can I get a minute and a couple of seconds of your time...

... I know, you probably hear this everyday.

Det var det som fick mig att gråta idag! Jag har lyssnat på den raden så många gånger och bara tänkt!
Idag var jag och Lisa och såg Darin himself i värmdö köpcentrum! Han började med Runaway, och första raden är såklart denna... Tur att jag hade solglasögonen på mig! Jag fick tårar i ögonen sen bara rann dom! Va hände där liksom?! Haha Men jag överlevde och hade en trevlig dag med Lis-Fisen där!

På morgonen var jag i stallet och skulle rida lektion! :) Fick först Chaplin men Åsa hade Sambo och ville verkligen byta... Gick med på det, och OJ vad glad jag är över det!! UNDERBAR HÄST!! Fina fina Sambo Bambinooo! <3
Ska se om jag kan snacka lite med Mia imorn och föreslå honom ;) Asså, jisses... typ första hästen på länge som jag bara blev KÄR i från början... Fabbe är ju fortfarande nr1... Men Sambo kan nog komma ikapp lite och hamna på en säker 2a om jag får chansen att ha honom några gånger! :)

Jag är verkligen supertrött och borde egentligen plugga kemi.. har haft ca 3 timmer på mig att plugga, det enda jag har gjort är att ha läst typ 5 sidor idag... hrm.. Måste ta tag i det när jag kommer hem från jobbet imorn!
Goodgood! Får hålla tummarna bara på att det går någorlunda bra på provet på måndag då... gulp.. börjar få lite ångest nu, men men hoppas hoppas!

Har pysslat en del med massa låtar osv till telen&datan istället för att plugga. Nu har jag en ny sms-signal, så jag antar att jag får börja plugga nudå...

Later! Jag ska även bjuda på en JÄTTESNYGG bild på Darin, HAHAHA!! Lisas kommentar var bäst! ;)

This is really the truth.

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig


27 maj in my heart.

som sagt i tidigare inlägg, 1 år sedan tandställningen rök!! tiden går minsann fort må jag säga!!! :O
även 2 år sedan grabbarna spelade i Kungsan... första gången jag såg jocke spela live, snackade dock inte med honom.. men det var trevligt! Han va fin och det var okej :) andra JH var ju nästan allt på den tiden! ;) haha
Tycker om denna dagen, detta datumet...
Idag ska vi på utflykt med klassen... jippiehoo... hrm.. det blir nog bra...
Ska även till stallet på jobbmöte ikväll! Tänkte att det kanske var dags att gå på ett ;) eftersom jag missade de som har vart tidigare år :P
Fick även veta igår att jag ska rida på lördag, i gamla gruppen... Blir lite hoppning! Hoppas på en bra hest! :)

Nu ska jag snart kila till bussen!
Later!:)

Shit... Ett år utan tandställningen idag! ...

Shit... Ett år utan tandställningen idag! Det går fort nu!


Varför shoppar man direkt när man fått pengar?

Ja, vad är svaret? Att man vill ha saker och inte pengar... antagligen...
Köpte iaf ett par shorts, sminkborttagning, nagellack, leggings och ett par strumpbyxor!
Ska försöka byta leggingsen snart :) Så det blir nog bra minsann!

Inatt drömde jag något.. bra kan man väl säga!
Var på någon TV-inspelning under dagen, J var där med några personer... och han tittade på mig flera gånger men kände aldrig igen mig, jag åkte hem och sen kolla jag på TV.. sen såg jag det på TV och åkte tillbaka igen (?) Gick iaf runt där och J gjorde massa saker, som att bära stege osv.
När vi var vid toaletten iaf så såg man mig och gav mig en jättestor kram och sen presenterade mig, hade något smeknamn som jag inte kommer ihåg! störande...
Gick iaf till busshållplatsen med dom... väntade på bussen och en taxi kom förbi.. sen satt vi i typ 4 olika bilar, random! Satt iaf i J's bil.. han körde och jag satt i baksätet, åkte på småvägar genom skogar och dylikt.. snackade om lite allt möjligt.. Plötsligt var vi uppe i hans lägenhet.. jag sitter bla på golvet i hallen mot en ram med två bilder på honom (?) konstigt! och allt kändes jättekonstigt där.. Förstod inte vad drömmen "ville"
Jag vaknade iaf glad och det var nog för att han var liksom.. glad och bara glad glad glad mot mig i drömmen, och det kändes bara bra.

Igår var det matte-nationella, jobbigt! fick hjärnsläpp på några frågor.. Hoppas på godkänt iallafall!!
Kemi blir det på måndag.. ser inte fram emot det.. Men hade extra lektion idag så det känns lite bättre iaf! en den kommer jag nog ihåg.. ska kolla igenom anteckningar, öva lite på gamla nationella vi fått och läsa lite i boken!

Tack för idag och de senaste dagarna. Jag är trött och har bloggtorka just nu. Blir nog bättre om ca 2 veckor. Då är det LOV och jag kommer vara så himla glad. wiho. <3

död_röd_92

rubriken säger väl allt?

Helt slut efter en jobbdag, kom nyss innanför dörren och känner att kroppen håller på att falla ihop... Men det är bara att bita igen... om ett tag måste jag åka in till stan för att gå på teater med klassen... Himla peppad är jag verkligen, verkligen verkligen verkligen! (INTE, om ni inte förstod det) Jag vill bara sova nuuuuuu!!
Ska käka min pizza nu, vila lite och sen duscha och sånt! Gäsp... Upp tidigt imorn också.. jag ska lägga mig så fort jag kommer hem!
och anledningen till att jag är röd, är för att jag var ute i solen 6 timmar i sträck igår! solade rygg&räknade matte i 2½ timme och det tog sig...
Och ja badade igår, superhärligt! Alledeles lagom varmt för att vara maj! :)
Vovvis simmade fint också :)
Nu kallnar maten, later!

tävling på gång! :)

Kissie och hennes silikonbröst är bäst!

Nu kör vi! :)

ojdå...

Idag är det underbart väder! Jag älskar detta när man får vara ute och bara chilla, inte behöva sitta på en buss eller inne i skolan! då kan det ta sig! ;)
Idag gick jag upp runt tio och var ute på altanen med matteböcker och allt vid kvart över, solade 2 ½ timme rygg och sen gick vi och badade med vovvarna! Jättehärligt i vattnet, gick sedan hem, la mig på altanen igen och solade mage samt läste igenom "instruktionerna" i matteboken, har kommit igenom första kapitlet nu! :)
Men inte så bra... Min rygg blev riktigt röd, såg jag nu när jag kom in! Innan vi gick och badade var det "lagom" och inte rött... Efter badet antar jag att det blev extra rött... och att färgen kommer efter en stund..
Jag får nog smörja in mig snart!
Imorn blir det jobb 8-14 och jag måste hitta något bra att ha på mig... får ta ridbyxor och typ någon härligt tisha! Ska nog inte gå med ryggen i solen och måste smörja in underarmarna som också tagit sig bra...

Ska byta till min data en stund och se om jag kan ladda ner något program som kan rippa musiken från myspace :) hehe lovely!

Jag är trött och glad! Men jag överlever! Ska lägga mig hyfsat tidigt ikväll så jag får någon sömn då jag ska upp senast 7 imorn!
Igår var det Rix i kungsan, inte lika bra drag som tidigare år och tyvärr inte lika bra artister (tycker jag då inte Kim var med (; ) och det bästa var nog Karl-Ola som spela med Erik G daaamn he's hot!! :) Ska nog lägga upp lite bilder på Facebook och tagga honom i.. och "råka" döpa bilden till snygging!! ;)

Nu ska jag fixa lite sen lunch!
Hörs senare! :)

det är väl bara att börja strosa runt då....?

Grabbarna filmar lite idag på sthlms gator! skulle mer än gärna vara där och bara titta på! men som sagt... har ingen aning om vart (troligtvis söder eller kanske djurgårn) iallafall... har iaf skolan idag och sen ska jag på öppet hus inför sommarjobbet! Får se hur det går då! :) exciting i must say!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig... tog en sovmorgon idag och ska ta bussen om två timmar... skönt!

Och min mobil är helt cepe i HUVET!! den vill inte alls, och om jag får sms så kommer det inte fram utan när jag har startat om telefonen, då kommer SMSen som skulle kommit under dagen... samma sak att senaste samtalet inte heller syns. vaknade sakta men säkert av att mobilen ringde imorse... hann inte svara, men jag gick upp på toa och då ringde den igen... återigen hann jag inte svara. men när jag klickar på "missat samtal" så kommer det upp samtal från i förrgår överst på listan.. och de nya numrena finns inte ens med.. Så jag har ingen aning om vem de va!

Nu duschen. Puss :)

så bra minne har jag...

Jag satt och funderade här... kom på att jag inte visat bild på min nya frilla! :)

Jag har solat i typ två timmar nu på eftermiddagen och FÅTT FÄRG lovely! :) ska skutta in i duschen och tvätta håret lite :) har alldeles för mkt produkter i nu... hårspray, dust it, torrschampoo osvosv..
Hörs later! :)




alltså, ofixat hår och utan smink... då blir det såna bilder!

Underbart väder! Sitter på balkongen och s...

Underbart väder! Sitter på balkongen och solar, läser lite candide och käkar sallad. Nu ska jag bara njuta en stund tills solen gått bakom huset till höften ;)


Oh happy day!

Idag har vart ganska slapp, lite webbdesign på morronen gick bra! ordnade lite med texten och sånt... snart är jag klar! kanske kan publicera det imorn eller nästa vecka.. ska be om lite hjälp bara! ;) kommer inte riktigt ihåg... haha sen CAD och även formgivning då jag fick mess av Jossan. wihoo... Glad för din skull! rollen kommer passa dig perfekt! :) så himla roligt!

Nu ska jag ta mig något att äta! jag är superhungrig!

Välkommen lilla Lucas till världen! :)

I won't do it anymore.

Okay, here it comes in english...
When I listened to Tyler's songs... I started to think about you. I wanted it to be like that. Somehow I wanted to end things, don't even ask me why... I don't know. I love this, absolutely L-O-V-E this. I'd give my life to prove it. But I can't do that. I realized after yesterday, I wouldn't end things for all the money in the world. I am so so so so S-O damn happy and proud to be in this situation... You could only imagine! I don't think many people has been through the same experience that I have. It's so different from the "basic" but what's basic? Yeah, whatever. This journey is so amazing, and now after three years. I only can imagine it becoming better... But how can it top this? All the great days I've been through... Well, I guess time will tell!

As you said yesterday: "Äntligen är skivan klar!! & det har ju bara tagit tre år.. ;)"
It made me happy. A few months... about 3-5 months. It's nothing! I have waited since august 2008. I can wait, I wan't to wait. I wan't it now. But on the other hand... It's A-W-E-S-O-M-E that they're planning a fall-tour! Maybe it will be a few small gigs during the summer... If it's near. I might try, but I want to enjoy it. Sure, I made it a few times before. Which is great, but I wouldn't risk anything. I'd rather stay at home and KNOW that I couldn't come in, than be told "you can't come in" and be stuck outside when I had my mind set on going. Yeah, I just love the words "Fall-tour" now it's okay that I am a "september-child" because I don't have to worry. My stomach ties it self inside me as well as I am calm on the outside. I wan't to be there.

Now I'm just blabbing... The reason I wrote this is because, I won't think about Tyler's text in that way anymore. Not about you, not right now. I am sure that it will change, but for now. I will cherish these memories that I have. You know you mean the world to me.

"the english are to many"
haha I love it! :)


14 maj. i will remember this.

Kom hem för ett tag sen. spenderade en härlig eftermiddag vid st:eriksplan... himla värt!
Gick med vovvarna och sen övade vi på att sitta och inte morra på andra hundar som gick förbi... gick ju sådär, bara dem inte kom för nära gick det bra! Efter en stund tittar jag över gatan mot Cutting Room vilket nog var största anledningen att jag åkte dit... hehe... ser två grabbar sitta i vänstra fönstret och bläddra i en tidningen, jag skuttade upp och gick över gatan... när jag kom närmare såg att att det var PM och sen satt J även breve :) han kika upp och vinka och såg väldigt förvånad ut :) ser honom säga "det är erika" och sen gick han vidare mot dörren.. stannade upp och titta ut och höll upp fingret&sa "en sekund bara" jag gick lite närmare dörren och vänta... Han möttes av två hundar som rusade mot honom (mest dörren tror jag) och han sa: "vad är det här för killar då? :)" så kram och massa prat... snack om vovvarna, lite om skivan singel osv, snack om min hemsida :) han är så söt "berätta om jag får se det sen då... eller skicka något till mig när jag får se eller berätta för mig, säg till bara!!!" sötnos. frågade lite om vad det var och så, men pratade om hösten, och hur bra allting blir... och återigen sa han "jag kan säga till innan då! oftast får vi veta dagen innan..." "jo, säg till den här gången då! ;)" sötisen. jävligt bra daag! tyvärr var J-bass i karlstad (?) tror jag det var och Nissen snacka i tele och han ville inte störa.. han skulle iaf hälsa och så skulle han in och lyssna på det färdiga underbara materialet som blev klart efter bara tre år! :) snacka om att göra mig avis... damn!

och det bästa av allt. jag kommer ihåg. grabben log typ hela tiden, såg hans fina glugg hela tiden kändes det som :) finis! nu börjar jag hmm.. har alltid tyckt om honom, men nu börjar han bli snyggis igen :) hehe och när jag gick därifrån kom jag på att jag glömde be om att få se frisyren! han hade mössa så de va synd... och så hade han snygg tisha på sig... grr... asså. denna dagen var sjukt bra. lovelove. ska komma ihåg 14 maj 2010. dagen då skivan blev klar och jag träffade jonas efter bara 5 månader&1 dag. samt 152 dagar.  åhw. och 1100 dagar since heron. lovely!
jag bara babblar. men detta var så värt. synd bara att jag inte träffa nisse också! :)




Whenever you smile, I smile


Okej. Detta var så jävla värt! Veckan har ...

Okej. Detta var så jävla värt! Veckan har vart hur bra som helst.. Bra slut på vardagarna! <3 "det är erika"


wow.wow.wow.WOW


vid 3.25 ungefär börjar det BÄSTA på hela låten, och jag skojar inte. bästbästbäst!

& den som inte tycker att det här är sjukt bra. kan stoppa upp något i näsan!


tiden går så fort.

för några dagar sen var det tre år sen heron city. den dagen som förmodligen förändrade mitt liv.
idag är det 5 månader sen jag satt på mosebacke i min "jockeskjorta" och bara njöt. grabbarna var hur goa som helst och det gjorde dagen (veckan, månaden osv) ruskigt bra!
jag la iallafall upp de första videosarna från det giget, men internet lagga sönder och så...  Så det tog helt enkelt slut där. det var meningen att jag skulle lägga upp det några dagar senare, men tiden går så fort och jag glömde bort. Så idag kom jag på att jag ville lyssna på en av de låtarna jag tycker mest om (kommer ihåg) och det är såklart Crash and burn. älskade låten redan från första spelningen, sen har den bara rullat på i hjärnan (med hjälp av mina videoklipp) Blev ruskigt glad och tyckte det var kul att J hade samma favoritlåt... Så just nu tog jag tag i det och bestämde mig för att lägga upp den (kanske fler om jag hinner) och bara njuta. absolut älskar en viss del i låten. när jag lyssnade första gången nu ikväll blev jag så jävla förvånad. hade nästan glömt bort klippet och den stunden. Jag fick rysningar över hela kroppen och ögonen fylldes... Jag förstår inte. vissa saker påverkar mig så jävla lätt. En bra röjstart får mig att skaka, när jag var på bounce och hela globen fylldes med bas så började jag rysa och försökte skaka bort det. Jag mår så himla bra av det.
När jag lägger upp C&B klippet här så ska jag skriva ut tiden också (om ni inte märker det själva som man borde göra) för det är så sjukt bra.
Funderar på att stänga av allt annat på datan så får youtube ladda upp ifred. hoppas på att det går snabbare då... för just nu står det 146 minuter kvar... Måste byta syssla...

Tack för Mosebacke den 13 december. J-bass made my day. så jävla bäst tacktack.
[bli superglad för en liten låda med några plektrum, vara skitcharmig och ge mysiga kramar. ge omedvetna blickar mot mig alla tre och att efteråt gå förbi stanna upp och fråga: "vad tyckte du? & *du får den här*]


två saker jag tycker om


hahahaha

du fortsätter att förvåna mig!


så jävla bra!!


damn. kolla från 3.25, då börjar crash and burn...
seven seas innan är också riktigt bra. men jag har fastnat för crash and burn.
Hur kul som helst att läsa att det också är J's favvo! :) wihoo. i love it!

Just nu är hemsidan typ klar... den är väl lite B men det är ändå min första hemsida utan någon speciell hjälp (förutom småproblem) och då är jag nog ganska nöjd! Ska försöka komma på hur man lägger upp flera bilder som i mappar och sånt, och hur "inlägg" ska kunna läggas upp! Lämnade iallafall in det till min lärare idag och får även nästa vecka att jobba på det.. Hoppas på att jag kan lösa det :) Måste också komma på VAD jag ska skriva på sakerna.. det känns så konstigt och det blir så "töntigt" det jag skriver... Men det löser sig nog, som allt annat! ;)

Det är underbart med sol ute, så himla härligt väder att chilla runt i! Om ca. 20 minuter kommer Åsa hem och börjar laga mat :) ska bli ris&kyckling, yumyum!
Vi hörs later! :)


jag kan inte beskriva.

Idag, den här dagen är så jävla bra.
Jag är gladgladglad just nu och jag får faktist tårar i ögonen!
Dagen började med att det är "treårsdag" och jag är så jävla tacksam för de här tre åren.
Allt har gått upp och ner och överlag har jag vart riktigt glad över allt som har hänt.
Självklart har vissa situationer tagit hårt inombords och jag har ångrat några saker.
Men dem småsakerna har tagit mig hit idag. Idag har jag nästan färdigställt sidan, en fanpage som jag tillverkat som projekt i webbdesignen och byggt upp med mot&medgångar! Jag blir nästan lite stolt över den. Min första sida ändå...
Idag fick jag mail som gjorde mig glad. Grabbarna tar sig tid. Jag blir så otroligt lycklig över det.

Just nu pratar jag med J om tiden som gått... Tre år. det är HELT sinnessjukt att tiden går så himla fort!

Nu ska jag fortsätta vara lycklig och sen tvätta bort sminket för att lägga mig och bara... vara lycklig.

Tacktacktack finaste J. this means the world to me.

PLUS ATT JAG OCH GRABBEN HAR SAMMA FAVORITLÅT ,MADEE MY DAY

10/5-07

Dagen då allt började. Jag är glad för att jag åkte dit. Du betyder mer än du kan ana!
Tack för de här tre åren, det ska bli många fler!
Att beskriva allt som hänt under åren, det blir svårt för mig.
Jag har det i mitt minne, i mitt hjärta. du vet


you know that I need you. that I think about you with everystep I take.
you make it all easier. just a small word can make my day.
10/5-07 ~ 10/5-10


Havet gungar!!!

Äntligen hemma igen! har vart en heldag på havet. Bästa Mojje spelade och självklart var jag där!
Han är så jävla go, lovelove. Orkar nog inte skriva om dagen, men den var superbra! Mojje är så charmig ;) kommer upp bild sen (omdenblevbra) gosmannen! :)
Tack för idag! Det var sjukt värt att gå upp klockan sex! :) Ikväll somnar jag gott!
+ att jag tycker Mojje måste typ.. vila upp sig! Han jobbar så mycket, har ingen tid att kunna tänka&planera och är så stressad känns det som... Tycker så synd om honom, känns som att han tar på sig för mycket... Hoppas han får tid till att vila och blir bättre :) (enligt min synvinkel av hur jag upplevde honom idag!)

Fick mig även ett snabbt snack med J igår. tacktack hoppas på det bästa nudå :) Jag måste bara lösa alla problem jag får typ HELA tiden... Ska nog be H om hjälp imorn... vill att det ska bli någorlunda bra iallafall!! :)

Nu ska jag fortsätta med min patians och kika vidare på nätet! later! :)

Kolla in Jossan's blogg för hon kommer säkerligen blogga om äventyret!!


Måste bara säga att M är typ bäst! :) <3

Måste bara säga att M är typ bäst! :) <3


pusspusspusspusspusspusspuuuusss!!!

finaste. tacktacktack för att du är bäst.

this is why I like you

på måndag är det tre år sedan. tiden går så himla fort. förstår inte!!! <33


En regnig dag på stan

Började dagen hemma med mysiga vovven i sängen. Han låg nere vid fotkanten och ramlade ner så jag lyfte upp honom igen :) sov vidare en stund sen ut och gå! Fixade webbdesignen lite grann och det blir bättre för varje gång.. Ska be om lite hjälp bara sen... rullar det nog på fint! Ska slänga iväg mail till grabbarna hoppas jag och får nog lite roliga svar därifrån.
Mötte upp Jossan på stan vid tre-tiden och så kollade vi in långa idolkön, gick lite fel och sen vidare till affärerna! Köpte ett par fina leggings för 99 spänn istället för 239 så det var ju ett måste! Kanske inviger dom redan imorn då vi ska ut på ett av de "Seven seas" och träffa snygga krull-mannen!!! Kommer nog bli riktigt bra det!

Snart ska vi få mat och chilla vidare!
Bilder på finaste Mojje kommer nog imorn :)

(Har även bytt lite färg och typsnitt här! Jag lär mig iallafall någonting på webbdesignen!!)

jag tänker på dig. även fast du inte vet om det.

usch. jag ska inte gå in på för mycket detaljer, men ändå.
jag sitter på facebook och tittar omkring.. kommer in på en gammal kompis sida... vi var jättetighta under två års tid och sen flyttade hon. Jag fick läsa en sak jag inte förväntade mig. för några år sedan tror jag hennes mamma tog bort leverfläckar, kunde vart cancer. fick läsa nu, att hennes mamma hade gått bort för snart två veckor sen. jag vet vad hon har gått igenom tidigare, hur svårt hon haft det. jag förstår inte hur hon klarar det här nu. jag sitter här och faktist gråter och tänker på hur dåligt hon måste må just nu, hur ledsen hon säkerligen är. och jag kan i princip inte göra någonting åt det. jag vill inte "störa" efter att vi inte har pratat alls på över ett år. jag vill inte bara komma tillbaka, jag vet inte vad jag ska säga till henne.

Jag tänker på dig.


tänk på detta

sommarfresh! :)

jag klippte mig igår!! :) blev aningen kortare!! ;) ska lägga upp före och efterbild här sen tänkte jag :)
nu sitter jag och käkar frukost innan jag ska kila till skolan, jag blev klar för länge sen och jag behöver inte gå förrän på en halvtimme! ska nog svänga förbi grannen och växterna innan jag går.. så siktar på att gå strax efter halv :)
något jag typ överkonsumerar just nu, det är the/te/tea, hur fan det nu stavas. (från och med nu ska jag alltid bara skriva T) iallafall, jag dricker det minst en gång om dagen... oftast fler gånger. vanilj eller äpple T med honung i, och sen dricker jag det ALLTID med sugrör också. mumma, så supergott!! fast nackdelen är att jag använder typ två honungs"paket" men det är gott! :) liten touch... haha!

vi hörs senare efter skolan! idag måste jag plugga och sen blir det stallet. så jag ska INTE sitta vid datan alls idag, om vi inte får göra något nu på TUF:en på datan... hehe men då är det facebook som gäller tror jag ;)

<3
visar en bild på denna vackra man. *kär på nytt* hehe

vacker



auoch, så himla vacker. älskar att han har mörkt hår och ljusa ögon!
Darren Hayes everybody, BEAUTIFUL!


press rewind.

And I think about you all the time
And I think about you all the time
Yeah I think about it all the time
Tell me it's madness I barely know you
We were standing all alone you were leaning in to speak to me
Ten steps back you're still a mystery
Acting live a mover shaker dancing to Madonna then you kissed me
I can't take anymore because

jag måste hitta tillbaka.



Jag hittade tillbaka. för undefär 10 år sen var detta mitt favoritband, utan tvekan. Jag måste börja lyssna igen. dessa lugna låtarna har så underbart fina texter, jag börjar gråta för texten.
Kommer ett inlägg med fina bilder på Darren också. Såg ett live-klipp, RIKTIGT fina ögon och drag. ska visa er sen <3



denna låten påminner mig. Jag väljer att tänka på den bättre påminnelsen. du vet hur mycket du betyder. <3

jag har alltid rätt! :)

Börjar inlägget med lite vad som hänt under de senaste dagarna...
Massa skola, tre prov och även stallet (FINASTE FABBE) och även valborg igår med tjejerna!
Kvällen började i orminge för att handla mat, blev kyckling ris och sås :) efterrätt marängsviss (?) HAHA
For hem till mamma och käkade, hann med raptävling, på raptävling mellan mig och Lisa, även lite "gymnastik" och MMA i soffan och på golvet! Haha det var sjukt roligt ;)
Åkte vidare till sickla vid nio och lekte med några råttor vid containern... oj vad jag skrek!
Laura kom även dit och blev "råttviskaren" HAHA Jennifer+sällskap var sena så vi knatade ner mot rondellen och väntade sen promenerade vi vidare till sickla strand! Mötte alla människor när de var påväg därifrån och såg fundersamt på oss varför vi gick åt "fel håll" Men vi gick vidare och möttes av en fin brasa när vi kom fram!
Jag och Emma funderade lite över grabbarna som stod brevid redan innan och Lisa var (nog) lite fundersam över dem... Haha :) Jag vände mig mot dom när banangrillningen började... "Grabben", som senare visade sig heta Alex, vände sig mot oss, tittade på mig och satte handen över munnen och tittade sedan på banangrillningen...
Jag tittade bort och försökte få kontakt med Lisa och Emma och berätta, men sekunderna senare smög han fram och frågade vad som stod på. Så började det och sedan joinade hans två vänner som hette Marc/kus och Oscar...
Marc/kus märkte man på att han var någorlunda nykter med de andra två verkade något förfriskade...
Prat och konstiga grejer... Ännu ett HÖGT skrik av mig och Emma då vi såg en groda på vägen, haha! Väldigt läskigt må jag säga!
Vid kvart över tolv gick vi upp mot bussen. Under hela kvällen sa Oscar "följ med hem till Alex, han bor där uppe på balkongen" men Alex sa nejnejnej och Marc/kus märkte att vi inte ville så han försökte få dom att släppa det :) (bra kille!!!) Men vid bussen så sa Alex följ med, följ med, följ med och erbjöd spel och dylikt. Lisa föreslog MMA och insåg sedan att det inte var en bra idé ;) Så vi avslutade kvällen på sickla strand där och hoppade på bussen och åkte vidare hemåt, sa hejdå till Laura som rullade vidare mot slussen och vi bytte buss och tog 22:an hem :) Lisa åkte med hem till mig och blev där hämtad av sina föräldrar. Satt lite vid datan och sedan la jag mig i sängen och läste min nya bamsetidning :) haha bra slut på kvällen!
Vaknade idag vid strax efter tre och insåg att dagen var förbi... käkade frukost för ca en timme sen och om någon timme eller två blir det middag, förhoppningsvis grillat! Gott som tusan så vi(jag) håller tummarna!

Förresten, för några månader sen... den 13 december för att vara exakt var det som sagt grabbarnas spelning och "hon" var där för första gången :) När hon gick förbi så sa jag till tjejerna: "det ser ut som hennes mage putade lite grann, fan va kul om hon skulle vara gravid..." Det såg verkligen ut som det :) Men man kan ju inte direkt fråga någonting utan så det förblev så... Några dagar sedan kollade jag facebook och såg profilbilden på henne med sin mage. Jag hade rätt, och det var fint på henne! Hoppas de blir en lycklig familj, trots att jag inte känner dom för fem öre. Men med tanke på "-----" så blir jag glad ändå!

Nu ska jag, försöka hitta på något vettigt att göra (finns det något?)
Kanske göra lite webbdesign så jag blir klar, har bara några lektioner kvar på mig!! Måste nog tänka om rejält! Vet inte hur jag ska få in en gästbok där... så det får jag nog skippa och förhoppningsvis lära mig till hösten i Projektarbetet! Jag vill verkligen fortsätta på samma spår.. Men jag vet inte om jag kommer ångra det sedan eller om grabbarna kommer uppskatta det.. Ska prata med Nisse om det nästa gång vi ses! :) Ska nog prata lite med människorna här och så också!

En eloge till den som läste hela inlägget! Hörs senare :)

RSS 2.0