woooow

jag är förstummad! hur bra kan en konsert vara egentligen!? eller gig kanske man kallar det ;)

jag har haft fullt upp sedan sist! har hunnit med att vara i norrköping, stallet, vilat och även hängt på Pub Anchor och sett Treadstone's Stockholmspremiär! fysatan va feeling! har även börjat skolan, segt som tusan!

Norrköping var helt okej faktist! kom dit relativt tidigt så man hälsade på folk man kände igen, promenerade runt lite och träffade även världens finaste Kim!
spelningen började med karln, förstår inte hur det bästa är först.. men så var det iaf! han var grym som satan och sedan rullade kvällen på! stressade iväg till tåget mitt i EMD, inte mig emot! och sedan ramlade jag i säng hemma vid ett-snåret.
slappade resten av helgen tills söndag kväll då det var dags för Treadstone som sagt! det var sån jävla feeling, alla var på och den som vann en tröstande kram tror jag minsann blev Figge! där ser man feeling! han va söt och full ;)
jocke var även finis och jonas likaså..
när jag gick därifrån hörde jag ett pip i mitt öra... och det var inte lågt det... hörde knappt vad jag själv sa och vad andra sa till mig... det är fortfarande kvar.. men inte lika högt som tur är! jag hoppas det försvinner mera :S känns jävligt jobbigt och jag ångrar verkligen att jag inte hade typ öronproppar el. dylikt... :S
grymt gig iaf! filmer kommer troligtvis upp här när nisse har godkänt dom och kollat med övriga medlemmar ;) haha

igår började skolan... var i skolan i några få timmar och åkte sedan hem igen... ovärd dag! men tog mig till gymmet med brorsan igen efter... jaa..  började om kan man säga.. :S men det kändes väldigt bra! han får peppa mig ;) och på kvällen tog jag en timmes promenad med åsa och pappa + hundarna. kändes bra verkligen!! :)
messade lite skumt också... aah... var tydlig!!! får se vad som händer där nudå... skiter i om jag är "för på" eller inte. måste chansa också här i livet!! :)

i helgen blir det mera äventyr.. men först ska jag ta mig igenom skolveckan... wish me luck!!!

sweet niblets it is

jag har absolut ingenting roligt att göra... så jag tittar på Hannah Montana... så himla roligt...

jag är jättetrött... för igår fick jag något ryck och bestämde mig för att stapla klart veden jag började med för några månader sen... så i lite över en timme igår var jag ute i kylan och staplade ved.. men jag blev klar och lite rikare, så det var bra! :)

imorn blir det norrköping och äntligen se Kim igen!

nu ska jag fixa, vila, packa, osv.osv.osv


ha ha ha

tittade på Eriks gamla blogg från körslaget!
det bästa där är ju när han och Jonas ska spela in Jennie let me love you... haha! jag dör!!!
"kolla va smart jag ser ut när jag sjunger det här!!!"

nu ska jag fortsätta att dega vidare i soffan! <3


what do you think? :)

well, vad tycker ni om förändringarna här? självklart är det helle som har fixat det! lika bra som alltid blir det! tycker iaf jag :) självklart fick alla mina grabbar vara med denna gången, innan var det ju jonas... den var iof ASFRÄN men kände att jag behövde lite förändring.. för ärligt så börjar det bli lite förändringar inom mig också. jonas kommer alltid vara jonas men nu är det finisarna jocke och nisse också... så.. ja.. det gillar jag!!!

jag ääälskar även The Fray!!! har lyssnat på massa låtar på youtube om och om igen.. love it!
jag går även in mina nya skor idag!!! inte alls såna skor som jag brukar ha ;) men något par måste bli det första...
ska titta vidare på TV och slappa och sen ut med grann-hunden! :)

later peeeeeeeople! :)

okej..

nu kanske det blir lite bättre. vi hoppas

<3

bort med detta inlägg :D woho


i.n.-.m.y.-.h.e.a.r.t.

today is the day

idag har jag jobbat från 7-12 och så har jag bara slappat lite tills duschen... nu sitter jag fortfarande i morgonrock och har tråkigt! ska borsta håret lite och se vad platt-tången kan fixa till denna afton! ska sedan ta på mig några rena kläder, andra välja kläder och sen.. ladda om på nytt.. kanske ta en powernap eftersom jag gick upp 06.10 -.-
ikväll blir det middag+annat bra med mamma i stan! åker härifrån vid åtta. kanske lämnar ett sista besked innan dess.. annars ikväll/imorn! :)

nu ska jag vila lite! hörs later! :)

this is how it should be.

jag är duktig för idag har jag haft en bra dag! började dagen i stallet, fick Herkules och han var huuuur duktig som helst idag! jiiisees va man känner skillnad på den pållen! han tyckte verkligen om övningen vi gjorde och det gick jättebra! han höll formen genom 90 % av lektionen och var jättestadig! wow, impressed I am!  jag är duktig (a)
sedan hem, duscha snabbt och sen iväg i cabben till forum och lite ärenden! hem igen och så har jag städat lite och rensat lite i min garderob igen! nu möblera jag om lite däri... blev bättre :) mer plats tkr vi om! sedan även lekt lite ute med hopprep osv.osv.
ska nog fortsätta lite med alla väskor som finns på mitt rum och även dammsuga lite! behövsbehövs! och efter middagen ska jag nog ta och pallra över mig till Anna&co. inte vart där på ett tag och hon har ju flyttat osv. ska bli trevlans!
men ska lägga mig tidigt ikväll för jag ska upp runt sex och åka halv sju till jobbet imorn... pjuh... men moneymoney (y)
på eftermiddagen ska jag fiiixa och sen som sagt middag con mi madre. :)


I'm falling even more in love with you. letting go of all I've held on to.

i <3 shopping @ rean

idag har jag vart i stan med cicci. först gick vi på shoppingrunda och jag hittade några fynd! bikiniunderdel, jeans, linne och leggins! billigt billgt (Y) sparade 579 kronor... eller ja.. jag hade inte lagt ut det om det hade kostat så mkt ;) så det var bra iaf :D
sedan gick vi till norrmalmstorg för att se en viss skåning tävla i SMS-SM!! hur fränt som helst :D hon va snabbast i Sverige på tiden 1.10 men tyvärr sket det sig så hon förlorade med knappt en sekund... surt som fan för henne!
Emma, the one and only liksom ;) haha SMS-master.. hoho

back to busines... det är redan fredag! shisses... imorn bitti blir det stallet och förhoppningsvis perkish igen :) snutten.. hoho blir det markarbete imorn också! hoppas detta går bra :) gör det säkert!
hem och så ska jag nog fixa hemma! SKA ta tag i det... ska stapla veden klart och sen ska jag nog fixa lite på mitt rum... hmm.. och på söööndag morron ska jag upp TIDIGT och jobba 7-12... segt eftersom det var ett bra tag sen jag jobba.. men det går nog bra! så på kvällen ska jag äta ute med mamma! blir nog riktigt fränt... hoho (a)
slipper iaf jobba den 23 och 30 då jag är ute på turné! fixade med sofie att byta lite.. så jag fick jobba på söndag istället så slipper jag stressa den 23 och hon får ju ändå jobba lika mkt... det blir grejtans.. jag behöver lite pengar! tog emot lite att inte jobba förrän typ 6 september.. så söndag blir bra sen liten "semester"

nu ska jag hitta några gulliga fina låtar och sedan lägga mig i sängen och lyssna.. eftersom jag paja min TV.. och kanalerna inte funkar, måste jag titta dvd.. och det pallar jag inte idag! så musik får det bli.. måste vänja mig av vid att somna med TVn... haha!
ändrade planer igår också.. lite synd! men som sagt "livet är inte slut än" ;)

godnatt alla finisar. efter helgen har jag säkert något trevligt att blogga om. det får vi se! :)

something beautiful has come my way.


lovelovelove

jisses. just nu har jag svårt att andas, skakar och dreglar på samma gång.

lovelovelovelovelove!!! <3


lost and insecure



en av favoritlåtarna just nu från bandits skiva..

idag har jag bara tagit det lugnt, vart ute med grannens hund, tjäna lite pengar (Y) lovely.
ska snacka med pappa ikväll om hur det blir med örebro, hoppas på att han kan köra dit!
ska försöka byta jobbtid så jag jobbar 7-12 istället för 8-14 för då kan jag hinna dit! om pappa kör.. annars får jag stressa satan till ett tåg som går 13.07... vilket jag inte tror jag hinner! får se hur det blir! hoppas det går att byta, annars får jag kanske ge bort jobbtiden helt.. men det är typ 400 spänn.. så jag vet inte...
hoppas nu! och så får vi se va mamma säger sen... håller tummarna!!

And you never left me no messages
Ya never send me no letters
You got some kinda nerve
Taking all my world

helt sjukt... texten är precis som jag känner.

somehow i'll make it work.



idag ska det fixas och trixas! ska maila om att byta jobbdag och annat fix!
blir troligtvis middag hos mamma idag!

home sweet home

nu är jag hemma igen, jag har vart på äventyr!
igår mötte jag upp Frida i huddinge och efter ett tag var vi ute på vägen! ingen AC i bilen så det blev öppna fönster, dödsvarmt ändå! pjöh.... rullade till linköping, lite fel tider med Lindas tåg men vi chillade i parken och gick in till centrum för att hitta nagellacksremover till Frida ;)  kvart i sex rullade vi från linköping med en Linda i bilen och vi efter ett tag var vi framme i gamleby. pjuh. hitta stället. käkade pizza. svårt att förstå för dom! tillbaka till stället. leta alternativ. träffa på en äckligt dryg erik som jag ska bli såjävla glad för att slippa. att ens behöva se honom är en lättnad!
gick in och konserten var helt okej! jonas vanliga min till mig och efter ett tag så log jocke så som bara han kan mot mig :') aahw... konserten tog slut.. nisse gick ut och plocka undan :) leénde och vinkvink. tötis!
promenerade runt området lite. träffa på jonas vid bilen som hade bränt sig, stackarn :) haha! började lämna lite grejer... jocke går förbi med världens leénde och ett HEJ!!! :) får man.. han gick vidare och kollade in dansbandet Dannys som spelade där! även nisse kom och va mys! först lite kel och sen en kram! Jonas fick några paket och responsen blev:
men Erika, du ska inte köpa saker till mig har jag ju sagt!!! snutten... you're worth it! eller så säger man bara att det inte kosta något så blev han tyst :) han skulle hjälpa oscar att backa så han hann inte öppna.. förutom gitarrbilden... segsöt äru! grabbarna kolla in bilden och va söta! de rullade iväg och vi hängde kvar.
lekte flygplan och allt möjligt där, det var minsann roligt!
åkte sedan hem i fyra timmar och sedan sov vi! gick upp lagom tid idag och sedan åkte Linda hem och jag&Frida rullade till stranden! hängde där i några timmar och sedan tog jag pendeln och rullade sedan vidare hem med buss och krångel till middag!
idag ska jag lägga mig tidigt! jag är trött!

fick höra en jävligt bra grej igår också... fast på samma gång är det hur jävla dåligt som helst. ska snacka med Jonas!
jag ska fixa det! det går inte annars... klart det går. men jag vill inte att det ska bli så! nu håller jag tummarna för dig på riktigt den här gången. det här är mycket viktigare än jävla inträde på äcklig,dålig,patetisk EMD-konsert.

can you give me the honey, honey? <3

tell me how you want it to be...

en rad ur låten 911 som är Itchy Daze låt!! :) aah.... Åsa hade köpt bandit skivan när hon åkte till uddevalla, nu rippar jag in den och ska lägga in på i PODen :) woooh!!
kommer ihåg i idol vad var det... 2007! Thomas kom in till juryn med... mössa, långt hår, glugg mellan framtänderna, en gitarr, lite slapp/rockstil. sätter sig på stolen. börjar spela och sjunga my hero med foo fighters.
någon som har en aning om vem jag jämförde honom med?! HELT rätt... Jonas såklart. så jävla lika så det fanns inte!
asså inte lika till utseendet.. eller det var det dom var.. men liksom samma stil och allt! honom hejade jag på från första stund men han åkte ut efter första grejen.. fick tyvärr inte höra honom helt. men det lät inte riktigt okej.. rock ska han göra.
helt jävla bra. <3

nu ska jag in till stan med Åsa och så ska jag shoppa lite (picks, osv.) och kanske äta lunch!
imorn blir det ridning igen! WOHO och sen bär det av på en utflykt nedåt i landet, till Gamleby! så vi håller tummarna och hoppas på det bästa där :) snuffä fixar det säkert! :) *i believe in you*

nu ska jag fixa mig klart och sen bär det av. pusspåer

lovely tuesday.

idag har vart jättebra! har chillat hemma, solat och vart och badat med familjen. mys och varmt i vattnet! lagom iaf :)
nu ska jag fortsätta titta på the hills som jag inte sett på jättelänge! dock har jag sett detta avsnittet.. men bra ändå!

igår var jag i stan och hängde, mys!!
insane ääääägeeer! :)
berättar kanske mer sen ;) haha
nu... TV! :)

jag ä l s k a r att jag har...

.. ett HELT favoritband nu! :) kommer bli huuur jävla bra som helst sen.. <3

igår ändrades, jag fick ett samtal från "syrran" och vi bestämde att vi skulle gå på bio! blev Sommaren med Göran! den var rolig och bra! åkte hem och käkade gott! :) sallad och kyckling :D
hann iaf gå igenom bilderna tror jag...
idag kollade jag på bilderna igen och det fanns 15 st bra :) slängde iväg ett mail såhär på "ettårsdagen" sen sävsjö... pusspåconny. och nilspastillen.. :)

imorn blir det lite äventyr tror jag! berättar kanske mer sen :)

ibland är sms det segaste som finns ;) eller kanske personen som skriver det... hmm..
hörs later :)

jag har en idé

idag ska jag vara snel. för ca. ett år sen sa en snubbe; här... maila några bilder till mig!
självklart inte gjort ännu.. haha! så ja ska titta igenom min hårddisk och hitta lite finisbilder och faktist skicka iväg ett mail! :)

jag måste ju kolla igenom bilderna ändå så kan vara lite snel idag osså :D
kanske lägger upp några finisar här sen! :)

RSS 2.0