this is how I want it

en härlig eftermiddag/kväll. så jävla värt.

Först skolan och sen blev det hem snabbt och sen iväg till stan! Möta upp Jossan och sedan vidare mot Elgiganten där Play skulle uppträda och signera! Det var trevligt! Vidare sedan mot Söders fina kvarter och in på donken för lite mat... Vidare över gatan och in på Lilla Hotellbaren, Jag tycker om det stället! Runt åtta tog vi plats vid scenen och även dörren. Två extremt snygga karlar traskar in och jag blir ju självklart överlycklig. Fick lite mysiga kramar, lämnade över födelsedagspresenter och ännu fler kramar och en hjälpande hand. <3 De blev glada och gick vidare in i folkmassan. En stund senare kommer Play upp på scenen, kör sina två låtar och där var det klart runt halv nio. Vi bestämde oss för att ta farväl från de fina ansiktena vi kände igen, och gå till tuben. Grabbarna grus stod först på listan av avsked och Nisse tackade för presenten. Tack så jättemycket för... den.. försenade... födelsedags.. presenten! :) Sjukt söt! Hoppas även på spelning snart igen! vi dealar som fan nu!!! Tog en kram av Jocke igen och nämnde Facebook... Jag ska se vad jag kan göra... ;) Nu hoppas jag på det bästa! Det betyder iaf sjukt mycket. Dem är fina. Sa hejdå till Danny på vägen ut och tog en bild tillsammans, haha, ut i kylan och in i tunnelbanans hemliga gångar. Några bussbyten på vägen och sen var jag hemma.
Som sagt, sjukt värd kväll och eftermiddag! Nu ska jag kanske kolla igenom svenskan lite.. Men jag borde egentligen sova.. Det blir strax det!

Godnatt!

we <3 calle

and so does he! :)
Finaste Calle igår stod på schemat... Tåget rullade mot uppsala efter stressig morgon efter tid för ridning i stallet. Det gick hur bra som helst!! <3 Malinka :)
Jag, Lisa, Cicci och Emma tog oss fram till biva och där väntade fina Calle! Han fick presenter av oss när han hade sjungit klart och det var dags för Erik.. Han blev sjukt glad och tog på sig ringen och den vita tishan som det stod WE <3 CALLE på... haha han är schitzo ;) Fina calle va mys! Ska lägga upp video sen när han öppnar och så :)

Eftersom vi var på en bilaffär provade vi såklart bilar... i den fina bilen för 198 400 kr så hoppade snubben som pratade in i mitt knä (?!) och mosade både mig och Lisa i framsätet.. inte okej! andra gången låste jag dörren och han blev lite lessen! ;) HAHA

Calle är iaf världens finaste! Hoppas han kommer ihåg oss nästa gång!
Tack för en superdag tjejer! Detta ska göras om! :) <3

damn

nu har jag slutat. ska till mamma, plugga och sen sova där.
hörs kanske later.
jag hade världens sjukaste dröm. pojkarna sprang nakna i någon jävla parad (?!)
och väl framme på mosebacke (tror jag) så visade Jonas en vägg med facebook grupper.. visade Treadstone fanpage... "tack!! det här har du gjort för oss! titta det är med på väggen!" helt sjukt... kanske ett tecken?

Kissie ska få feta sillisar!!

nu är jag med i en tävling på Kissies blogg där man kan vinna lite cash! :) och allt hänger på rubriken ;)
vi får hålla tummarna helt enkelt!
tycker det är sjukt modigt av henne att stå på sig om hennes läppar, bröst och allt annat hon gör för hon vill! och inte lyssnar på vad andra snackar :)

nu ska jag ta lite tv-mys och kanske förhoppningsvis plugga lite...
kan inte ha hög volym och sjunga med längre för nu kom brorsan hem.. fasen! ;)

trött...

detta är helt onödigt. jag sitter i skolan utan lärare på lektionen, vi har prov imorn och jag fattar inte särskilt mycket... åt helvete me't.

helgen var lugn och bra! Let's dance i fredags (det var lite knäppt) stallet i lördags för ridning, mycket krångel och det blev malinka tillslut! gick bra och jag är HELT slut i armarna fortfarande.. haha! Åsa och jag bestämde oss, vi ska typ byta dag och framöver blir det troligtvis onsdagar kl. 21! jobbigt men ändå, så jävla mycket mer värt :)
jobb igår, 7-12 gick fortsomsjutton och hem och vila!

sitter på lektionen och tittar på fina klipp ifrån sommarn. tex. eskilstuna (som va bästa någonsin) och lite gamleby som va fint. "men sluta! jag har sagt att du inte ska köpa saker till mig!!"
jag längtar tillbaka och blickar framåt. snart gäller det och jag fortfarande otroligt stolt och lycklig.

jag har trott på dig sen första början, vetat vad du kan och alltid funnits där på ett eller annat sätt. jag vet att du förstår och att jag finns. jag vill visa min tacksamhet genom glädje. glädjen du sprider och som sätter sig inom mig. det är viktigt. för mig betyder det mer än allt annat.


If it all falls apart.
I would know deep in my heart.
The only dream that mattered had come true.
In this life. I was loved by you.


det är sånt här som får mig att må dåligt över att jag inte är 18.

Jag vill bara bli 18 nu. Stanna alla spelningar och allt sånt man måste vara 18 för. Spola fram tiden till min födelsedag och sedan kan karusellen få börja snurra igen. Det önskar jag mer än någonting annat.

Thank you for that. <3


Hmpff...

Nu sitter jag i mitt rum och väntar...
Jag har vart orolig över att om jag skulle duschat så skulle jag "duschat ifrån de".. Men nu inser jag att jag skulle kunna ha tagit typ 30 duschar fram tills nu... Om jag bara hade gjort det på en gång... Satan..

Aja, nu hoppas jag på att telefonen ringer strax och att JH har tid/lust att snacka en sekund eller två!
Jag är trött....
Godnatt efter (förhoppningsvis) samtalet! <3

Lessen i ögat..

Tjena hoppsan jag är trött!
Sitter vid datan och har städat mitt rum så fint!! :) Bäddat rent, dammsugit och plockat och rensat bort en "lådbyrå"... Känns bra! Bara skrivbordet kvar nudå... Hmm...

Jag måste berätta!! Jag har mitt nya favoritprogram som jag tittar på varje dag innan jag ska lägga mig.. Jon&Kate+eight... Alltså mamma, pappa och tvillingpar och sexlingar.. Därmed åtta barn... Skitsöta små ungar! (Jag är typ kär i Aaden om det är okej.. han är typ 3 år... HAHA) Så jävla söt!

Ahw! Han ser så jävla oskyldig och gullig ut.. GE MIG! :)

Men iaf... Häromdagen skulle jag söka på hur gammal mamman var för jag hade fått för mig att hon var 44, vilket hon inte var.. Utan bara 34 ;) Haha men iallfall... Så läste jag att föräldrarna hade skiljt sig!!! Det var typ i december allt blev klart... Ett jävla program och jag blev typ skitlessen!!! Haha... Så jävla söta ungar...
Det programmet ska jag analysera någon dag för er ;)
Aaden, Alexis, Leah, Joel, Hannah och Colin... Måste säga att de sista två ser man inte mycket av! Orättvist ;)

Nu ska jag hålla tummarna på att Jossan slår en pling... *Fingers crossed*
Snyggingen är tydligen på ingång... This must be good!

Back to business!

Yes, you have totally changed for me. I will bring it up next time. I certainly will. I must. For my own sake.

snart är det slut

snart är jullovet slut och jag längtar redan till nästa... som jocke tror.. "det är snart jullov" fast det var två dagar efter höstlovet.. så man kankse kan tänka så nu också... snart är det lov igen.. snartsnartsnart....
mycket har hänt. i lördags träffade jag finaste calle och han är världens sötaste som fortfarande har på sig armbandet :') ahw.. det var en bra dag med lisa i e-tuna... love that place! -jag vet, jag vet!!! ERIKA! :) vet dock fortfarande inte hur han visste det.... hmmm.... ska tas reda på snarast :D

senare i veckan har jag hunnit med att träffa andra Lisa, chillat, vart hundvakt, klippt mig och hälsat på hemma hos Anna :) trevligt trevligt! sov där inatt och åkte hem samtidigt som Anna åkte till jobbet imorse... trött var jag.. men ska sova ut... på söndag! :) kanske...

mitt favoritprogram, Jon&Kate + eight sänds nu på tv4 i några timmar (?!) typ :D fast avsnittet nu.. såg jag för några timmar sen... lite segt.. men jag överlever! :)
förresten så kom jag på varifrån det underbara textstycket kommer ifrån.... tror med nästan all säkerhet att det är från Crash and burn... det är den låten som inte finns på youtube, som jag lyssnat på typ 10 gånger var för att hitta det.. men aldrig gjort.. så det är troligvis de... De sista klippen på datan ska även upp på youtube sen! så jag har något att göra på måndag och tisdag på Webbdesignlektionerna... ;)

fick även lön och marianne-candy från grannarna som jag var hundvakt åt :) nicenice. det är gott! speciellt med ett glas mjölk till ;)

time to rest a little bit! :) och imorn blir det äntligen till att åka till stallet!!! har faktist funderat några gånger på att sluta helt.. märker nu att jag längtar efter det... efter bara 3 veckor typ... hmm.. kan inte sluta än! :)

2010

nu är det 2010 och det har redan gått två dagar på detta år...
gårdagen försvann ju typ helt för man bara degar, inte en affär el. dylikt har öppet.. så man får helt enkelt stanna hemma.. och oftast sover man bort hela dagen.

idag är det lördag. jag var upp med tuppen klockan sex och rullade iväg mot jobbet!  UNDERBAR jobbdag måste jag säga. den bästa någonsin!!! vi var 4 st. allt gick superfort och jag fick första rasten på månader (som ska ingå varje gång) så det var underbart. och slutade i tid för en gångs skull!
hemma igen och "syster" var på besök för hon fyllde år! käkade tårta och gav paket. glad blev hon när hon fick det hon önskade sig! fick min fina ring som jag känner sådär för... var SUPERFIN men ville gärna ha en större till vänstra fuckU fingret. fanns inte. så Linn fick den ändå. jag har ju min jocke-ring på det fingret nu där den bodde.
(jag hatar mina fingrar.)

Jag sitter just nu och drogar låtarna från Mosebacke. feeling var dehär, jatack! stört bra och jag ääälskar deras sound. [det är som han gjort det direkt till mig, för han vet]

imorn blir det bil till eskilstuna med Lisa och vi ska se på fina Calle! grr.. honom tycker vi om! :) 
snart ska jag käka tacos. yumyum.
Kolla in youtube. sök på spurrre eller treadstone så kommer det upp finfina klipp. lägger nog upp några här också! Jag kom även på att jag måste lägga upp de två sista klippen på youtube, eftersom internet dog sist jag gjorde det måste jag ta tag i det!

nu mat! adios amigos, have a nice year.


there's a time for love. there's a time for hate. time to wait. time to lose.

 

RSS 2.0