strax skulle spela den, najs tänkte jag. den vill jag höra sen går jag in.
35 minuter senare och efter att dom har sagt tio gånger att den ska komma, så kom den äntligen! och den var inte så jättebra heller... hmm, besvikelse. låg kvar i en halvtimme till iallafall och känner mig lite brunare :)

nu har jag ääääckligt ont i magen. funderar på att slänga ihop majs, kanske lite sallad och lite gurka.. mmm gott!
eller så tar jag bara alvedon. nää jag är hungrig känner jag. åt knappt någon middag och har nästan inte ätit något de 2 senaste dagarna. inte bra.

nu känner jag mig sooomriiig :) har plattat uppsatt hår och solbrillor på skallen :) det känns fräsht ;D behövs bara lite mascara så kan man visa sig på stan ;) haha

på tisdag är det bal som gäller! jag diggar min klänning verkligen. ursöööt. ska lägga upp bilder efter balen :)  hoppas ingen annan har likadan bara :)

förresten. kolla in det här klippet! i loooove it!
kan titta på det om och om igen.

sallaaad är det som gäller nu! puuuuss <3

TISDAG DEN 27 MAJ 2008!

hej, JAG ÄLSKAR JONAS! :D surpriiiise! *noot*
här kommer en historia om gårdagen, har kopierat det från en konversation när jag berättade allt, så det blev bra ;)

jag kom dit vid kvart i två, och möter Johanna och hennes kompis Jenny :) vi satt och spelade kort och åt gratis glasoch så kommer Nisse vid halv tre,, och några  och så skulle ja gå och hämta dricka på vänster sida av scenen, och så kommer Jonas där! jag typ går snabbare och undviker honom, och sånt...
och sen jag ba: shit! det var Jonas! *DAMP* och sen efter typ en halvtimme så går vi på toa och går förbi där dom sitter på baksidan, GISSA VILKA SOM SITTER DÄR; om inte Nisse, Robin och Jonas! jag ba: shit! Robin är här!
och skuttade! vi gick på toa och på vägen tillbaka och Johanna ba: då går vi in här då! mot backstage precis nedanför där dom sitter. och då kollar ju Robin och dom, och så jag ba: nej Johanna! kom nu! så går vi vidare,
och efter ett tag så kollar jag bakåt och då ser det ut som Robin har sagt något om mig och Nisse sitter och kollar efter mig, och så gick dom runt på scenen och fixade, hade fortfarande inte snackat med Jonas eller nåt,
och så sätter dom sig där bak igen, bara Robin och Jonas, så kollar jag dit, och Robin kollar på mig och så vinkar han till mig och jag vinkar tillbaka och kollar snabbt mot mina kompisar igen och sånt, och efter tio sekunder,
eftersom båda vet vem jag är, så typ snackade dom om mig och kollade och log, och så snackade jag med mina kompisar igen och kollar ibland mot Robin och Jonas och dom kollar ibland och sen så gick jag till min plats igen, Robin och dom gick runt på scenen sen ser jag att Robin går bak, så jag går runt och han ser mig där så han kommer ner och snackar med mig.

han ba: hejhej! jag: hejhej! han: hur äre? jag: joo, det är bra! hur äre själv?
han: joo det är bra! jag: vad gör du här då?! han: jag är här och kollar bara  det är ju inte så ofta dom spelar här i stockholm! så man måste ju passa på att kolla och hälsa. jag: jaa okej  va roligt! han: mmm.... *pinsam tystnad* jag: ajuste, i sommar ska ni typ spela i trollhättan, vet du något om det? han: ähm... nee.... jag kommer inte ihåg...  jag: aha okej  för jag ska typ till göteborg den veckan så jag ska passa på att se er då också  han: jaha! va roligt!  jag: jaa, men ska ni inte spela här i stockholm nån gång då? han: joo... faktist! vi ska spela här *peka* hmm, den 29 juni spelar vi här! och jag tror att Jonas och dom också är med då! jag: jaha! gud va roligt! men då kommer jag dåra! han: haha jaa, gör det som vanligt dåra! jag: aa precis! såklart jag kommer! förresten, vill du skriva här? 
han: vaddå, skriva vaddå?  jag: aa typ bara skriva liksom, han: typ min autograf? jag: aa precis  *ger pappret*
jag: förresten, vet du hur länge dom ska spela här sen? han: nää, men jag tror dom spelar någon timme eller nåt, jag: aha okej  han: men vi kan väl höras på myspace eller nåt! jag: aa självklart! han: du får ha det så bra! vi ses! jag: detsamma! vi hörs!

Robin gick tillbaka upp till scenen och så gick jag tillbaka till mina kompisar och skuttade och sånt,
och så gick jag fram till min plats, och så efter under några timmar tills det började hände inte så mycket,
men sen så fixade jag en skylt och skrev JONAS på ena sidan och JONAS ÄGER på andra och ett hjärta.
så när det började höll jag upp den och sånt, och skrek och filmade, och jag hade bara Jonas sidan upp först,
och efter ett tag så ser Erik den och ler och pekar och sen pekar bak på Jonas, och jag gör tummen upp och skriker och sen så ser Matte den och så ler han pekar på skylten och sånt, och jag ler skitstort och pekar på Jonas.
killarna lurades med att det var slut, och vissa drog! men dom bytte kläder och sen så kom Danny, Erik och Matte ut och spelade bas, piano och trummor och så kommer bandkillarna ut och ska sjunga, Jonas kunde antingen inte låten eller så gick det inte för han var ju sjuk... men han sjöng bäst iaf!
och så när Jonas sjöng så bytte jag sida och så stod det Jonas äger och så hade jag den upp, och sen så bytte dom tillbaka och EMD sjöng vidare.

Efter ett tag så ser Erik min skylt och så pekar han och ler, vänder sig om och börjar vifta och skutta för att få Jonas uppmärksamhet, Jonas kollar upp och Erik kollar mot mig och pekar och tittar tillbaka på Jonas, och Jonas går lite åt sidan och försöker se mig, och så när han ser mig sträcker han på sig och ler och ger mig en slängkyss!
jag blev jätteglad och dog nästan ;)

och så spelar dom vidare och så efter ett tag så var det slut och så gick vi bak och runt, så efter en stund går jag tillbaka till framsidan och ser att Jonas snackar med sin brorsa och några, och sen så gick jag runt åt andra hållet för att komma bakifrån, men det gjorde jag inte, sen så kommer Jonas in "backstage", och säger hej till några,
så var han på väg mot mig och så log han mot mig och så kollade jag lite diskret på honom, men så började någon snacka med honom och frågade om EMD skulle komma ut och signera, så sa han att han skulle fråga sen gick han iväg. och sen så gick jag tillbaka till framsidan och väntade, och så ser vi Matte stå och signera,
och sen så börjar alla plocka ihop och alla står på scenen och väntar, så gick vi runt lite,

sen så ser jag att Jonas börjar gå, så då gick jag mot honom och så ba: Jonas, Jonas!
så vände han sig om och ba: hej! fan vilken snygg skylt du har! *KRAAAM* jag: heej! jag veet  han: jag har halsfluss... så jag ska nog hålla mig lite på avstånd. jag: aha... okej :( men kan du skriva här? han: självklart kan jag det! så tog jag upp min tröja och så han ba: nemen är det samma tröja igen?  jag: såklart det är! och så skrev han: kungsan x2 och sitt namn och sen KRAM och så jag ba: kan du skriva på skylten också? han: självklart! *stoppar korken i munnen och tar ut pennan och skriver sitt namn och sen KRAM! och så stoppade han pennan i korken som satt i munnen och sen så la han den i skylten som va typ en låda  och medans han skrev så snackade vi lite, och jag: jag snackade lite med Robin förut! han: Robin?... vilken Robin? jag: Robin... Robin Waernquist!
han: jaha! va kul. jag: jaa, han berättade att du kanske skulle spela lite med dom i sommar! han: jaa! det stämmer! vi ska kanske spela lite på gotland och sånt! jag: ähm.. okej.. men asså han sa att ni skulle spela här i kungsan den 29 juni  han: jaha! jajuste, det ska vi nog göra! jag: va kul, då kommer jag hit så ses vi då! han: jaa det gör vi! när han hade skrivit klart så han ba: men jag tror jag måste gå nu *kolla sig omkring* jag: okej, men vi ses!
han: jaa det gör vi! ha det så bra! jag: aa detsamma!

så gick jag därifrån, och sen resten av kvällen dampade jag med Johanna och Jenny på t-centralen och vi var bäst xD
Jenny: du kan ju gå med en bit, och på vägen kan du gå tillbaka och tänka på Jonas och skutta!
Jag: jaa! okej, skynda! *skutt skutt, tänka på Jonas*

haha bäääst xD och Jenny blev kär i Nisse, jag har min Jonas och Johanna diggar Matte, skitbra!
- äsch! flickvänner ska inte stå ivägen för mig!
haha
" haha ääähm, SKOOOJAAAA"             "meen, FFS"


jag är så himla lycklig. <3

... jag finner inga ord.

åååh, jag vill inte sova! jag vill bara spola tillbaka tiden.
tack för idag! verkligen!
robin, tack! en glad överraskning att se dig där! söt.. lite pinsam tystnad, men iaf (a) :)
och jonas, tack tack tack tack tack, jag kan inte ens förklara med ord hur mycket du betyder.
jag skiter i om du har halsfluss! ge mig en kram för tusan! <33

nu måste jag sova med tårar i ögonen <3 måste berätta om min underbara dag någongång <3



<3 jonas hermansson <3 robin waernquist <3 erik segerstedt <3 mattias andréasson <3 (danny saucedo) <3

och där var veckan slut!

ännu en vecka har gått och jag mår bra!
har vart mycket nu och jag har haft trevligt.
bla orienteringstävling i tisdags. jag och pellish tog en kontroll! och även två kontroller på åttornas bana, men nu är vi inte åttor, utan nior. så det var ju inte så bra... men men, vi äger iallafall! smet till forum och fikade med helle efter jag vart hemma och bytt kläder efter detta hagelregn som inträffade! usch! inte fräsh.
veckan gick vidare och i torsdags kväll red jag, jättemysigt. hade hesten Zathelit för första gången och vi var ute på båtis och hoppade. riktigt trevlig häst! verkligen.
fredagen tillbringades i stan och jag åkte med fina carl-jonas, igen! myyys  (a) ;) ursäkta då för att jag ÄLSKAR att kolla på vad tunnelbanan heter... :D
lördag morgon red jag, hade Frea som jag hade velat prova. men icke sa nicke. det var inte min dag den dagen. allt blev fel och jag blev arg för min huvudvärk. jävla stigläder var ojämna och så fick jag ont av sadeln och så orkade jag inte bara för det var jättevarmt och dammigt och så fick jag ont i huvet... men hoppas på att prova Frea någon annan gång när jag mår bättre. tex. inomhus? mjoo det låter bra.

red även idag, hade min hest. herrexa såklart. den enda hästen man kan lite på det jävla stallet!
alla andra hästar är fan sjuka i huvet. störda och får damp när dom får komma ut i hagen.
ridläraren är inte mycket bättre han! han bara skriker på oss och säger att vi är för fega! gör det själv då gubbjävel! du ska fan inte bestämma vad jag ska göra!
så tack och mig det här var sista terminen på velamsund för mig. spelar ingen roll om jag börjar på evlinge eller inte. sluta på velamsund ska jag verkligen göra iallafall! vill inte lämna "min hest" bara, men men... när jag har tillräckligt med pengar ska jag rädda henne från det där psykstället.

JAG HATAR MYGGOR! har fan myggbett över HELA benen och jag skojar inte! blä för allt just nu. ge mig sommar!

nu ska jag duscha och har äntligen blivit klar med slöjdläxan, den skulle vara klar den 5 maj, ooups... skitsamma! nu är jag klar iaf.
god natt!

mycket har hänt

hejsan hoppsan, det har hänt mycket sedan sist! jag har "firat" ett år sedan jag träffade jonas och erik den 13:e, jag har vart på rix fm festival den 15:e, jag har vart i södertälje och träffat mattiis och danny. kan berätta om det en annan gång... men idag är det ett år sedan jag träffade tom första gången! på rix förra året, måns hade en dööösnygg dansare med sig! ingen jonas var med erik, så jag gav tom rosen istället, han blev jätteglad. och sedan dess har det bara fortsatt.. :) bejbi <33 18/5-08 <3

men iaf, idag, så skulle vi äta middag. och min käre bror skulle dela ut besticken och så får jag en gaffel,
så skulle jag be om en kniv.
jag säger istället: en gitarr!
oj så fel det kan bli. dom snackade nämligen om hockeyn,
jag tänkte på jonas som visste exakt hur det gick till i matchen,
jocke blev glad och sånt. jonas var en sporttönt. men iaf.
bara för att jag tänkte på jonas så sa jag gitarr istället för kniv. det tyckte min familj var roligt.
vaddå jag kan inte hjälpa att jag tänker för mkt på jonas... eller? :) aja, jag mår bra iaf! :D <3

jag saknar jonaaas :D abstinens... ;)

seeeg lördaaag.

vaknade imorse av att tvillingarna typ skrek, eller pratade högt... jag ville sova mera! bajsa,
så jag kom på att jag hade spelat in mojje som gick tidigare på morronen, men icke sa nicke. jävlar skulle det vara strömavbrott just idag, så det blev inte inspelat. fuuuck! jag blev arg och gick in på mitt rum,  jag gick ut för att sova i en solstol, det sket sig så jag gick runt till min kanin, satte mig där och blev sur. jag kom på vilket datum det var och jag började gråta..och tänkte: *det här skulle ju bli en bra dag...*
efter en stund kom åsa, snackade sen så gick jag in och fixade mig, åkte till stan med åsa och hon fixade sina naglar, kom hem vid halv fyra igen och åt min frukost som jag inte ännu hade ätit. hungrig!
gick ut lite, gick hem, åkte till mamma, åt mat, fick lite kläder, åkte hem och här sitter jag nu.
och planerar våran resa till göteborg runt spelningar :) naajs.
här kommer det:
åker ner till göteborg den 12 juli, förbi tranås festivalen där mojje ska spela!
vidare till göteborg efter det, sedan får man vara där i några dagar tills den 17 för då är det EMD i borås, åker dit, sedan kan man åka tillbaka till göteborg för att sedan åka hem den 19 förbi trollhättan för att återigen se mojje.
låter perfekt tkr jag! hoppas det blir braa :) ska nog snacka med robin om ett tag och se vilka tider och sånt det där är :) det ska bli naajs
brorsan får väl antingen åka tåg dit innan eller med oss, och sedan åka tåg hem när han ska till cypern. för så här ska jag ha det! nice nice nice nice nice! <33
nu ska jag sooovaaa för jag mår inte så bra... ont i magen, huvudet och allmänt typ... konstig efter dagen.
kan fortfarande inte förstå att det har gått ett helt år <333

1 år

bejbi, ett år har gått så fort. och jag har bara träffat dig nio gånger, jag vill träffa dig mera! i sommar <33

i love you <33

image36

<33

jag saknar min bebis <3 ett halvår har gått så fort utan dig! <3
nu ska jag ta en promenad med mina vovvar till abborträsk och sätta mig och mysa.
jag badade idag förresten, trevligt men kallt! även kickboxning hanns med! sjukt skoj :)

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig. <33

image35
RIP. 09-11-07

ey man

ey allahopis.
what's up?
fan bettan har smittat mig med hennes snack! *ballt bro'*
dagen började segt, jag och vi hade matte nationella... gick väl sådär... kunde gått bättre. vad fan tänker jag med?! jkag måste verkligen lära mig att läsa nogrannare... aja. jag kommer ändå inte sänka mig :D hoppas jag :P
samma sak med engelskan, håller kvar mitt betyg där också, *yeay*

nu måste jag planera sommaren efter massa gig och visa planerna för pappa.
jag bokade även om moppekursen idag, jag ångrat mig. de flesta har fått mig att ångra mig, så det blir moppekort iaf! yeah, roligare att ta tillsammans med någon än att göra själv, jag är inte mogen för sånt.
konserter och sånt, det klarar jag galant själv! bara man träffar någon mys person/artist och snacka med :D        men inte såna här grejer, det är inte riktigt min grej. aja, ska gå med helle iaf :) sounds great!

ajuste, mackorna. tog fram smöret och osten och kilade sedan hit och glömde bort det, oooupsie.
seee yaaa niggahs!


*yoyoyo, what's up my niggah?!*

ny frissa ;D

tjosan hoppsan, idag har det vart fullt upp!
först började jag skolan halv tio, snackade med min lärare. yes! jag fick gå halv tolv :D
så jag hade två lektioner, först matte. gjorde nada. sen hade vi spanska, hörförståelse. usch och fy, fan va mkt prov och grejer i spanska :S hoppas det gick bra iaf.
sen efter spanskan tog jag mina grejer och slängde i mig lite potatismos och sprang sedan till bussen.
åkte till nacka gymn. och satte mig i en frisörstol, idag skulle mitt hår fixas :)
my neighboooooorr (?)   skulle fixa brudsuppsättning och jag ställde självklart upp! fick en jättefin frilla och fin sminkning :) graaatiiis :D nu pumpar det bara lite i skallen av alla nålar och skit. haha aja jag mår bra ;D

härligt att slippa fyra timmar av skolan och bara sitta i en stol och ha skoj, mjoo. det tackar jag inte nej till!

snart är det väl middag. någon som vet någonting om den 17?
ajuste, jonas och jag "firar" ett års dag på lördag, 10 maj. ett helt år sen jag träffade honom, känns som det var igår jag såg den snyggaste gitarristen ever och fattade tycke. men icke, det har gått ett år och han betyder bara mer och mer <3
beeejbiiii <33

lägger upp bild på frillan seen :D <3

måndag morgon

seeeg morron, borde kanske börja fixa mig? mjoo, det låter bra.
igår kväll blev jag lite glaad :) tidigare skrev jag ju, men inget svar... så igår passade jag på igen och skriva, tja.  glad respons fick jag genom ett tjo! vi snackade lite och så fick jag meddelandet : vill inte vara oartig men jag måste dra! ha det gött! Puss
det är okeej, om man skriver så sött såklart det är okej ;) lite synd att alltid när vi snackar så loggar han ut efter typ fem minuter bara. aja, det ska komma en dag då vi snackar lite längre ;) hahaha

så igårkväll var jag då glad och sen somnade jag inte förrän halv ett, aja. vänner på teven var väl problemet dära ;D

i looove monde yeux. underbar musik! gå in på deras myspace och lyssna!

nu ska jag fixa mig och sedan pallra mig till skolan. seeegt, kanske slipper sista halvan av dagen för jag ska till nacka gymn. maybe baybe. <3

gladis

tjoo :) nu är jag glad,
ska fortsätta måla naglarna sedan typ soovaa ;D
 over n' out

jomen visst

tack för denna söndagen, ännu en vecka har gått och det är skola igen... lagom skoj.
men men, livet går vidare som sagt.
idag har jag bara chillat typ, och så vart i stallet. hade herrexa och var ute och hoppade :) fin häst det dära <3 :)
kom hem, duschade. sedan klippte jag mig också, blev braa :) ska se efter imorn om jag vill ha kortare ;D får see :)

*nervös* faan carro, varför skrev jag? ;)  baajs, inget svar ännu... :S  dumma dumma  xD

hoppas på det bästa, see ya! :D

åter igen söndag

söndag igen och veckan har passerat så här snabbt. *klick*
vart tar alla dagar vägen egentligen? för en vecka sen satt jag ute i solen och lyssnade på mojje och var glad :)
det var en bra dag förra söndagen, lördagen också förresten...
idag ska jag egentligen klippa mig och plantera massa, får se när det hinns med, om typ tre timmar är jag ju påväg till stallet, hmm. när ska allt detta hinnas med? aja, jag finner nog tid.

om jag hade gått till datan och in på facebook direkt när jag vaknade imorse hade jag kanske hunnit snacka med robin då, han var inne fem minuter innan jag gick upp, vem vet? han kanske var inne då också.
skitsamma, det kommer fler tillfällen! måste snacka om mojje gig ju ;D hahaha

nu ska jag kanske ut i solen igen, hmm, jag är hungrig, en macka till? mjoo, det får bli så.

<3

----------

meningslöst, jag orkar inte mera. nu ska jag sova. kanske fälla en tår? vem vet.. ska iaf ta mig tillbaka till gamla tider och lyssna på gammal härlig musik <3 kanske virka lite, eller bara mysa med vovven och önska att han är någon annan? mjoo, så blir det nog.
imorn blir det bara mysdag har åsa lovat mig, bara ta det lugnt och fixa.
hon ska klippa mitt hår, bara topparna, vi ska åka och köpa blommor och sånt, och plantera i min rabatt!
that's right, jag ska fixa en egen rabatt och odla egna rosor där som jag kan ge till söta pojkar. haha, i wish.
jag längtar till imorn.

sängen väntar. <3

helluuu

Im helping Erri for shes blogg. Will you have help of me?
lucking in ------->>>> Carros Blogg


puss o smek.
BYE!
//Carro

ps. im best on the english! DS

abstinens!

jag kom på det! jag ska fortsätta virka på denna fina mössan.. :p
jag har en plan med den, personen som ska få den, verkar ha många mössor,
och använda mössor ganska mkt, guess who?

den blir fiiin, hoppas jag!


abstinens abstinens abstinens abstinens abstinens

nytt och fräsht!

tjena! som ni ser så har det skett något hära... carro har varit framme med sina proffsiga photoshop-skills och fixat till inför sommarn! till skillnad från min jättefina paint design innan, så tycker jag detta blev fint :)
somrigt och bra med fina bilder på finaste killarna! :)

jag måste verkligen typ snacka med robin eller träffa honom, han är så himla snäll! jag har liksom träffat honom... hmm två gånger, men sett honom tre ggr, och snackat med honom lite på facebook, sett filmer på honom. urgullig kille verkar det vara! ge mig! :D:D
så jag måste verkligen hitta mojje-gig, och snacka med honom om det! jag vill verkligen gå på massa gig i sommar så mojje känner igen mig ;) hahaha kankse ta den där mojje-skylten jag lovade honom ;) vem vet?

jag såg iaf på robins myspace att han hade gig på gröna lund den 8 juli, hoppas, och jag tror, att det är ett mojje-gig där!  men jag pallar inte vänta till juli för att få träffa honom, jag ska hitta gig! det kan du slå ditt feta huvud på spiken med!... ähm, eller nåt!

nu ska jag fixa lite och sedan ska jag kanske... kanske skriva till robin på facebook eller myspace. eller så vill jag inte verka typ... galen ;) vilket jag redan tror att jag har passerat den gränsen i robins ögon...
aja, jag kör på det sista. vänta några dagar. det låter super!
see ya! <3

ledig fredag

hejsan hoppsan, klockan är snart halv fem och jag går visst fortfarande runt i min pyjamas. har haft världens chilldag! härligt.
jag vaknade runt elva och så kollade jag på legally blonde i mitt rum! tv krånglade som typ alltid, så jag gick till vardagsrummet och kollade klart. roligt film det dära ;D
jag målade även naglarna fint med manikyr typ :) det blidde fiina fisken :D

jag hade världens roligaste dröm inatt, sjuk var den också... ;D
åkte iaf till replokalen i en bil... träffade jonas sa hej och sånt, så kommer robin lyne, jonas och dom säger hej, så ser robin mig och så säger han: men det är ju du från den där engelska grejen!
så försökte jag krama honom, men han backade sen typ hoppade på mig, så det blev typ krock xD och då skriker han i mitt öra ba:
"ta det lugnt! du behöver inte hoppa på mig!!!"
"aj mitt öra! aj nu piper det som fan!"
vi snackar vidare, sen vet jag inte va som hände riktigt xD men robin var skum iaf! :D

nu ska jag nog ta en promenad med vovvarna :D see ya

1 maj

tjena hoppsan! hur är det med alla? :P

själv mår jag finemang! nyfärgat hår, pigg och glad... eller kanske inte pigg när jag tänker efter...*gäsp*
men glad är jag!
just nu skulle jag vilja vara i norrköping, robin och dom spelar där idag :) hade vart jättekul att se!
jag älskar facebook! :) facebook har ju uppdaterats lite, så dom har skaffat FB-chat.. jag sitter i skolan och jobbar med lisa, och så självklart inne på facebook, kollar vilka som är inne,  robin är inne :) så min kompis tycker jag ska chatta med han, så jag skriver tjena!    och så börjar vi snacka. :) söööt och snäll pojke :) haha,
"haha, erika, nu måste jag hämta lite grejer! vi hörs ;) puss"
typ så skrev han ;) eller det sista han skrev var det ;D sööt :)
jag skulle även vilja åka till sundsvall, borlänge och enköping.. ännu mera robin och mojje ;) hahaha
ruuligt ;D

nu ska jag äta om ett tag, och kanske ut på en cykeltur igen, cyklade förut och köpte hårfärg. trevligt var det!
måste även leta massa mojjegig!

SEE YA! :)

RSS 2.0