SMS-inlägg

20101129254 (MMS)


watching the world in your eyes

hemma igen, var och käkade. kyckling såklart :) mummaaaa

nu ska jag titta på parlamentet och sen sovasova!
imorn ska jag in till stan och pluggfika med Amanda och Kit :) blir trevligt det! fast denna gång ska vi hitta ett café innan vi går runt hela söder för att sluta nära startpunkten... haha!
hann läsa lite företagsekonomi på därmedpasta men inte så mkt.. så jag får väl kanske läsa lite innan jag somnar... ska plugga samhälle imorn tänkte jag, och så tar jag nog med matteböckerna så jag kan räkna i skolan medans jag väntar eller i stan... det blir suveränt :)

hörs senare..

vill verkligen snacka... men står emot och undviker att skriva hej. om jag gör det kommer jag säkert bli superbesviken, så jag sparar det till en annan dag!


<3



har bara lyssnat på musik, chillat och pysslat lite idag... har som sagt plockat lite skit men inte mycket mer än det har hänt!
nu ska jag ta fram mina företagsekonomiböcker och läsa de kapitel vi har prov på, nu på torsdag :) eller så tar jag en snabb dusch först.. jo så får det bli!

jag ska göra denna dagen vettig

igår, skrev jag att jag skulle ta en dusch och städa... icke sa nicke... duschen väntade tills klockan halv fem typ och städningen blev inte av... nu har jag plockat lite skräp och sånt :) ska tömma papperskorgen också för den är överfull och har vart det i två veckor nu...
jag börjar fundera lite...
är dem bra eller tycker jag att dem är bra bara för att det är dem?
jag börjar få lite... jag vet inte... tankar som snurrar runt i huvet... jag vill inte bry mig lika mycket, jag vill inte att allt ska kretsa kring de... hmm.
jag antar att jag har satt mig i den här sitsen så jag får väl leva med det. göra det bästa av det helt enkelt! har tänkt så många gånger att inte bry mig.. bara ett par dagar senare så är det tillbaka igen.

måste även ta tag i lite matteplugg idag...! behövligt, får se hur det går!

jadu, det går bra.


något jag försöker intala mig själv


<3


Cause love is never in the same place if you left it



feelings. feelings. feelings.

tävling

är med och tävlar om ett par skor på micahs.se -http://micahs.se/2010/november/tavling-vinn-skor-fran-novaqueense.html#comment-
hoppas på det bästa :)

trött och ont i huvet...

men jag är glad ändå! gick super idag på hoppningen, jättejättenöjd!
fick sanzi och till slut hoppade vi en liten bana med långsida, diagonalen och sen långsida :)
lång eftergift var målet idag och det gick bra! fick ta av mig min säkerhetsväst för att jag blev för rak i ryggen, så efter det blev det bättre!
hoppade jättelågt, typ runt 60 men jag är nöjd ändå, han flöt på bra och spunkade inte alls mycket som han brukar göra! :)

men på onsdag blir det hoppning igen, lite högre den gången :) och jag hoppas jag får Jasmina, annars vill jag ha Sanzi eller någon ny som jag inte ridit (är typ bara dom jättenya) men ändå, det blir spännande!
nu ska jag knapra i mig alvedon och så ska jag ta en dusch! sen ska jag faktiskt plocka upp från golvet, att jag aldrig kan hålla rent... haha

Juste, Åsa filmade lite också :) så kanske lägger upp en film sen om det inte ser allt för dåligt ut... haha!

i'm done, done. gonna have some fun

så jävla uttråkaaaaaaad... ingeting roligt händer i mitt liv. jag får lön, hela den är "bortlovad" till saker jag köpt i förtid osv. en vecka till studiebidraget.. ska spara en del av det, och köpa julklappar.. för vilka pengar?! ja, jag får väl helt enkelt köpa billiga julklappar i år. tråkigt, men så får det bli.

jag borde börja fixa mig inför skolan snart, börjar kvart över tolv idag.. skönt! ska gå till bussen om ca 40 minuter, men jag orkar inte! aja, en lektion idag sen ska jag till forum, kanske hem eller direkt till mölnvik och jula för att sedan åka till stallet också. pjuh, det blir stallet imorn bitti också, men det är hoppning så det ser jag fram emot! hoppas på någon rolig hest!

ska väl börja klä på mig då...
juste, fick lite fotopapper av åsa igår, hela a4 så jag ska nog kirra lite ramar och sätta upp lite fina bilder.. jag har trots allt NÅGRA ställen kvar att sätta ramar på... haha! mycket bilder ska de vaaa :)

investering

drog med mig Laura efter skolan till Sickla för att inhandla en mus jag kikat på i ONOFF's tidning... men den lilla, var faktiskt helt okey.. men så jätteliten och lite halvokey lila.. så kollade vi i katalog för priset inte va rätt.. men så hitta jag en annan. SUPERFIN lila, ser inte ut som på bilden egentligen, men ändå. superfin! så den fick bli min för 148 kr :) väldigt nöjd!
den matchar min musmatta så himla bra...
"vad är detta?"
"en musmatta... ni ska skriva på den så jag kan tänka på er varje gång jag sitter vid datan"
"aaaahw, va gullig du är!!"




lyssnar på EMD's There's a place for us och kan bara föreställa mig J sjunga Dannys stämma... som han gjorde på kamerarepet inför något när Danny va i london... åh. gubbe, saknaaa! :')

SMS-inlägg

20100619050 (MMS)


Gryyyymt

såg lite på the fix för typ en timme sen. brabrabra!! :) måste ta mig till något ställe när de spelar live, har ju inte riktigt orkat ta mig tid till det.. men nu, jag måste! :)

nu har jag fixat klart mitt tal och jag är nöjd eller ja... så nöjd man kan bli... nöjd över själva talet. men att framföra det kommer att gå åt pipsvängen känner jag nog... nej, jag får inte tänka så! jag ska läsa det nu innan jag somnar, sen läsa mellan FE och matten, sen efter matten innan lektionen! har krånglat en stund med moviemaker osv... men tillslut fick jag ihop det, så jag hoppas att det vill funka imorn! :)

funderar även på julklappar till grabbarna samt birthday-gifts till J och N :) har en del funderingar.. men tänker inte skriva ut det här ifall N skulle ta och klicka sig in här igen... så det får bli en överraskning :) jag hoppas dock att det blir bra! en del research måste genomföras: ska be mamma om en sak, måste träffa J och så måste jag finurla ut lite bra grejer... hmm! detta kan bli kul!

nu ska jag skutta in i duschen och sen blir det sängen! faktiskt skönt att inte ha någon ridning idag, imorn blir nog första torsdagen på några veckor som jag inte har träningsverk ;) haha! Men funderar lite kring hur det blir efter sommarn.. OM jag skulle komma in i Kalmar.. så måste jag ju sluta på ridningen :/ jag får göra det bästa av denna termin då ifall det blir som jag hoppas!!! :) sen när jag kommer hem igen får jag väl börja, känns lite surt att "tappa" tre år, men det får jag väl offra!!


det funkar ju inte!!!


FOKUSERA!!!

varför, varför kan jag inte koncentrera mig?! jag börjar... lite smått sen flyter det över till chill. jag har haft ca 3 timmar på mig att göra detta...! har gjort lite grann, fixat lite i texten osv. men inte övat, inte läst igenom högt för att se hur långt det är... och så måste ja filma vovvis.. men jag kom på en skitbra idé nu innan maten, så den delen löste sig! NU ska jag läsa igenom, läsa högt och hitta på likheter till sitt, ligg, stanna och kom. jisses... och snart börjar the fix live på nätet. måste kollas in. snygg kille ;) haha!

får se hur mkt jag hinner nu! börjar med att läsa högt och se hur långt det är så jag vet hur mkt jag ska lägga till/ta bort!!

jag måste ju ta tag i sakerna... jag behöver alla poäng jag kan få!
juste, fick G+ på konstruktionsprovet... och två fel på företagsekonomiläxförhöret! så det går ju lite bra :) haha

tiden har gått så fort!

jisses... kollade lite... 1293 dagar sen. det är sinnes!
jag är nööööjd...
david i klassen frågade idag:hur har du lyckats att "stalka" dom så länge egentligen?!?!
vaddå... 3½ år är väl inte så länge? blev mitt svar...
när jag ser det i dagar. hallåå.. snart 1300 om en vecka..
och på torsdag är det 185 veckor sen. jag kommer ihåg. torsdag eftermiddag, den 10 maj. åkte tidigare från skolan. gick fel i heron, sprang ut. åkte fel när vi skulle hem. men feting bra!
tänk om jag inte hade tyckt han va snygg?! :O

damn.


titta gullis!

och fina gubben den 15 september 2007. BRA födelsedag!


update: känt snubben i nästan 1/5 av mitt liv... :)

nej, nu godnatt

kollade runt lite på facebook.
fick rysningar. jag ska släppa det.


nej, jag ångrar lite hur det blev.. men man lär sig av sina misstag!
nu ska jag lägga mig, upp tidigt imorn! annars får jag aldrig något gjort på projektarbetet.. men en sovmorgon till 11.50 hade suttit fint... *gäsp*

det var väl rätt val...


fina gubbar


mer än sådär får ni inte se :)
extreeeeeeeeeeeeeemt snygga grabbar...!

nu ska jag fixa klart mig och sen kila till bussen!

hjälp...

sitter och kollar runt lite... hittade (nog) lite info om antagningspoängen till linjen jag vill gå... verkar som att den va ganska hög ändå...
jag måste verkligen kämpa på nu! jag vill, måste, SKA komma in... herregud.. börjar bli lite skraj.. tänk om jag inte kommer in? jag måste hitta någon "reservlinje" något annat jag kan göra liksom.. kommer bli svårt!

har försökt filma idag, gick sådär ;) haha och även skriva på mitt tal... går ju inte så jättebra! men ska försöka lite till nu... sen ska jag skutta in i duschen och sen lägga mig... nu ska jag kämpa på i 25 minuter till, så jag stänger av facebook och liknande och koncentrera mig!


titta, söt gammal bild på mig och johanna :)
<33

dagens "utmaning"

Day 21- A picture of something that makes you happy

detta är typ det enklaste att utföra. finns så många bilder. men favorit:




dessa två för att han är så glad och söt

denna för att charmknutten breve mig är bäääääst

denna för att det va gulligt! (ignorera mig)
-du får inte se skylten! -nejnej, jag ska inte titta, jag står bara här... (a)


tack finiiiis


en av de finaste människorna.


kom precis fram till kungsan när Kim började spela, eller ca 10 sekunder innan :) sjukt duktig. har saknat att höra hans röst live.. men det var på tiden! ställde mig sedan på sidan och väntade i en timme på cicci, när hon kom så var det den gemensamma låten kvar :) sen ställde vi oss vid backstage och väntade.. ca 40 minuter senare går Kim omkring där och smiter sedan ut på andra sidan... jag springer runt och ikapp honom, ropar hans namn och att han ska vänta på mig ;) haha han blev skitglad och ba: men HEJ! va kul att se dig.. osvosv. snackade där en stund, han skrev på singeln (bilden), vi tog några bilder tillsammans och så. OJ vad jag hade saknat honom! så himla längesen! men nu hoppas vi på mer smågig :) gärna typ kroggig (a)


ååååååååååååååh...

jag vill till ronneby! bajsbajs.

men men, biljetterna dit (inte så billiga) och själva biljetterna till giget, inte så billiga...
prutt..
men nu ska jag börja fixa mig sen åka till stan för att se finaste Kim!! :)

finns så många olika sätt

jag ska gå och lägga mig snart... imorn behöver jag filma min vovvis lite till muntliga nationella talet och så skriva lite på're! sen ska jag rulla till stan (antagligen själv) och se på finaste Kim. har inte träffat på honom på över 1 år och 2 månader! tiden går så fort!

tittade runt lite på facebook.. kom in på d's fanpage. kollade bland inlägg och kommentarer från hans "fans"... är det inte meningen att man ska visa uppskattning till sin idol, förbild osv. ? det enda jag läste, var lite halvspydiga kommentarer med meningar och ord som inte visar särskilt mycket uppskattning.. okey, det kanske finns något bakom orden, som båda parterna vet om. men har jag fel? ska man inte visa uppskattningen genom ord som värmer och har en riktig mening bakom sig? det är väl inte så svårt att skriva något trevligt istället för ord som: bitch, tönt, mongo osv osv osv. sen finns det några som skriver vad dem känner och tackar honom för det han gör... jag bara känner att det verkar så långsökt... "om jag skriver något spydigt så kommer han säkert att svara på den"

jag själv skulle aldrig kunna klara av att göra det mot "mina" grabbar. jag försöker visa så mycket uppskattning jag kan gentemot dom och skulle aldrig i någon som helst situation skriva eller säga spydiga saker... det finns inte i min värld. jag finner inte ens ord till att visa min uppskattning, hur ska jag kunna visa "uppskattning med dåliga ord" då? har så många gånger velat tacka erik för allt detta. utan honom, ja jag vet inte hur det skulle vara. jag måste göra det...
dem tre grabbarna, återigen, jag finner inga ord. jag är så jävla glad över att dem är en del av mitt liv. jag blir lycklig inombords av att bara tänka på dom. att få se ansiktet som lyser upp och leendet som visas när dom ser mig & famnen öppnas.
jag ska fortsätta med detta, visa uppskattning.

:') tack

Nu ska jag kämpa för jag har hittat linjen...

Nu ska jag kämpa för jag har hittat linjen jag vill läsa! :D


you're welcome out.

Day 18- Plans/dreams/goals you have

lite saker jag vill uppnå:
klara av gymnasiet med hyfsade betyg och försöka kämpa bättre!
komma in på en bra linje i höst/vår/nästa höst och göra något jag tycker är roligt... har hittat en linje jag verkligen skulle vilja gå! jag ska spåna vidare med det så får vi se... ska se vad SACO mässan har att ge imorn..
jag vill bara att... allt ska fungera, utan krångel... mina mål finns inom mig, finns så många saker jag vill uppnå.. men svårt att skriva ut dem så alla får veta... men men..

snart ska jag lägga mig! SACOmässan imorn som sagt och lite chill...
OCH KIM SPELAR I KUNGSTRÄDGÅRDEN PÅ LÖRDAG! hur glad är jag?!?! har inte träffat honom sen 12 september förra året! för sjukt jävla länge sen. jag saknar honom... åh. jag är så glad så glad!



gullis


sensitivity of this.

snodde en trevlig liten lista från Emma :)
jag längtar tills den 30 bara för att det ger mig en anledning till att lägga upp jordens bästa låt (med halvtasky kvalitet)

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- Favorite super hero and why
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- Another picture of you and your friends
Day 12- Why did you start blogging?
Day 13- A picture of your room
Day 14- A picture of you and your family
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- Something you crave for a lot
Day 24- A letter to your parents
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- Your favorite time of the year
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned
Day 30- Your favorite song.

And I made up my mind. I ain't wasting no ...

And I made up my mind. I ain't wasting no more time


all that I'm after is a life full of laughter

Dagarna rullar på, sjukt trött i skallen... jobbigt! men men, imorn är det svenska B nationella som gäller HELA dagen, sen stallet på kvällen och lite hoppning! hoppas verkligen på Jasmina :)
Grabbarnas singel skulle ju komma ut för försäljning igår (sa jonas) men inget än så länge... orkar inte fråga honom heller, så jag får ta det när det kommer.. känner att jag inte pallar med att stressa upp mig och kretsa mitt liv kring det.. det blir nog bäst så.. ska försöka att ta lite paus och inte bara fokusera på vad som händer... jag har väntat i lite mer än två år nu och jag har bara frågat,frågat och frågat... förstår att grabbarna jobbar på och saker kommer hända ändå, varesig jag frågar och därmed vet om dem innan eller får veta det samma stund som det sker.. det gör mig faktist ingen skillnad (just nu)
sen orkar jag inte, för om jag skulle fråga honom nu.. och det skulle bli jobbigt och drygt hade jag bara stört mig på det resten av kvällen och säkert imorn. nej jag behöver fokusera!



Oh, why did I ever doubt you?
You know I would die here without you


jag är... nöjd!

som sagt, rubriken har rätt!
jag är supernöjd efter dagens lektion på Basil!
han blev pigg och lyhörd och jobbade på skitbra! :) typ första gången jag är nöjd efter jag haft honom!

nu gossar jag lite med min bebi och tittar på tv samt pysslar lite!
ska ta mig en riktig funderare på träningskort på friskis.. jag vill ju verkligen, kan säkert skrapa ihop pengarna till det... men när jag väl har kort, så finner jag ingen tid och ork till det.. så rinner det ut i sanden!

tänk att va lite mer fit' till studenten... jag vill verkligen det!


dags att sova nu...


snart ska jag börja plocka iordning här och lägga mig i sängen för att titta lite lite tv sen sova!
imorn ska jag upp tidigt för att åka ut och rida, men idag fick jag veta att jag inte fick Jasmina.. utan jag fick Basil.. plötsligt lockade det inte lika mycket att köpa den lekitonen, men man får väl göra det bästa av situationen.. Jag hoppas det går någorlunda bra ändå... Hoppas på Jasmina igen på onsdag då bara... Jag gillar verkligen den hästen! typ första jag tyckt om sen Fabbe liksom...
jag hoppas även grabbarna börjar spela något live, på tv eller liknande! det ska tydligen komma upp lite roliga saker... frågan är bara när. om det blir nyhetsmorgon, hoppas jag på att det blir en dag jag har sovmorgon/kan skippa lektion :D med andra ord, ingen superviktig lektion/prov.

håll tummarna med mig och bara NJUT av detta sålänge:
Treadstone – SOS - Single


wiho!

äntligen spelades grabbarnas reklam på spotify! :) wiho, blev skitförvånad när SOS började mitt i och sen börjar jonas snacka :P haha! gullisar!

men men, inte mycket plugg blev gjort ikväll... (i stort sett, ingenting...) men men, jag har formlerna sen är det väl bara.. att sätta in rätt pryl? så hoppas jag att det ska gå vägen! Får se om jag orkar/hinner göra något imorn bitti.. Börjar ju kvart över tolv.. Funderar på ifall jag ska till forum, hämta ut mitt studiebidrag och kolla stadium.. såg en asball jacka på nätet och ska se hur den ser ut i verkligheten :)

nu blir det sängen, men som jonas sa: Lyssna på våran nya singel SOS här på spooottifaaajj :) GULLE.
godnatt!

ny favvishest :)

För några veckor sen när jag red istället för Åsa i hennes fredagsgrupp, var jag inställd på att få Fabbe... Så kommer jag dit och får Jasmina... En häst jag verkligen inte trodde jag skulle tycka om, en häst som jag ansett vara lång, stark, stor och lite klumpig... Men den gången gick det helt okej och jag ändrade uppfattning, den gången var hon till och med lite seg... Så fick jag henne i onsdagsgruppen och det gick suveränt! Även igår hade jag henne och det gick JÄTTEBRA verkligen... Min nya favvis? :)
Jag ska rida istället för Anna på lördag och hoppas på Jasmina... Får hålla tummarna!

Nu ska jag väl.. plugga lite antar jag.. så himla kul!!!!! (not)

i believe in you




såhär tillbringar jag min tisdagskväll.
matteböckerna i högsta hugg och det känns ganska okej, med matten.
allt annat är bara.. jobbigt.
för tre år sedan lämnade du mig. tårarna bara rinner. nu och då. alltid.
jag glömmer dig aldrig.

open heart, we're brave at start...

...but we're noone. noone 'til we die.


tre år sedan. min finaste.
jag kommer ihåg dagen som om den inträffade idag.
tack för den tiden vi fick. jag saknar dig.


stop. it's over now. and it's breaking my heart. ripping it out on the ground.
I don't look back. I don't look back anymore.
someday we might collide.
help me now.

it goes on and on and on and on.



nu ska jag kila till bussen!
det blir bio och goodiebag!! :) värt

happy



tycker att jag har lite av en jättesnygg bakgrundsbild :)
det är sånt man behöver för att man ska bli lite gladare!
snart blir det tacos, med kyckling... Och sen måste jag nog plugga lite... SURT
blir så arg på mig själv att jag inte gjort NÅGONTING de senaste dagarna, fast jag måste.. och jag har bara slappat.. tråkigt! dumt av mig. Fast lite duktig var jag iaf för jag läste lite företagsekonomi imorse.. ett kapitel.. jag är så duktig -.-

hur kan det passa så bra?!



tänk, när detta kommer som studiolåt... oj vad jag kommer spela sönder den.
finns ett par låtar som jag tror jag kommer tycka om en heeel del!
jag har höga förväntningar. som alltid


more or less

I got no words left my friend.

dem vet

Efter en lång dag, men tidig uppgång, en timmes squash-spelande, städande och några timmars barnvakt är jag helt slut.
tack tjejer. tack för att ni får tankarna att "försvinna" iallafall för en liten stund...


en gammal, URGULLIG, bild på grabbarna.

SMS-inlägg

20101105243 (MMS)


yes or no?

jag tänker på det ganska mycket. det passar in överallt, hela tiden.
innan den 23 augusti 2008, var jag helt emot det. jag ville absolut inte alls. hörde den raden.. det fastnade i mitt huvud, nästan 4 månader senare hörde jag det igen. i knew it. jag var fast. det satte sig som inpräntat i hjärtat, i hjärnan. inom mig. så jävla mycket funderingar och i början sa jag "visst, på miami ink ska jag göra det... aldrig annars" jag börjar ändra mig lite, jag tror det är något jag skulle kunna tänka mig att göra, även om det inte är miami ink... jag tror jag skulle trivas med det... jag ska ha den här tanken med mig något år eller två till. se vad som händer och hur allting "blir"

vad tror ni? skulle jag ångra mig, eller skulle det vara något som kan vara representabelt oavsett källan de kommer ifrån?...


SMS-inlägg

20101104241 (MMS)


day by day. the faces are fading away

Liten rad ur Treadstone's låt electricity. diggar den!! :)
Datan fick vara igång och gå runt runt, men den spelade för länge så allt kom inte med på history.. så jag venne om reklamen har spelats, men men.. jag håller tummarna på att den fortsätter gå! vill höra!! :)
Försöker ju frenetiskt byta låt och få fram reklamen, men icke då! de vill inte samarbeta med mig :) jag får helt enkelt hoppas på att jag har turen med mig...

Juste, stallet! Jag är supernöööjd!! kommer dit och ser att jag fått Jasmina!! glad tjej! :) Fixade allt, men hästen gick lektion innan så plockade upp henne i ridhuset :) hade sporrar denna gång, det hjälpte verkligen!! Hon lyssnade mycket bättre för skänkeln och hon blev lyhörd! Även lite pigg, men inget som inte gick att åtgärda, så hon blev inte FÖR pigg. klar förbättring från förra gången då det gick bra men ändå inte jättebra. idag var jag verkligen SUPERNÖJD med henne. Superfin form och hon var jätteduktig!! I slutet, shitmama :) jag är skitstolt, jag fick till en jättebra form på henne och hon va avslappnad och duktig!! :) verkligen en häst jag vill fortsätta på!! Ser fram emot att hoppa på henne, och inte bara travhoppa som det var i fredags :)

Nu ska jag sova! Ska lyssna en liten stund till på grabbarnas låtar, sen stänga igen ögonen.
Imorn blir det förhoppningsvis squash med tjejerna :) haha! ska bli skitskoj! slänger iväg ett sms nu och kollar med dem.. De är ju ute och röjer lite ikväll :) kunde ju inte följa med för jag skulle till stallet, another time!

Jag har nämnt några gånger här att jag skulle vilja höra grabbarna akustiskt.. och vad kommer ut på spotify, om inte en akustisk version av SFU :) Hur glad blev jag på en skala från 1-10?! Helt rätt, 1000 :)
Jag är så glad och stolt över grabbarna! Ur min synvinkel verkar allt rulla på bra och bitarna börjar falla på plats!


det här är äkta lycka.


äkta jävla lycka.
för några minuter sen så, kom SOS ut på spotify, även två extra låtar.... Electricity och Six Feet Under, akustisk.
jag är så stolt, lycklig och helt, ja vad ska man säga?! det är för himla jävla bra.
det här kommer jag leva på hela dagen, hela veckan, hela månaden!! längtar tills jag har detta på mobilen.
har funderat ett par dagar nu, nån vecka eller två på att jag vill ha ett akustiskt gig med grabbarna. få höra detta. precis så som six feet under är. perfektion. världens bästa grabbar.
UTAN tvekan. måste faktist tacka erik till att han sökte till idol, vem vet annars hur det hade sett ut idag?!

Treadstone – SOS - Single

So I guess when you miss someone the most....

So I guess when you miss someone the most. It doesn't matter where that someone goes. Your mind will find a way to keep them close. <3


RSS 2.0