skolan.

helle är snäll och gjorde en fin design till mig för några dagar sen :) fint XD ska göra mer seriöst snart också :)

sitter i skolan, köpt ett latte kaffe/vanilj, goooott :D

*möhö* snart ska vi ha no, och sen ska jag och pellis till stan och shoppa och fiiika :) najs.. :D


byye .

klot

sovmorgon!

fan va härligt med sovmorgon, vill ha det varje tisdag! börjar liksom halv elva idag! satte klockan på 8 idag så jag skulle kunna ta det riktigt segt imorse, men gick upp gjorde jag inte :P haha istället så stängde jag av klockan, som ringde efter var femte minut och när klockan var tio över nio gick jag upp och tog en dusch,

har klätt på mig och ska snart sminka mig. ska nog ta och äta något också.. tur att pappa är hemma, så jag kan åka tio minuter senare än vad jag behöver gå! najs najs, tack pappsen :)

bye.

" för vi är coola killar, coola gillar rock n' roll. ooooh, coola balla brillor, slappa hela dan! coola balla brillor, skala banan! coola balla brillor, glider vi genom dan! då är vi coola som, ooooooooh. "
BTW. Mojje äger! :D

MYSPACE and MOJJE

tack, nu älskar jag myspace igen! :) haha eller njaa, aa fattar :D haha

mååååste ladda ner mojje! sjukt bra ju ;)

" för vi är coola killar, coola gillar rock n' roll. ooooh, coola balla brillor, slappa hela dan! coola balla brillor, skala banan! coola balla brillor, glider vi genom dan! då är vi coola som, ooooooooh. "


ska sova nu, som jag sa för ett tag sen. <3

trött efter en måndag i skolan.

uuusch, skolan började igen och imorse var jag sjukt trött.
gick iaf till skolan och dagen gick igenom, sakta men säkert. kände mig på bra humör så jag ville vara snäll och lånade ut mitt busskort till andy, han blidde glad :) haha iaf, slutade sen efter en no-lektion och så gick jag hem.
kom hem, tog ut ebbus och hon sprang såklart och hälsade på min fina kanin och sa lite hej sådära på eftermiddagskvisten. jag gick in och efter en liten stund kom ebba och skällde.
jag åt lite och kollade på tv och ebba låg på mig som vanligt, som en liten katt asså, shiiet.
höll på att somna, men det gjorde jag inte. ganska bra iaf tror jag.
middag, kassler och ris, bläsh, åt bara ris och sås. men men. mätt blev jag iaf.
gick in på mitt rum och snackade. usch fan. ingen bildläxa gjord idag heller :S får väl jobba hela eftermiddagen imorn med den då :/ fan jävla skit jag pallar inteeee..
dumma myspace. usch och fy.
gick iaf ner på toa och insåg att det stod en rolig bok där som jag började läsa, den heter: EN RIKTIG MAN. som ted fick av linn i julklapp! riktigt rolig bok faktist! tog med den upp för att läsa några bra tips innan jag somnar. låter som en bra idé tycker jag! haha ska ha sovmorgon imorn, börjar halv elva, ganska najs faktist, men funderar på att gå till engelskan iaf, och ta ledigt någon annan lektion.. men jag vet inte. känner inte för att göra allting själv på engelskan nu när jossan är sjuk. räcker med det på no.n faktist.

nästa helg kommer bli naaajs! för på fredag kommer johanna hit och vi ska kanske gå på genrepet av let's dance. skoj ska det bli, ska sedan iväg och kolla grabbarna spela och sedan bär det av hem till mig för sovning antar jag, har inte riktigt planerat allt som det ska. lördagen åker vi upp till uppsala hem till johanna och hennes fina stad! sover där och sen är den stora dagen kommen! söndag den 3 februari! då har nämligen marie picasso spelning i fina uppsala så jag ska såklart dit. nära och bra tkr jag. men tyvärr har inte johanna pengar, så jag kan inte gå på konserten, så vi ska vänta på jonas iaf :) blir nog roligt :D söten min, har inte träffat han sen, hmm.. 8 december! sjukt länge, saknar honom.
åker sedan hem själv till sthlm igen på kvällen och blir förhoppningsvis hämtad av mamma på centralen.

måste snacka mer med pappa om nyköping också, såklart jag vill gå på konsert med pojken också, så det blir nog det :) jag ska iaf få gå, får se om resten av the family går eftersom dom ska köra mig 8) najs.

nu ska jag sova och läsa mer i boken hur man blir en riktig man.

här kommer ett fint tips!
hur man blandar den perfekta cocktailen!
GÖR SÅ HÄR:
1. blanda en del vodka med två delar tomatjuice.
2. tillsätt några stänk wotcestersås och apelsinjuice. lägg i is.
3. garnera med blekselleri.

try it vettja!


globen och sånt shit liksom.

kom hem för någon timme sen från globen, var där med cicci och alex idag, i sex timmar. fick iaf höra pojken min sjunga lite <3 hörde ett genrep, sen var det dött.
vakterna tyckte synd om oss ;) typ eller så tyckte dom bara att vi var konstiga, vem vet? ;P

ska blogga mer om idag kanske imorn, om jag hinner, har världens bildläxa till på onsdag, USCH jag hatar bild.
måste fixa varm oboy som jag sa att jag skulle. gott!

puss o kram.   [ånej, fan... imorn börjar skolan igen.]
(och vickan är fortfarande i riga och chillar och sånt! jag vill också!)

shopping :D

idag var najs, började med slöjd. blev bra, kom igång iaf.. alla frågade typ mig om hjälp :) lite kul, men ändå, tänk om det inte går lika bra den här terminen som förra.. och jag sänker mig... det hoppas jag vekrligen inte. jag tror inte jag kommer sänka mig iaf, om jag försöker och jobbar iaf, så vet ju pernilla vad jag kan göra med tanke på förra terminen. hoppas på det bästa.

skulle måla i typ rummet brevid matsalen, men så blev det icke, för ina kom inte, så vi fick sluta, men jobbigt läge, för jag skulle vänta på dom andra brudarna :) så jag gick upp, messade lite med robin, helle och carro.
carro och vickan var på väg tillbaka! yeay, hängde med dom, fotade lite. najs. sen slutade dom, vi gick och åt lunch. pannkakor. vickan och jag snodde två glassar :) haha suckers. gick runt i skolan, så ba: vi vill ha mera glass som vi kan kladda med! så jag och vick igen gick ner och jag tog en pannkaka! den var RIKTIGT god! haha lämnade brickan och vickan och jag tog en glass var :D skills :) så vi åt lite, tog lite glass och kletade på namos lås (A) det var inte jag förresten, vickan tog sin glass  och gjorde smileysar på skåpen :) det var roligt, när min glass nästan var slut så tryckte jag fast den på pelaren och så gled den, jättefint mästerverk tkr jag. såklart!

carro fick äntligen sluta sin musik och vi drog till kista, men vickan ville till solna, så det blev det. lite läskigt där, men skoj iaf. vi drog vidare för det var inte riktigt vår grej det där, solna liksom. njaa, inte riktigt ;) så det blev kista galleria och vi shoppade loss! ;) köpte ett dubbelpack Frank Dandy trosor för 99 spänn belive it or not, but that happened. så blev nog ganska nöjd med det, drog vidare hem och åt en underbart god middag, lasagne liksom, nice, ska nog äta det till frulle imorn! gooott asså! :D haha

jaha, men nu ska jag nog ta och sova.. ska upp tidigt imorn.. och om jag sitter vid msn brukar jag väl snacka med carro, lisa, robin och såna folk, men nu är bara lisa inne, så jag funtar på att kolla på let's dance grejen och sen sova. ganska najs vecka. kommer bli ännu najsigare på söndag :D och nästa vecka.

ajuste, vickan den fuskisen har åkt till Riga, eller imorn. men bajsa på henne för att hon fuskar. *blö*

nu börjar lets dance, puss o kram.

friday.

sitter i skolan, ska snart åka med carro, vickan, helle och ida till kista and shoppis.
najsie!

hittade 4000 spänn imorse, lite najs, så jag tog med tusen (A) hoppas jag inte handlar upp allt, då blir nog inte lilla pappsen glad, måste ju ha pengar till uppsala nästa söndag ju! :D najs ska det bli, typ en hel helg med johanna! :D Najs kallas det.

bye!
erri

torsdag.

shajse vilken bra dag asså!
dagen började med engelska, satt och skrev om snygga dudes i australien och sånt. lagom roligt :) och sen så hade vi musik, tore tyckte jag var duktig och applåderade åt mig ;) haha hoppas det går bra :D haha XD
sen vare dax för läsning, försenade dit från musiken, och tomas var arg :D lunch med carr, hell och vick, det va skoj :) åt massa maaat :D
nästa lektion var med någon söt snubbe som hette John som gåt på myrsjö för ett antal år sedan, han snackade om någon maktgrej. fick en verkligen att tänka till. bra john! du fick våran klass att lyssna för en gångs skull. *duh*

vi slutade och så åkte jag hem och spela lite gitarr och åt mat och chilla vid datan och typ snackade med robin, :P
hörde en bil komma, så jag sprang ut och fick skjuts av brorsan :D Najsiii :D kom till skolan, labbade och fick småfolket att välja no.klass. hoppas jag.
känns så jävla jobbigt att vi ska lämna våran klass och våran lärare, och lämna över henne till några andra. sjukt sorgligt, men men, allting har sitt slut, även det allra bästa.

kom hem och åt och kollade på rockbjörnen, kom precis i tid till takida, snyggot syntes knappt ju :/ men men, jag vet att han var där, annars hade det inte låtit så fint ju :)  snackade vidare på msn. och nu är jag sjukt trött.

fick även reda på att nästa fredag kommer bli skoj :) måste bara planera med johanna nu hur vi ska göra nästa helg, najs kommer det iaf att bli! såklart. johannis and erris liksom, *duh*

datum att se fram emot närmsta tiden:
27 januari - globen typ.
1 februari - bil is all i can say.
3 februari - uppsala och träffa snyggo <3
8 mars - förhoppningsvis se snyggo i nyköping.

kommer säkert mera att se fram emot, tex. imorn, shopping med brudsen :D najs or what? jag vill ha mera pengar! fattar inte vart min femhundring har tagit vägen?... hmm... ska nog messa pappsen och fråga om han har fått den för att sätta in på kortet.. tror inte det... men iaf, vet inte vart den kan ha tagit vägen. har inte köpt något spec. sen jul?...

puss o kram iaf. ska sova nu, sjuuukt skönt!

<3

shiiet! fick svar av tom nyss, shiet, han berättade lite att han skulle vara med i musikal, damp fick jag som vanligt :D såklart.

sökte på google och hittade värsta artikeln om honom! gaaash liksom!
kolla  här


"mannen är guds mästerverk"



it hurts so bad it been so long.

tjena hoppsan, har inte skrivit på några dagar :D men har helt enkelt inte orkat verkar det som,
är just nu med lisa och vi har kollat film, nu sitter vi typ vid datan och så snackar ja med robin och hon i telen :P haha nu kom hon igen och funderar :P

ska snart fixa mat,
btw. var i stan igår och hittade en mascara och en t-shirt som kostade 49 spänn, så var tvungen att köpa den :D
randig och fin ;) hahaha
vi hörs ;) puss              erri

<3

låten från min absoluta favorit film är på radion just nu.
imorn när jag kommer till mamma så ska jag kolla på filmen och låna hem den! ska kolla på den skitmkt, har inte sett den på skitlänge. måste se!  rekommenderas verkligen!

A Night At The Roxbury

typ bästa filmen någonsin! i love it :D

tillbaka till något annat. såg lite på let's dance, tycker synd om danny, han hade jätteont men dansade ändå, starkt jobbat! tycker sjukt synd om dig, hoppas det går bra iaf.

älsklingen jonas bor själv.. eller kanske med e..... vem vet? men iaf så bor lilla knut själv i sundbyberg nu. varför vill han bo så långt bort? kanske inte är långt.. men iaf, vad vet jag.


i don't want to feel this way, but you make me 'happy' <3


<3

äntligen heelg.. sjukt trött på skolan. men kommer sakna klass 9F3 så himla mycket. vill bara fortsätta gymnasiet med er. <3


sjukt trött på allt...




kan inte förstå hur mycket jag saknar dig, har inte träffat dig på en månad och tio dagar.
älskling i miss you. <3


tired of this shit.

sjukt trött.. ska nog skutta in i duschen snart, och ta en lång och härlig dusch, jag vill lära mig att duscha länge! hur jag än gör, så kan inte inte duscha längre än typ en kvart, från att jag går från mitt rum, och kommer tillbaka och typ tagit på mig nya kläder/pyjamas, så har det gått en kvart.. och när jag försökert duscha längre så blir d typ bara kortare.. sjukt. ska iaf ta en lång dusch idag! minst en kvart-20 minuter I duschen :D haha.

var iaf och åkte go-kart igår.. det var väl roligt och sånt.. men inte riktigt min grej, speciellt inte om man känner sig sjuk och har ont i huvudet. rekommenderas verkligen inte att åka då. hade iaf en huva på mig under hjälmen och fick typ andningsproblem. kände mig instäng och fick ännu mera ont i huvudet. blev typ rädd för det... och nästan skakade. och så åkte alla ivägen och så snabbt, och alla avgaser gick upp i skallen. efter ville jag ut därifrån så fort som möjligt, så jag sprang i förvägen till bilen och lyssnade på musik och försökte andas. åkte till donken, var inte hungrig så jag fick bara en milkshake. mådde verkligen inte bra.. kom hem så blev det lite bättre. men men.. go-kart asså.. inte riktigt min grej.. får väl se om nåt år eller två om det är roligare då, kanske för att jag aldrig har kört något fordon förut, förutom moppe iof.. men iaf.. tyckte det blev läskigt med tanke på huvudvärken och sånt..

imorgon börjar skolan igen :( har redan tröttnat efter fyra dagar. bara att ta till med nya tag och hoppas på att det blir bättre. sjukt lessen när man tänker på att det här är sista terminen med typ världens goaste klass. kommer verkligen sakna den!

längtar efter dig sötis, vi ses förhoppningsvis den 27:e.. allt för dig och lite till.. <3

flash

du var en ängel som kom till mig, och efter 1 år, 7 månader och 16 dagar senare fick du lämna mig, åter upp till himlen. och återfann din plats i himlen som den ängeln du är.

jag tänker på dig varje dag. jag saknar dig. <3


*i will never forget you*

väsjöbacken.

tänk, tänk va rolig denna dag var.
började dagen med skolan, valde slöjd, yees fick syslöjd, synd att inte min gurohellis fick det också.. men iaf, så efter det, åkte jag, lisa, jossan och henke till andy och spelade guitar hero. skoj vare :D haha, lite bråk som vanligt.. men whatta fuck, skoj har vi ju iaf ;)

lisa och jag drog hem till henne och käkade en stund :) sen åkte vi till mig och fixade mina grejer sen kom helle med förälder och hämtade så bar det iväg. åkte till väsjöbacken och åkte skidor från 17 till 22. härligt att bara vara ute och få typ frisk luft och ändå umgås med kompisar och göra något man inte kan göra så ofta denna vinter, åka skidor.
 
min såkallade rail va ändå nog bäääst, kom med lite fart, skulle åka upp, men ena skidan åkte på ena sidan, så jag tänkte äh vafan det här går inte, så jag tog ner andra benet på andra sidan så var "rainbowrailen" under mig, åkte vidare, satte mig på den :D så jag satt kvar och åkte så på marken också :D haha skoooj :) men tessis vurpor var iof också snygga xD haha.
allt var verkligen skitskoj idag!

this we must do again.


"it's the things you don't have that you need the most"


ännu en dag.

<3  <3



imorse var verkligen en sån morgon som jag inte orkade någonting på.. allt var fel och jag ville ingenting. jag blev sur på att alla var ivägen och kom och tänkte på honoom, han som alltid får mig på så bra humör. så jag började gråta. jag saknar honom verkligen. ena stunden var jag ledsen och saknade honom, men nästa vändes allt och jag blev sur på honom också, om inte han fanns så skulle jag vart mkt lyckligare tror jag. men ändå inte, han får mig på bra humör och tänka på alla bra minnen. jag vill bara skrika ut alla känslor. jag vill inte mera.


allt blir värre och värre.

det känns som om jag inte har någon familj kvar längre.. allt faller isär. vill ha det tillbaka.. nästan allt iallafall.


"i still love you even when i say i don't"

onsdag.

äntligen är det onsdag och äntligen har skolan slutat för dagen. var egenltigen en ganska så slapp dag.. skönt.
ska snart åka iväg för att träffa cicci sen ska vi hämta johanna från tåget :) och sen bär det av mot glooobeen! älskade globen som står för så mkt minnen. <3 verkligen härligaste stället som ger sån otrolig känsla.

måste draa vi hörs nog ikväll eller imorn om denna härliga kväll/eftermiddag.

gitarr.

ååh, har äntligen fått en liten gura :)
en ostämd sådan, men vafan, det löser sig nog.


dom låtar som går halvbra att spela på denna ostämda gura är older i get och yours to hold :) <33

ska kanske prova mig på någon daughtry låt och inte bara lira skillet. även fast dom är jävligt bra.

juste. grammis på onsdag också med johannis! längtar.

trött.

nu är jag trött, väntar på att gästerna ska dra, sen ska jag SOOOOVAAAA :D

imorn ska pappsen ringa på en gura jag hittat! i nacka :D begagnad helt ny, så tänkte whatta fuck :D stämningsfjonka också :D naajs.. jag vill speeelaaaa :) <33 haha vill lära  mig mama.. :D <33

haha puss o kram! :)





ta mig härifrån.

sjukt trött, vet fortfarande inte vad jag vill gå för gymnasium.. hittar inte mina papper och sånt heller :/ sjukt svårt att välja när man inte kan läsa om det nu när allt är borta..

3 februari ska jag till uppsala! :D najs :) träffa johanna också :)


[ #jävlafittbajsunge! snällasvara?!# ]



"det är inte mitt hem"


uppsala.

jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala jag ska till uppsala

ååh :D jag längtar! om 1 månad så kommer jag ha träffat snyggis igen :) najs eller vaddå? :D
ska till uppsala och hälsa på johanna då också :) och gå på konserten.

fick nyss reda på lite skojjiga småsaker.. som tex. fredrik . :D haha mfl grejjer :)


puss o kram


depp.

nu känner jag mig verkligen depp..
allting är så jobbigt, kom nyss fram till att man ska välja gymnasie snart. fan asså jag vet verkligen inte vad jag vill gå för linje, inte ens vilken/vilka skolor jag kan tänka mig att gå på :S

jag orkar inte. kan inte bara allting vara som det är. måste man bestämma vad man vill göra resten av sitt liv, när man är 15 år liksom. hur ska man klara det? har ingen jävla fucking aning.

gaash, mår ju inte mkt bättre av det där heller.. blir sjukt lessen men ändå så sjukt glad när jag ser att du är lycklig. det känns som om du förändras mitt framför mina ögon. jag vill ha dig som du va. den personen du var för några månader sen. 


i miss you.






 [but i still love you, for who you are]


najs

yummie! marängswiss, (hur fuck stavas det?) typ det godaste som finns.. känner mig dock onyttig, men whatta fuck, har gått runt i gamla stan idag, så då får man göra sånt hära.. tror jag..

har vart i stan först med lisa i två timmar och flummat, sen kom emelie också :) hade saknat henne. hade fan itne träffat henne på typ tre månader! sjukt, men det var mys och vi åkte till gamla stan och promenixade och sånt.
vid fem kom emelies boyfriend andré och hängde med oss ;) vi gick till kungsan och emelie och jag blev som småbarn när vi såg snön och var bara tvungna att leka lite i snön :) halkade lite och emelie ramlade i bajs, men vafan, är det skoj så är det. då kan inte ens lite hundskit stoppa oss!

lisa och jag skulle hem så vi drog oss mot t-banan och så lämnade dom oss där så åkte vi vidare :) flumma lite på tuben och sen så var vi plötsligt i slussen, jag hoppade av och sa hej då till lisan och gick mot bussen.
satte mig på 48:an som gick direkt hem, åt mat och blev supermätt.

bilder togs under dagen som blev väldigt fina! ;) haha

bye! btw. läskigt med typ 40+are som tar kort på en utanför donken. :O

staden

tjosan hoppsan!

idag ska jag åka in till stan och träffa emelie och lisa, sjukt länge sen jag träffade emelie, <3 det var på hennes födelsedag i september.. shit..

tkr fett mkt om min kamera juu :D me laajk, ska fota sönder den idag med flummiga bilder :D *möhö*

förresten så vill jag åka till medis och kolla om det finns någon fin akustisk gitarr som ´pappsen kan tänka sig att köpa till mig :)  teach me how to play! :D

sjukt trött, ska nog fixa mig snart.. ska va i slussen vid två, ska se om man kanske hittar något fint också, har ju trots allt lite julpengar :) moahaha xD

vi hörs!


låtar.

Daughtry! 

All these lives med daughtry.




Daughtry

Home med daughtry.



dom låtarna vill jag lära mig :) finns flera också :)

mama i'm coming home

den här låten SKA jag lära mig fan! hur svårt kan det vara? typ tre-fyra olika ackord? bullshit, det här klarar jag enkelt!


[E] times have changed
[E] and times are strange
[E] here I come but I ain't the same    
[A] mama Im comin [E] home

[E] as times go by
[E] it seems to be
[E] you could have been a better friend to me  
[A] mama Im comin [E] home

[A] you took me in and
[A] you drove me out yeah ya
[E] had me at the time
[A] lost and found and
[A] turned around by the
[B7] fire in your eyes

[E] you made me cry
[E] you told me lies
[E] but I cant stand to say goodbye  
[A] mama Im comin [E] home

[E] I could be right
[E] I could be wrong
[E] it hurts so bad, its been so long  
[A]  mama Im comin [E] home

[A] selfish love yeah were both alone, to
[E] rise before the fall
[A] but Im gonna take this heart of stone Ive just
[B7] gotta have it all
[A] I've seen your face a hundred
[E] times
[A] everyday weve been a-
[E] part
[A] well I dont [B7] care about the
[E] sunshine  [A] yeah    

cause [B7] mama,
[B7] mama Im comin [C]ho... [D] ooo... [E] ooome
           Im comin [C]ho... [D] ooo... [E] ooome


[G] [A] [E]
[G] [G] [E] (note: playing a G here instead of the A makes the previous E sound
different, as it should)   
[G] [A] [E]
[B played twelve times]
solo played on top of:
[A] [E]
[A] [E]
[A] [B7] [E] [E] [A]
[B7]

[A] you took me in and you drove me out yeah ya
[E] had me at the time
[A] lost and found and turned around by the
[B7] fire in your eyes
[F#][G#] [A] I've seen your face a thousand
[E] times
[A] everyday weve been a
[E] part
[F#][G#] [A] well I don't [B7] care about the (the F# and G# are for added
effect, the only barre chords in this song)
[E] sunshine [A] yeah 

cause [B7] mama,
[B7] mama Im comin [C]ho... [D] ooo... [E] ooome
           Im comin [C]ho... [D] ooo... [E] ooome
outro: (using power chords)
[high E] [D#][C#] [B] [A] [G#]
[A] [G#] [F#][E]





E
Times have changed and times are strange
E
Here I come, but I aint the same
A                     E
Mama, Im coming home
E
Times gone by seem to be
E                                          A
You could have been a better friend to me
                       E
Mama, Im coming home

C#m                     A
You took me in and you drove me out
E
Yeah, you had me hypnotized
C#m                A
Lost and found and turned aroound
B
By the fire in your eyes

E
You made me cry, you told me lies
E                                 A
But I cant stand to say goodbye
A
Mama, Im coming home
E
I could be right, I could be wrong
E                                A
Hurts so bad, its been so long
A
Mama, Im coming home

(Distortion)
(Power Chords)

C#                   A
Selfish love yeah were both alone
E
The rise before the fall
C#                     A
But Im gonna take this heart of stone
E                          F# A#
I just got to have it all

*Chorus
A                            E
Ive seen your face a hundred times
A                  E
Everyday weve been apart
A      B              E         A
I dont care about the sunshine, yeah
      A     B               C   D  E 
cause mama, mama, Im coming home
          C   D  B
Im coming home



(Little Acoustic Thingy)
(Solo Chords)
(Lead in)
    B      A   E   A   E   A  B  C# B A B



C#                     A
You took me in and you drove me out
E
Yeah, you had me hypnotized
C#                 A
Lost and found and turned around
B
By the fire in your eyes

*Chorus
Repeat last part of chorus
End on clean E



PEICE OF CAKE!

GOTT NYTT ÅR!

äntligen! äntligen är det ett nytt år! fan va härligt. 2008 är äntligen här! i början kommer man säga fel och den närmsta månaden iaf så kommer man höra: "oj juste, det är ju 2008 nu" och "hallå! det är inte 2007 det är 2008 nu"
jobbigt läge, men så är det. :)

någon som har något nyårslöfte?
jag har kommit på nyss att jag vill lära mig spela mama i'm comin' home på gura! så när jag träffar jonas ba: ähm.. jag kan faktist den! så kan jag spela typ hans favvolåt med honom :)

får se hur det blir med det dära. ska nog se till att skaffa guran först kanske?..
ska se om man möjligtvis på något himla sätt skulle kunna få gå på gitarr lektioner hos jonas? det hade verkligen vart najs liksom, typ sitta hemma hos honom, typ en halvtimme i veckan :) GÄRNA! skulle nog betala hur mkt som helst för det nästan. iaf typ 100-200 spänn per gång :D haha tänk om han skulle ställa upp ;) tjäna extra pengar liksom :D gärna för mig snyggis! :)

haha, vi hade skoj igår :) möhö..

haha snackar med andy just nu, och är typ mkt himla dryg (A) men whatta fuck, han får skylla sig själv! :)

hoppas alla hade en trevlig nyårsafton så ses vi 2008 :) eller i år kan man också säga. puss

RSS 2.0