<33

six months has passed by. now it's time.


nu ryker den

DAMN!!


DAMN, kolla in Nisse!!!
Är han snygg eller är han snygg????????? *dregel*

in my head there's only you now.



En av de bästa låtarna just nu. lovelovelove it!
Har haft en jobbig dag... Men är fortfarande jätteglad över gårdagens ridlektion.
Kan fortfarande inte förstå det... 1.30!!!! GRYMT! :D
Avstod att åka till Kista idag för att se Matte dansa lite.. Jag orkade helt enkelt inte,
men det kommer fler gånger :)
Nu ska jag ta ner förra årets (superfina!!) kalender och klippa lite i den...
Ska ta ut några fina bilder och sätta i ramar som sedan ska upp på väggen!
Ska bli niiice. Behöver fina saker jag kan titta på. <3
Imorn ska jag INTE försova mig så får väl lägga mig i tid ikväll ;)

Godnatt!

 


btw. skitsöt

tittade runt på fejjan och kom på att den här bilden är hur söt som helst.

herrejävlar anamma! haha

Jag är så jävla bäst. försov mig till 1129 idag, skuttade upp och var på busshållplatsen 20 minuter senare! var i skolan 12.40. Jag är grym! ;)
Hoppade 1.30 igår med Fabbe... vääärt.. fyfan va kul och bra det gick.

titta finishest.
nu ska jag jobba vidare... en liten stund kvar bara ;) haha

snart är det natt.

idag har nog varit jobbigaste dagen någonsin.. (ja, iaf på någon vecka eller två)

började med busskrångel. tog ca 1 ½ timme till skolan, vilket brukar ta ca 30 minuter (lite mer) från dörr till dörr! så tre ggr så lång tid tog det.. och jag fick sitta i centrum i 40 minuter och frysa ballen av mig! om jag hade haft någon, men nu fick mina tår råka illa ut ist. när jag ÄNTLIGEN kom fram till skolan kände jag inte av mina tår och jag var trött (både i kroppen och i huvet) ångest på lunchen över mitt iv val till trean.. Får hoppas att jag inte ångrar mig... Hade webbdesignsprov också... min lärare är ju störd. han förväntar sig typ att man ska lära sig det där jävla flashprogrammet på några få lektioner! de flesta andra KAN ju det där utan och innan... så jag klarade ingenting och gick efter 20 minuter, fick iaf närvaro ;)

så i princip allting har vart knäppt i min skalle idag. och så vill ju inte min telefon ansluta sig till datan, min gamla kamera vill inte heller samarbeta och vissa sladdar är bara borta! Hatar rent ut sagt min data. Måste investera i en ny! hata hata!!!!!!!!!!!!!!! när jag nu får råd med det... ännu ett i-landsproblem ;)

Snart ska jag skutta in i duschen och sen gå och lägga mig! inte min dag idag!

my bracelet is for you.


don't where or how to turn.

Sitter i skolan på w-design lektion.. Fett värt eftersom min lärare bor i uppsala och troligvis är fast där... Tackochhej sovmorgon känner jag :( Jag överlever nog iaf! Ska kanske kolla lite på CAD-uppgifter ist! Måste ju bli klar med båda MVG uppgifterna.. så lite jobbigt! Men jag fixar det kanske ;) Peppar upp med Treadstone... Love it. Finns absolut inget bättre!

I helgen var det mycket trevligt! På fredagen vilade jag typ bara och kollade Lets Dance, Matte är duktig!
På lördagen åkte jag hem till Lisa och kollade mello, käkade, spelade Monopol, tittade på IDOL i ca 12 timmar i sträck. Haha! Käkade lite semla och biskvie klockan tre på natten. Kollade ännu mer IDOL då och Lisa däckade vid 5 men jag var vaken själv till strax efter klockan 6, sen fick det vara nog! Så jag somnade även jag och vaknade några gånger under morgonen innan vi "steg upp" runt 10 för att käka och sen tillbaka till Idol! Värt ;)
Hem och chilla och lägga in alla skivor jag fick låna och sen sova!

Imorse var jag uppe vid ungefär sex för att käka och kolla lite hockey. (heja finland. men säg det inte till någon eftersom dom förlorade :( )  sedan upp på riktigt och fixa, rusa till bussen. Komma lite sent till lektionen, fett ovärt som sagt, eftersom läraren inte är här.. :( damp! Jaja, back to work!

Later!
och idag ska jag träffa min fina bästis! <3 *happy*

thursday once again.

Det är torsdag idag igen, veckorna går så himla fort! Igår var jag i stallet, hade Fabbe och det gick faktist ganska bra och det var jätteroligt! :) Hoppas på honom några gånger nu! Orkar inte byta häst... igen ;)
Jag måste iaf kanske göra lite engelskaläxa idag om jag orkar, annars får jag jobba järnet imorn! ;) Det blir säkert bra... Blir troligtvis Mello hemma hos Lisa på lördag! :) Funfun. Och jag får tillbaka mitt kemiprov imorn.... Jag hoppas verkligen på ett G!!! *fingers crossed*

Adiouuuus amigos.








Tävling på Kenzas blogg :)

Åååh... Hittade en superbra tävling på kenza's blogg nyss.

Grejen är att man kan vinna en bärbara data, och hur gärna och mycket behöver inte jag det?!
Min nuvarande stationära data kan ju... ja, rent ut sagt gå och dö. Extremt seg, vill aldrig som jag vill.
Dessutom förstör den mina bilder! Skulle jättegärna vilja ha en bärbar data, men tyvärr har man ju inte råd då man pluggar på heltid. Fick denna stationära när jag fyllde år för bara 2 ½ år sen men den beter sig som den är 10 år gammal! Avskyvärd!!
Lånar ju föräldrarnas bärbara ibland, men det uppskattas ju såklart inte!!! Och så är det inte samma sak som att ha en alldeles egen. En bärbar data, det skulle komplettera så himla mycket! Kunna ligga i sängen och surfa, ta med den när man åker tåg och bil på resor som det blir väldigt mycket av!
Åh måste ha. Jag får abstinens över att inte ha en egen bärbar dator.
Nu ska jag fortsätta kampen med min dator att ens komma in på en hemsida... Wish me luck!

you take me through the day.

thank you. for being in my memory. for being the one i care about.
this is what i need. you will never be replaced. this i know for certain.


jag <3 kemi

Ikväll är kemiboken min andra halva! Min själsfrände. Min soulmate som det så fint heter på engelska..
Jag har spenderat eftermiddagen på söder med Cicci och Julia och försökte plugga... Gick sådär! Babbelmajor!!!! Fick iaf något läst på bussen fram och tillbaka, så det är bra! Ska fortsätta läsa klart nu och sedan göra några uppgifter så jag förstår LITE iaf! :)









(Men det är väl egentligen såhär jag känner om det hela... Men det behöver ingen veta. Så vi sätter en parantes kring det hela.

)

jiiippssssss

Jag kollade statistiken, för typ en månad sen hade jag typ besöksrekord.. (kanske...) haha fräsigt!
Funderar på att kanske göra lite kemi som jag sagt några gånger nu.. får ångest när dagen är slut och jag inte gjort NÅGONTING, nu har jag haft på mig från klockan 15 idag att plugga, men ICKE... vart är min inspiration... har aldrig haft någon... :( hatar det. jätteskönt att inte plugga. men det blir ju sämre i slutändan, jag tappar fokus och blir så omotiverad av allting. om jag skulle plugga så kanske det skulle bli roligare när man förstår.
Nej jag ska bestämma mig för att FÖRSÖKA, jag vill försöka börja plugga. Ta tag i uppgifter och lära mig. Det är det skolan är till för. Någon gång ibland när man behöver plugga kan man väl göra det. Jag hoppas jag klarar det...

Ska kolla klart på The City nu och hämta kemiboken samtidigt!!
Wish me luck. :)

to walk along the lonely street

Skrivet igår: runt halv elva tiden. :)
Jag snodde en lista från Lisas blogg, ska snart gå och lägga mig för jag ska upp runt sju imorn och åka till jobbet! men först ska jag läsa engelskatexten innan jag somnar... men allra först, listan :)

DAGENS VILL HA: säg något jag inte vill ha? lite cash är en sak
DAGENS KLÄDSEL: myskläder! dvs. mjukisar, linne och sportjacka (?)
DAGENS SMINK: inget för jag har bara slappat järnet idag!
DAGENS FRISYR: uppsatt serdu
DAGENS LÅT: bytte nu till Fireflies som jag diggar!
DAGENS PLANER: försöka plugga och slappa! vilket jag delvis lyckades med..
DAGENS SAKNAD: måste säga Jonas! två månader sen nu.. känns mkt kortare!
DAGENS LYCKADE: att jag plockade upp allt från golvet och dammsög! :)
DAGENS MISSLYCKADE: att jag inte pluggade mera kemi, men kan faktist mer än vanligt! :)
DAGENS DROG: geisha
DAGENS KÖP: ingenting idag, men svarta jeans och geisha igår :)
DAGENS GODIS: geisha geisha!
DAGENS HUMÖR: trött, men snart ska jag pigga till mig!
DAGENS ORD: Har inte pratat så mycket idag, har mest sjungit med radion. haha
DAGENS BÄSTA: Ikväll
DAGENS SÄMSTA: Kemiboken

Som sagt, det var två månader sen jag såg Jonas (även J&N fast dem träffade jag på förra veckan) på deras spelning på Mosebacke. Saknar grabben faktist, men har snackat med han några gånger och det känns väl sådär.. Känns fortfarande konstigt! Men det är nog absolut påväg mot positivt igen! Det är bra :)


Uppdatering. Detta inlägget skulle jag publicerat igår kväll innan jag la mig, men internet hängde sig... Samma sak imorse när jag försökte så de sket sig då jag inte hann innan jobbet!
Jobbet idag gick superfort och FULLT upp hela tiden! Funfun faktist! :)
Snart ska jag nog plugga lite kemi om jag orkar och även läsa klart engelskatexten som jag inte hann göra igår! Jobbigt!


why do I have to feel so much?

Ögonfransarna var med mig idag... iaf hoppas jag att det fortfarande är det.. Imorse var dom på plus, så det känns okej! Haha! Testar även ny frilla idag... Typ mittbena och uppsatt bakåt... Tror jag tycker om det :) Går att ha ibland iaf!

Jag rådiggar fortfarande besökare på myspace. Joan är boven idag ;) haha!
Check it out!

Haha jävla bilder på den här datan i skolan, men ändå :)

Nu ska jag försöka jobba lite... Later!

please take me away from here.

just nu behöver jag vissa saker mer än någonting annat.
jag avskyr detta.


it's gonna be alright. just hold on now, cause you it will be alright.

Trött och mår sådär. Det har vart en lång dag och jag har bara slappat! Känns skönt... Trodde jag skulle åka iväg men det blev inte så, som tur var. Har kollat lite mello, ätit en liten godisbit och tagit det lugnt ikväll... Nu ska jag gå och lägga mig och titta på tv. Hoppas att ett avsnitt av Jon&Kate+8 som jag inte har sett rullar ikväll... Älskar det programmet! :)
Drömde om mina pojkar inatt... Oj, va annorlunda det var att prata med Jonas på det sättet... Det kändes avslappnat och naturligt. Det gjorde mig sjukt glad och jag vet inte vad jag ska tänka och hoppas på i framtiden. Karln var hur mysig som helst och även Nisse och Jocke var finisar. Helt plötsligt skulle jag visa dem mitt rum och det satt massa Westlife bilder överallt.. Dom blev övertalade att gå in för att se några undangömda bilder på dom... Haha knäpp dröm skulle jag vilja säga! Kolla in min Myspace för att se några ursnygga bilder på killarna :)
Jonas är för himla söt, utanför drömmar också.. Haha! Men han sa typ två minuter efter jag la upp bilderna att dom var bra och jag fick veta att han ännu inte vet något om deras singel... Tråkigt men sant, det är bara att vänta. Några dagar till... Om jag har väntat från Augusti 08 så kan jag nog vänta en månad till eller två. För jag är så jävla säker på att det kommer bli så himla bra att det är värt det. Jag vet det, jag vet.
Jag har trott på detta från första sekund och jag är glad över att dom är vilka de faktist är. Jag är fortfarande sjukt stolt! Jag mår faktist bättre när jag vet att detta kommer bli något bra som jag kommer att uppskatta något fruktansvärt mycket.

Nej, nu väntar sängen. Godnatt!

When he's gone you feeling low. You're moving on but you don't know. Don't know where to go.
There's still one place my friend. A familiar face and hand to lend.

Duktiga Lisa



Jag hittade hennes youtube idag, för vi snacka om det häromdagen, och så hade hon lagt upp detta för några månader sen. Jag tycker hon är superduktig!! Verkligen, ska typ få henne att söka till idol eller något annat roligt! Eller typ fixa duett med Robin! Haha det skulle vara något!

Igår hade jag en mysig dag med min bästa vän, oj så jag saknat henne! Det var väldigt mysigt, pratade om allt och jag hittade en fin väska på myrorna! Kapkapkap! :)

Nu ska jag nog lägga mig och titta på tv. Har bestämt med Elina att mötas i forum vid tio så ska vi handla lite till vårat lilla arbete! :) Egentligen börjar lektionen kvart i tio, men vi behöver nytt material och Forum öppnar inte förräns vid tio, så vi kör liten sovmorgon på det ;) Onödigt att åka till skolan, forum och sen skolan igen tycker jag. Jag behöver inte gå upp förrän typ vid åtta... Underbart! Kan typ gå till bussen nästan en timme senare än vad jag brukar. Ibland är det för lyxigt ;)
Stallet imorn kväll... Får se hur det känns utan Malinka igen... Saknar henne, mer än jag trodde. Hoppas på att jag får någon annan trevlig häst (kommer typ få Gerhard) men det är okej för imorn är det galopparbete och inget hopp, så då är han perfekt! Men känner mig tyvärr inte helt säker på honom när det gäller hoppning. Antar att det är sånt jag måste öva upp med honom, men när det är höjdhoppning som gäller näst-nästa gång.. Så... Tror jag gärna att jag skulle önska mig en annan häst...  Himla svårt med att hitta en häst jag tycker om... När jag äntligen "fann" Malinka, försvann hon bara 6 dagar senare. Hemskt.

Nu måste jag sova/tv.


Förresten, idag tog jag bort mitt sävsjö-armband... Det var lite jobbigt, efter 1½ år... Det påminde mig om hur bra allting är och numera var. Nu är en ny tid/del i mitt liv. Den 28 ryker det andra bandet, efter bara ett ½ år... Det får vara nog. Freshstart. That's what I need. <3


this is the best

Jag älskar det här med "Mina besökare" på Myspace!!! :)

woho
Det här gör mig jävligt lycklig! :)

and now it's monday again

Äntligen måndag, eller vad är det man säger? Men ingen chans att jag menar det...
Sitter i skolan på webbdesignlektion, och förstår inte ett skvätt som vanligt... Bättre lärare får man ju leta efter!

Helgen var sådär faktist... Åkte med Åsa till stallet iaf i lördags, möttes av vanliga veckomeddelandet innanför dörren... Detta var det värsta någonsin... Min fina Malinka finns inte kvar. Hon blev sparkad i hagen i torsdags, åkte till veterinären och så... I fredags fick hon somna in... Ledbanden och allt var av i hennes ben, så det gick inte att rädda..
Jag blir så arg och ledsen, äntligen en häst jag fattat tycke för... Har haft svårt att hitta någon jag verkligen tyckte om där.. Men så fanns Malinka där.. Så försvinner hon bara några dagar efter... Det var väl ett bra slut, gick så sjukt bra i lördags! Och i onsdags kväll efter ridningen när jag gav henne hö stannade jag en stund och kelade. Kände väl att det blev ett avslut där. Hoppas iallafall på att hon har det mycket bättre nu! Finaste.

Jobb igår, kändes tomt utan M. där såklart, men det gick fort och sen sov jag hela eftermiddagen.

Nu ska jag väl försöka mig på något denna lektionen.. Wish me luck. <3

Malinka
you will be forever in my heart.


RSS 2.0