FYFAN VAD JAG ÄR LYCKLIG!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAA-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH DET MÅSTE VARA NÅGON SOM SKOJAR MED MIG?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?
JAG VANN EN PRIVAT SPELNING MED KIM ELLER JANET!!!! FYFAN VAD JAG ÄR GLAD!!! DET ÄR HELT SJUKT!!!!

fick ett mail av blogg.se nu att dom från MIS behövde mina kontaktuppgifter osv. asså jag skojar inte hur jävla glad jag är!!!!!!!!!
då löste det sig, jag åker inte till karlstad imorn, utan får tillbaka ett gig GRATIS (hoppas jag haha!) av Kim tror jag det blir... och så får jag åka till sundsvall och träffa jonas och gänget!!!

NI FÖRSTÅR INTE HUR HIMLA GLAD JAG ÄR!!! väck mig från denna underbara dröm! jag kommer dööööööö <333

AAH finns inte... här blir det fest minsann!!!! <3


ÅNGEST

nu är jag hemma och vilar!
idag har jag sovit på balkongen, solat, åkt till tandställningsnissarna och fixat tänderna... det blev så fint igen! :) haha
och sen har jag vart och badat.. hur skönt som helst!! :)
nu har jag bara lite beslutsångest, men det ska nog lösa sig!
nu är det bara 156 kr i mellanskillnad! och det vill funka lite bättre för mig..
vad tkr ni?! sundsvall+jonas,jocke eller karlstad+kim,mfl :)

just nu lutar det åt sundsvall! :)
vi hörs! :)

wiho

det blir troligtvis karlstad imorn då! :)
ska boka biljetter ikväll då tror jag... iaf när jag kommer hem...
för nu ska jag snart till finntorp och kolla bissingarna... skitskitskit bara..


Vi hörs sen! :) puss på er

måndag

och ännu en vecka! dagen spenderades först hos läkarn, fick medicin och sånt.. hem och byta kläder och sedan in till stan och träffa cicci! tog en sväng på söder och sen vidare till centralen och träffa linda. åt lite mat och sedan pendeln till huddinge! aah... minnen.. hade det bra där.. fick dock bära lindas väska.. okej.. jag erbjöd mig faktist! jag är snäll :)
mötte frida och dom brumma iväg med bilen och all packning.. åkte hem med cicci och blev hämtad vid centralen av mamma och sedan fast i bilkö för att sedan käka god mat i sickla! hann shoppa lite behövliga saker och sedan hemåt!
hemma nu och hoppas på att karlstad på onsdag ska lösa sig! sugen på att överraska Kim, Janet och även Alex...
kan bli bra om det löser sig! annars får jag vänta till Luleå på ett RIX-gig igen då! :) ska ju iof träffa Kim den 18.. men sjukt länge tills dess.. :S aaaaaaah....
blir inget s-vall på torsdag iallafall... känner att jag inte vill lägga så himla mkt pengar på det... miss my boy.
hade sett fram emot att se Erik Hassle igen.. men det får bli någon annan dag! :) han är grym och jättetrevlig! :)

goodnight my dear friends. (och nej tro inte att ni är rådjur)

love it.

aah... måste bara säga att jag älskar erik hassles musik! han är så jävla ball!!!!
+ att han är med i luleå!! :D:D
hoppas det löser sig med den helgen då! :) wihooo


juste... pappa ska ringa tandställningsplacet imorn... JÄVLA skitställe säger jag bara...
när jag hade tandställningen så blev det massa krångel med tandköttet... nej dom märker såklart inget, när jag ska ta av den säger dom; det går nog ner om en vecka... och nu när jag har tagit av den och varit utan ganska så precis en månad börjar jag få en glipa mellan framtänderna... känns som att tråden på baksidan sitter där den ska.. men jag vågar inte peta ifall den skulle lossna då! "allt som sitter med lim kan ju lossna" var det dom sa :S aah jag blir så arg att det inte ska vara rätt... och innan jag tog bort tandställningen hade även en framtand i undre käken "gått för långt" och låg omlott med en annan... det fixade dom som tur var innan... men ändå inte helt.. känner att det är någon ynka mm.. knappt.. men ändå.. dom borde hålla koll på detta!
vill INTE ha en glugg.. charmigt på en viss man.. men nejtack.. inte när jag har haft tandställning i 1 ½ år. då vill jag fan inte ha glugg.


hemma!

aah... jag är äntligen hemma!!!

i fredags blev det enköping. vill inte skriva om det för det verkligen sög. att jag var sen kanske var ett tecken... satan.
iaf bil till gävle, sova och upp tidigt! lördag morgon kl. 08.30 rullar bilen iväg norrut! mot Övik
kom fram runt ett tiden och knallade bort mot området. chillade. signering med Anders, sedan Ola.
tele2 tältet bjöd på bästa signeringen :) Kim och Janet befann sig där som vanligt och var hur trevliga som helst!
snacka med Alex i skuggan till kön försvann, snacka sedan med Kim och Janet om lite allt möjligt där ett tag...
"vart bor ni?" "Sthlm.." " ähm.. du vet att.. det är liksom ganska långt hit? nej men, varför åkte ni ända hit?" "ehm.. för er två såklart :)" "nej du skojar" va roligt!!!" 
Janet är mycket mycket bra! :)
lite snack med Kim om hösten... senare än aug orkar inte väääntaa.... aah... iallafall, när det blir så blir det jävligt bra!!
du ser ut som en sån som tappar bort saker! köp tre st. så kan du tappa bort två! tack för den... hacka på mig hela dagen, bara för att jag inte var 18 osv. ackackack... skulle få en glass... jag har inga pengar... var ursäkten... ska ta den i sthlm någongång under veckan!  trevligt sällskap iallafall!
dagen flög förbi med chill här och där! vann även lite backstage... lagom roligt... sa hejdå till folket i upplevelsebyn och begav oss mot scenen. vid nio gick vi in backstage och fick stå mellan scenen och kravallet under Kims framträdande... grymt! *high five* till mig också och sedan upp på scenen och fortsatte äga! aah.. du är så jävla bra! upp på scenen under Anders och sedan ut i publikhavet igen. konserten tog slut. Hassle var grym!! träffade honom efter! signerade på ett pinsamt kvitto! Hemköp var allt han såg... tur det.. -det är ju nästan samma som mig! *tänker*vafan heter dudå? inte okej, haha! snack med Gert också, tyckte vi var lite knäppa som åkt så långt för detta. men that's life. gubben äcklar mig.
mat på Max och sedan ut på vägen till Gävle igen! klockan var 00.06 när vi rullade iväg! lämna folk i härnösand och sedan vidare genom landet! runt 04.30 ramlade vi i sängen om inte senare...
upp tolv imorse, lite frukost och sedan tåg hem vid halv tre! hemma klockan sex, mat och nu ska jag chilla resten av kvällen!
planerar nästa gig

taggar till ordentligt.

imorn ska jag ut på vägarna igen.. det blir v-ås den här gången! dags för att se Kim igen och även några andra artister för det är ju RIX... bla Daughtry!! woooh :D
det tar lite emot måste jag säga att jag inte åkte till hunnebo imorn.. men men... det skulle bli aningen dyrt och det är inte varje dag Daughtry kommer till sverige, och just v-ås! så det blir billigare.. och sen är det ju gig i enköping på fredag... hade lite tvek om det.. men jag har bestämt mig för att åka iaf! ska nog ha min TS tröja och visa att jag saknar pojkarna (ifall dom inte är där) och om dom är där så ska jag bara prata med jocke.. haha (aah.. jag vet inte hur jag ska tänka... ifall dom inte är där eller om dom är där...) jobbigt läge kan man säga!! blir kanske ö-vik på lördag också! vi får se!

snart ska jag gå och lägga mig! ska upp ganska tidigt imorn och duscha, packa lite och fixa klart maten  och så åker jag hemifrån runt två. ska möta cicci vid halv tre och sedan går tåget runt halv fyra!

jag ääälskar mina t-shirts.. finaste jag har.. you're the best.
godnatt sweeet's

hur jävla bra kan det bli?!

igår var jag i "Ossa" med alla finisar.
allt var sjukt bra.. fick mitt plektrum (a) du är duktig!!! och efter mycket om och men så förstod jonas mig... *tummen upp* *STORT JÄVLA LEÉNDE!*
efteråt blev det mys med snyggaste trion! för att dom är så jävla bra.. jonas kilade iväg och kom tillbaka med två ursnygga t-shirts... efter övertalande till jossan, så fick jag båda (a) moaha... :D
Jonas; men vart fan är vi då? Ossa.. Ossa? Jocke; ORSA med R heter det... Jonas: *tar ut korken* ORSA då... men vilket datum? är det 09... Jocke... är det 09 eller?!
fick den vita signad av pojkarna och efter lite bilder och kramar och lite snack om bra saker, så drog vi oss vidare tillbaka... väl på andra sidan igen så träffa vi först på danny... danny sitter i bilen och börjar skrika : va säger ni om mig?! jag hörde mitt namn! jag; ehm... vi har väl inte sagt något om dig?? D: joodå!! JAG HÖRDE ER!! berätta nu... så lämna emelie mig och jag stod ensam kvar och snacka med danny... oj jävlar va han är lättpåverkad säger jag bara... inte ok. inte ok.
åkte sedan hem till gävle och sov... jag var helt uppe i varv... woho va jonas är bra.... 23 dagar och 12 timmar kvar... längtaaa!!!! fyfan va gött!!!
spola fram tiden tack!

bloggar mer om detta när jag kommer hem :) mitt tåg går 14.30 så kommer det ta lång tid hem... kanske hemma runt sex-sju någongång.. då ska jag äta! och gå in på världens bästa hemsida... remember that!

"vårt land, vårt land. vårt fosterland"

good night

nu blir det dags för sängen! tog nyss en härlig dusch... ska torka håret lite... kanske göra en fläta eller två och sedan knyta mig. imorn ska jag upp tidigt... (har sovit till tolv varje dag) så jag måste ställa klockan på... hmm
bussen går runt halv ett.. måste vara klar senast tolv för att jag ska känna mig lugn.. så klockan på halv nio-nio? och gå upp senast halv tio? det låter SUPER tycker jag!

tåg imorn i tre timmar och 44 minuter.... fysatan va segt säger jag bara.. men... det blir en ny tåg-slinga så det blir nog intressant natur att få se.. hoppas jag iallafall..
imorn blir det då ; tåg. bil. konsert. häng. lång bilresa. sova. chilla. tåg hem igen!
jag är taggad! 5:e EMD konserten.. det blir bara bättre och bättre! lär ju bli ännu bättre när jonas är tillbaka, jag vet jag vet.. jag har nämnt det säkert fem gånger nu... men jag säger det igen ; Jonas är tillbaka, Jonas är tillbaka, JONAS ÄR TILLBAKA!! woooohooo... ska bli så jävla skönt att se ett gitarrsolo med jävla feeling och alla sånt "chill" som händer på scenen när man är "van" med musiken... som ja måste säga att inte Chris var.. men helt okej jobb gjorde han. tack för att du försökte ;)

helt sjukt att det redan är fredag.. nu när det är lov glömmer man så himla enkelt vilken dag det är... har haft sommarlov i en vecka redan!! bara nio st kvar... nejnejnej, tänk inte så!! njut av lovet!

midsommar

är nog den mest överskattade högtiden.. förutom valborg dåra...
tycker inte om såna här dagar... bara sprit sprit sprit... hmm? svennejävlar.. ;) haha

iallafall, har haft en trevlig dag med familjen med god mat och sånt!
har även beställt biljetter till nya äventyr! :) sista minuten till imorn, och även biljetter till mig och cicci i nästa vecka till v-ås... lovely att se Kim igen... och Daughtry! blir gött!! :)

imorn blir det först tåg till mora, sen bil till orsa... gig där... kommer nog bli jättebra i helgen!
har saknat jonas faktist.. ska krama jocke också! wooh.. han är så snygg! :) haha

och nu är det mindre än två veckor till 1:a juli... och FÖRHOPPNINGSVIS kommer hemsida och shitt upp!! fyfan va brabrabrabrabrabrabrabrabrabra det bliiir!! :D :D :D

lägger säkert in bilder från imorn sen också
nu ska jag fortsätta tagga inför imorn! wooho

helt sjukt


jisses va jag blir stolt och sjukt glad när jag ser sånt här.
kan någon förstå?!?! kan någon spola fram tiden!?! <3

godnatt. allt är bra. och jag ska till orsa på lördag för att träffa jonas igen.. känns tomt att vara på gig utan honom nu... men jag har ju jocke också. (sexigare finns inte)

picture time

tjoho! dags att lägga upp några trevliga och söta bilder från helgen!



wohooo

har kollat några av bilderna från helgen, iaf giget igår.
HAHA klockren bild på jocke, lite suddig pga. regnet. men snygg som satan iaf!

just nu ligger jag och lyssnar/tittar på min m.ill.ion dvd.... i love it..
just nu favoriten, sign of victory, akustisk.... hur lovely som helst. den är snart slut... 2-3 låtar kvar tror jag... ska starta om den sen när jag ska sova... men jag är inte trött... ska chilla kvar... finns dock ingenting att göra/kolla på datan... segt.

imorn ska jag försöka fixa iordning lite i rummet, starta om MIN data... lägga in bilderna.. kolla igenom alla fina bilder på jocke (!) och från i fredags... alla tjötar ju om att lägga upp -.- ta med kamera själva ist för att tjöta.. jobbigt...
snacka lite med jonas förut, eller typ 5-6 meningar bara xD segt men that's life. fick veta det jag ville iaf!
gig på lördag och det ska bli gött som faaa-an!
nu vill man bara ha typ aug. hur bra som helst!
ska även åka iväg med åsa till vaxholm och kolla på en häst! wooh... foderhäst? :) iaf över sommarn hade vart roligt!  aaah... värsta bra kom jag på nu ju :O ska iallafall bli kul att se på den, har hört att den är jättefin!

godnatt.. ska väl försöka sova. har vilat hela dagen så jag börjar bli pigg nuju... segt att "bo" i pjamaströja och leggings hela dan. så går det när man är ensam hemma och det är lov. puss på't

SOMMARLOOV

och jag har äntligen sommarlov efter ett tufft år i ettan ;) haha lite lagom tufft... :P inte..
iallfall, igår var det avslutning och sedan hem till marcus, och sedan hem och sen hem till anna för lite avslutning och sånt...  trevlig kväll! bilder på FB lär komma sen ;) vissa är ju bara FÖR söta! :) kram på alla där och sedan hem och sova.

stallet imorse, avslutade en givande termin på my soulmate herkules igen! puss på han va duktig han har blivit!
vidare till uppsala och lite musictime. lite tufftuff med robin är förjävla gulligt!
JOCKE är så jävla snygg och sexig i frack!!! :O
puss på dig också! allt som saknades idag var en kram från jocke, men en supermysig från mojje och en från robin så är det okej ändå!
voffän är sjukt kelsjuk nu när han vart ensam så mkt... snodde min huvudkudde för en stund förut...
nu ska jag fortsätta med barnprogram som jag ÄLSKAR! :D
imorn ska jag plocka upp och iordning allt här hemma innan pappsi och åsa kommer hem. undra om dom är bruna...
avis..

*goodnight sweetpies'' <3


torsdag

idag är det torsdag och jag är trött!

gick upp runt tio för att sedan åka till kina slott på drottningholm... segt! hemma igen vid halv fyra. fett ovärd dag...
iaf... plockade lite maskrosor, 100 st.. och så har jag chillat lite.
ska titta klart på the hills sen ska jag skutta in i duschen och fixa.. och sen blir det väl klädval inför imorn. har ingen aning alls! :O

igår va jag på grönan iaf.. jonas va ju inte där, men det var helt okej gig iaf. Jocke var snygg som satan! även nisse va mys! :) "hej... asså jag.. hinner... inte... nu?"

snack med jocke och vi ses på lördag! :)
imorn är det skolavslutning! hur najs är inte det?! :) WOHO kan man typ säga då!! :)

<33

i helgen har jag vart överallt och ingenstans!

igår, upp tidigt! tåg till uppsala och bil till falun. Kim var bättre än bäst och sedan bil hem till kära sthlm.
somnade vid tre och upp igen vid sju.
tog bussen vid kvart över åtta och sedan färjan till grönan. gled in snyggt och var vid scenen lite innan halv tio.

grabbarna var på plats och var söta. tio började dom spela och vi tog plats nästan längst fram. Mojje gick runt och frågade även hur jag mådde. sötis.
försökte få dom att spela tuff tuff... robin var INTE taggad på det! haha sööt!!
giget var slut, snacka lite med mojje... "jag känner igen dig faktist!!!!!"
även snack med robin och planera lördagen. kan bli bra! hälsade på emanuel. verkade som en go kille! :)
drog därifrån och vid lustiga huset såg vi robins gröna tröja försöka ta sig upp för trapporna! det gick bra för dem båda... HAHA! skitsöta... kom ut efter ett tag och skrattade åt sitt kort.. hade gärna sett det...

gick runt, chillade. tog en promenad förbi lite attraktioner och in på matstället... stängt på andra sidan.. ser grabbarna i kön och det verkade som dom såg mig ocskå kanske ;) haha inte meningen... vidare med promenad till kungsan. lite käk och shopping och sen bussen hem.

NU vill vi ha lördag!! :)

jag ska inte ta åt mig. bara så himla onödigt.

ääntligen helg!

idag är det fredag och jag är glad!
sista fredagen med lektioner idag och det var jäkligt härligt!
jag har fått VG i både engelska och svenska! good work to me! och MVG i cad A och minst VG i cad B
diggar detta!

idag fick vi mat i skolan som vanligt... när jag hade ätit hälften började jag må illa... hmm? något fel?
hade sjukt ont i magen och kändes som jag skulle spy... efter ett tag försvann det... men det kom tillbaka då och då... lite jobbigt.. så det blev inget uppsala ikväll, vilar istället! och taggar inför RIX i falun imorn! woho!
ska ta tåget till uppsala sen bil därifrån!
hoppas på att det blir riktigt bra!
och på söndag blir det grönan för att se Robin och Mojje igen! lovely! måste planera med robin ang. nästa helg! :)

bara EN vecka kvar till sommarlov! jag längtar som ett aaas! fan va jag är taggad inför sommarn! kommer bli sjukt bra om alla konserter är som Liseberg! iaf att jonas är någorlunda lika bra, gärna lite bättre med att hålla va han lovar och FÖRSTÅ teckenspråk.. och inte vara helt borta på scen.. haha puss på han

ska lägga upp bilder här sen från min data när jag får tid! kanske ikväll, annars finns bilderna på min Facebook!


så jävla vacker

sånt här tycker man om!

jag måste börja med och säga att jag tycker om min mormor ;) haha

igår tog nämligen 3:orna på min skola studenten, så alla andra var lediga! och fyfan va bra för mig!
bokade biljett i måndags kväll/natt (?!) och drog iväg kl. 0610 på tisdag morgon..
kom till mormor, vilade och sedan drog jag till liseberg och träffa Flaj, Emma, Madde mfl.
hängde där hela dagen. plutten va överraskad att se mig! :)
dagen gick förbi, vi hade roligt! giget började och det var huuuuuuuur bra som helst.

jag säger det igen ; JOCKE ÄR SÅ JÄVLA SEXIG, SPECIELLT I FRACK!

"men jag kommer inte ner där..." "vänta en stund, kommer strax!"

minuterna gick och dom plocka undan... snyggaste trion gick ut bakvägen.. hmmm? tack för den dissen kände jag...
frågade stefan vart dom gick... "till nån studio"
allt sket sig. blev lesen och fick hoppa in i signeringskön med madde! hela EMD på min sida som höll med mig om att Jonas va en svikare, haha! :) och matte va söt ; men vad har hänt med din tröja?!

drog ut till baksidan. vem möter vi då utanför ingången/utgången om inte trion?!
då blir man glad vettu! gick fram mot jonas... stannar och pekar på jocke; du är snygg!! bara så du vet!! :)
går vidare till jonas som skrattar åt mig och tittar på jocke som verkar lite förvånad :)
fick en kram och snacka om allt möjligt. "men vi drog till studion och lämna grejer.. *blablabla* (lyssnade inte (; )
han hade vart inne på min myspace för att kolla bilder, *puss*
och visade även "conny" Nisse tyckte han va äcklig... visade snygg-trions bild och sa att den va ännu äckligare... Nisse blev förvånad och tänkte efter. N: "men.... den är ju bra ju!!" J: "vart har du fått den ifrån?" E:"ähm... din, (nisses) facebook!"
Jonas
fick även några låssasbitchslaps för att han va elak. men han är bra ändå. "asså jag är helt borta på scenen!"
jag som försökte med teckenspråk och grejer som han verkade fatta, men tydligen inte. mer snack. fick en ordentlig kram med båda armarna! HAHA puss va söt du är!
"men jag gör ju det!!!!!"
"vad fan är det med den här armen då?!"

sen drog dom vidare och drack öl eller kanske en kall läsk, jocke?

gick vidare runt och alla va glada. sa hej då till tha görls och traskade sedan hem till mormor för att sova.
vaknade runt fem och fixade för att sedan gå till tåget. stötte på en K-brunn på vägen och var tvungen att gå på den. mormor tyckte jag var konstig...
höll på att missa tåget men bäst som jag är hann jag iallafall! drog mig sedan vidare till skolan bara 45 minuter sen och hade en fett ovärd dag i skolan! blir lite besviken. men jag tänkte på Jocke hela dagen, då blev jag glad... haha
orgasm typ hela tiden tyckte alla! HAHAHAHA

ska kolla igenom alla bilder och få iväg dom till Jonas och Jocke på något sätt. puss va dom är fina!
kanske myspace? :)
JAG MÅSTE MAILA JOCKE OCKSÅ! :)

bilder kommer säkert upp senare! :)


håll tummarna för min skull!

hjälp mig att hålla tummarna!!
jag sitter nu hemma hos mamma och planerar lite...
förhoppningsvis får vi tag i biljetter imorn och jag åker ner till GÖTEBOOORG!!!!!!!!
jag är så taggad nu så det finns inte... hoppas detta blir bättre än Avesta! ska bli kul att överraska jonas lite också! :)

mamma ska hjälpa mig att buda på tågbiljetter imorn bitti och om allt går vägen så tuffar jag ner imorn vid lunchtid. jag hoppas verkligen.
mormor bor ju där och hon är jätteglad över att jag ens tänker på att åka dit! :)

nu ska jag nog vara lite social.. eller ja... titta på tv och tagga inför imorn! jag har redan packat till och med!! :) så jag är ready to go!!

håll tummarna åt mig, och snälla be till gud att giget blir bra! :)
puss på er. idag är jag lycklig! <3

detta gjorde det ovärda giget, värt.



+ bra det ;) snyggt videoklipp

RSS 2.0