has it accord to you, you might be trying to hard?

the hardest thing you'll ever know is the learning to let go
the hardest thing you'll ever find is the changing of your mind




i guess i just believe in you.

hur blev det såhär?

kom nyss hem från jobbet! gick snabbt och bra...

igår var jag i avesta för turnépremiär och äntligen träffa jonas igen efter 161 dagar.
klagade på kramen, fick en bättre! :)

-jag måste bara....
*kram*
-den va bättre va? :) *titta i ögonen*



måste bara säga att jag tyckte, helt ärligt, att själva konserten sög. för mycket EMD för lite band... visst det är deras spelning men ändå. och för lite EMD och för mkt covers.
så att vara där och träffa jonas får 5/5 men själva konserten får dock bara en 2:a. det är tack vare jonas gitarrsolo som gjorde allt bra.
ska lägga upp video senare!

jag har knappt sovit någonting och imorse blev tåget försenat så jag åkte direkt till jobbet. blev pigg och nu när jag kom hem blev jag trött igen.

jag vet inte hur jag ska göra.. jag vill verkligen inte se dom här konserterna, (bara för gitarrsolot) och inte betala alla inträden (-.-) men jag vill ju träffa jonas.

aah allt är bara cp. nu ska jag sova.
puss n' cry

+ att KIM är världens sötaste. <3

I LOVE IT

igår va en himla bra dag asså!! :):)

började iof med fysikprov.. lagom roligt, HÅLL TUMMARNA!!

sen till finntorp för att ÄNTLIGEN ta bort min tandställning!! jag är sååååå glaaad!! tittar på det hela tiden! :) känns jätteskönt utan!  kanske lägger upp bild senare! :)

träffade cicci! åkte till hammarby sjöstad för att promenera lite :) "där är han ju!" *springer* och en brud hoppa ur bilen... inte okej.

snackade med jonas när jag kom hem, puss pårej!!!
JAG VILL DIT! nu letar jag billiga tågbiljetter på tradera osv. om det är billigt på måndag.. så slår jag fan till..
fick reda på idag att jag är ledig på tisdag.. så det är typ SKITBRA om jag hittar billiga biljetter! mormor kanske vill sponsra??.... :) MIIIH
men snart är det lördag, och det betyder Avesta!!

Ni hittar mig på höger sida, (inte från scenen sett) :) där kommer jag bosätta mig under dessa fina konserter jag ser fram emot.  du är så fucking jävla bra! duvet :)
PUSS PÅ DIG

och kram på alla andra ;)
<3


tuesday.

tja, idag har det vart en lång dag! blev en tripp till sickla mitt på dagen och även nu på kvällen för middag, yum!
planering... me like (Y)
imorn blir det nationella provet i fysik... jag hoppas verkligen jag klarar det....
sen blir det att träffa cicci på eftermiddagen...



JAG LÄNGTAR TILL IMORN!! :D:D:D

last day... mah. <3


juste, jag hann även boka/köpa mina tågbiljetter till på lördag.. det börjar närma sig nu!! :D WAHOOOH <3

<33

tack tack tack helen luu för att du är du.
<3

jävla abstinens och hat.

jag vet inte ens vart jag ska börja..
jag vill bara att den här såkallade "resan" ska ta slut och "lyxresan'" kan börja!!

nu tänker ja faktist inte bry mig... jag rent utav HATAR dessa såkallade EMD-fans...
alla är så jävla falska och äckliga. ursäkta. men förstår ni vad ni gör ens??


jag får sån jävla abstinens av att träffa jonas just nu när jag tänker på sånt här... jag vill bara haaa alla dessa konserter.. men ändå vill jag inte för jag klarar inte av såna personer.
nu vill jag bara ha augusti och sen kan allt få bli bra.

J. duvetvetvet så jävla väl.

saaaturdaay

tjena.. idag är det lördag och klockan är halv fem...
idag har jag vart i stallet, red dock inte men tjänade in 275 spänn på det, så det gör inget!
idag har jag faktist pluggat litelite fysik.. eller njaa.. läst igenom anteckningar iaf... bättre än inget! kan man hoppas!
ikväll ska jag chilla! och göra morötter och gurka och diipp :D yumyum

nu är det bara en vecka kvaaar :) WEHOOOO!!!!
och på onsdag gäller det.. och så ska jag träffa Cicci på det! great!! <3

nu kanske jag ska hoppa ur shortsen och ta på mig ett par mjukisar ist...

hahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahahahahaha är det någon mer än jag som dööör när man ser detta?
HAHA

skitsöt bild förövrigt. pusspårej

:D

kollar lite tåg och planerar inför en del av juli... hoppas det funkar. annars stannar jag hemma helt.
nu ska jag kolla på the hills...


jag vill haa sommaaaar dududummm....

fullt upp.

tjenare, var ett tag sen jag bloggade nu.. jag har både inte haft tid och inte velat skriva efter den 10... eftersom det var så sjukt bra dag... iallafall..
vart ska vi börja?? måndag och tisdag flög förbi. den 13 då, onsdag... drog jag till skansen på morgonen runt elva var jag där, gick in som 15 :) gick runt och fick till slut syn på Kim och Janet.. följde efter diskret och rätt som det var. frammeee :D dom på infogrejen va dryyygaa... så då blev jag glad när jag hitta signeringen :D gick upp och snacka lite med Kim... "nu ringer det en klocka" *vart fan då, jag hör inget* tänkte jag.... sekunden efter förstod jag att han menade att han kände igen mig :) puss på honom. *eyecontact* <3
kollade uppträdandet sen drog jag vidare till studiebesök med skolan. weho. det var inte roligt. sedan hänga i stan med några i klassen... sen drog vi vidare till sickla och willys för att handla. och jag såg Jonah... gaaaaash jag kunde knappt stå upp och jag fick lite svårt att andas. puss på honom! :)
torsdagen blev det klassresa till husarö... seg dag... båt, sen paddla kanot och ha vattenkrig, käka lite, MÅ DÅLIGT, sen blev det till att leka massa lekar! det var roligt! vi vann.. nästan... efter det blev det BAAAD!! fan va lovely... och alla är så himla mesiga... jag var den enda som va i länge och simmade på 50 cm:ers djup :P men det var roligt :) bastade typ 1 minut till skillnad från alla andra som typ flyttade in där..."
vidare upp och byta om... de andra hade börjat grilla korv... bytte kläder och sånt och kilade sedan ut till "brasan" och satte mig.. satt vid martin och adam på andra sidan om mig.. flyttade runt alla bänkar efter ett tag, fick lite grillkorv att käka, gooouuutt.... "jag använder den för att värma händerna" haha sötis. iallafall, sanning och konka började... jag och adam var inte med :P så jag gömde mig under filten och la huvet på han för att "sova" haha
efter ett tag spelade vi lite fotboll typ en minut :P gick sedan in för att spela kort.. klockan närmade sig tre tror jag och adam och hans roommates bestämde sig för att sova. "goodnight puss och kram" så försvann dom... gick tillbaka till min stuga och skar mig i lillfingret. aaaaj!    GODNATT 
nästa dag chillade vi, åt frukost och städade och käkade även lunch.
båten hem va trevlig... *vägarna gick ihop i varandra och var inte propertionerliga* höhö
hoppade av i hasseludden och där väntade åsa och voffana... hem och fixa.. sen in till Rix i kungsan...
KIM VA GRYM!!! lovely. han är bäst. PUSS på honom... längtar...
hela kvällen där, det var ganska najs.. hem och sen sova..
lördag morgon blev det stallet... hoppade April och det gick HUR bra som helst!! jävla humörsvängshäst!!! (återkommer) sedan hem och sen bar det av till eskilstuna för att se på Robin och Mojje :) framme, käkade och sedan smet vi in på parken och träffade Robin : "nemen, ni är ju överrallt???" puss söten... that we fix! :)
grymt.. ska maila lite bilder till Robin sen också :) en liten fredagspresent.. :)
söndag hände ingenting... måndag i skolan... tisdag blev bara en lektion... onsdag fick jag reda på mitt matteprov.. SATAAAN!!!! ett jävla Gpoäng ifrån VG!! :@ jag blir så arg och besviken.. :S jag ska "skrapa" ihop det och hitta något fint jag gjort som dom missat.. moahaha ;)
"klämdagar" torsdag och idag... fredag... idag åkte jag till stallet för att tävla KM i hoppning, Jag var pepp som satan!! byggde fram, fixa April och allt var bra... gick ut säkert tio minuter tidigare än vad jag hade behövt... april började väl bli på lite dåligt humör redan då.. jag gjorde nog misstaget att gå på med spöt för hon skulle lyssna bättre.... började sedan rida fram, det gick bra fortfarande.. började hoppa lite och så... hoppade oxern två gånger tror jag och de andra hinderna... när jag skulle hoppa igen... så stannade hon... gick tillbaka och tog samma igen.. återigen stannade hon och jag ramlade av... hoppade upp och sedan på't igen ba... hon hoppade och jag tappade balansen och hamnade på halsen efter... samma sak gången efter det... sen stannade hon igen och jag hamnade på halsen innan hindret...
väl in på banan och så fick jag startsignal... fattar galopp och rider mot första hindret.. känner att hon knäppar sig på vägen dit.. och smackar på... hon stannade igen och jag landade på hindret... där var min tävling över... ställde mig upp och tog hästen och gick ut... revansch nästa år säger jag bara.. :@
hem på kvällen och chilla bara!
idag är jag lite mörbultad och ska väl ut och plocka lite maskrosor och tjäna pengar :) wehooo... awesome!

det var min vecka.. kanske veckor... och det var najs!
kanske lägger upp lite bilder från spektalerna här om ett tag...
bjuder redan nu på en bild på Jonah från idol 2005... han jag såg i mataffären.. lovely.. :)
HERREEEE!! fasen va snygg... hade glömt det.... <3



och det är bara 8 dagar kvar till AVESTA!! WEHO miss you.. duvet så mkt.. <3


ETT STORT GRATTIS TILL DEN SOM LÄSTE IGENOM HELA INLÄGGET!! :)

10 maj forever.

här vi är på en nostalgisk dag... för två år sedan hade jag träffat världens snyggaste karl för första gången, och hade INGEN aning om vad som skulle komma i framtiden... fysatan va bra det har vart... jag är så glad, lycklig, stolt och ledsen på samma gång!  allt är så jävla bra.

har snackat med jonas mycket idag! made my day :*
snackade så mkt att början, dvs. det bästa av konversationen, försvann för det blev för mkt... men det var bra iallafall... thnx for the talk. ser fram emot mailet! "jepp, ska fixa det" återigen... du är awesome... jonas fick mkt beröm idag... han blev glad :)
fick även veta att han har två födelsedagar, att han ska vara bestman, (SNYGG kommer han vara!) spela lite i kyrkan, att han skriver låtar, att han inte kommer vara med på några gig i juni... (satan) att singeln lär komma i augusti... (LÄNGTA) skivan efter det, han är med i Avesta! (WOHOO)  och mycket mer....

och det bästa på konversationen hann jag inte spara som jag tänkte..... men ungefär såhär var det;
Erika: men tack, eller va man säger, för de här åren...
Jonas: tack själv!:) det ska bli mer
thnx... ily.
det här var utan tvekan bästa konversationen! gav så himla mkt.  lovelovelove.











have a nice evening!

fredag

idag är det fredaag och jag har vart ledig. skulle haft lektioner från typ 12 och framåt, men det var först engelska. och där ska vissa ha muntliga nationella, så det blev inget :D och sen så fick vi strunta i svenskan för andreas var så snäll :) haha! lite onödigt att åka till skolan för en lektion...
idag skulle jag ha pluggat matte, skulle behövts! men smart som jag är... har inte gjort ett JOTA idag... :S vaknade halv elva, käkade och chillade... vid tolv sa jag att jag skulle böra räkna matte.... inget hände... vid två sa jag samma sak... vid typ halv tre la jag mig i sängen och tittade på tv... somnade efter ett tag och vaknade för ett tag sen... jävligt smart gjort av mig... ikväll ska jag faktist räkna! och så ska jag till mamma imorn och räkna så hon kan hjälpa mig ifall jag inte förstår... jag blir så besviken på mig att jag tar tag i saker.. :S

iallfall, happy thoughts!! långhelg nurå! stallet imorn :D just nu tar jag av mitt nagellack som var i fem olika färger, haha! ska bara ha rosa kvar :) inte haft det på länge! najs najs :) + att min högra lillfinger nagel är HALV!!! :O jag skojar inte... jävla busschaufför i tisdags... ajajaj för min nagel... jag blev lite arg kan man säga :)

just nu tittar jag också på Mama i'm coming home med Erik och grabbarna... jonas gitarrsolo... fucking awesome!
visade det nyss för brorsan! han tyckte det nog var bra :) lite förvånad att jonas spelade gitarr, hade alltid trott att han spela bas :) haha tulle. måste lägga in klippet här också...


he is awesome. måste be han spela det någon gång... :)
aah, juste! på söndag, 10 maj, är det två år sedan jag träffa jonas för första gången... fysatan va jag saknar... <3

mmmmmmmmmmmmm i love it

jag måste bara säga ; att jag älskar fiskpinnar. och även mjölk.
livslust.

+ eng. nationella imorn.. matte på tisdag.. :S save me!
MEN LEDIG PÅ FREDAG :D:D NAJS

söndaag

tjena hoppsan
jag är trött som satan. ajajajmensvärk.
i torsdags var ja hos marcus, hängde på en klippa hela kvällen och åkte hem runt tolv, åkte taxi... (jagärduktig)
i fredags sov jag typ hela eftermiddagen, fast var vaken ett tag innan.. härligt... igår, lördag åkte jag till stallet... hoppades på herkan (thegreat) men fick camaro först?! what? bytte iaf till april sen.. åsa fick the great one. gjorde ont i hjärtat. iallafall, KM i hoppning den 21... jag och åsa funtar på att vara med.. men vilken häst vill man ha liksom?! gärna herkan, men ändå inte... kanske april men ändå inte.. kanske sanzi men ändå inte.. finns inga bra hästar kvar liksom :S
idag har jag läst lite gympa grej, ska läsa mera snart.. har några sidor kvar och ska kolla igenom allt sen... har flera timmar på mig!
har kollat lite tåg till sommarn :D eller en dag.. två 8) typ hunnebostrand och enköping.. BILLIGT BILLIGT :D i fix :P det blir naaaaaaaajs  :)
juste... hoppas på mail typ efter tisdag någon dag! så man fanimej kan börja planera lite :D:D woohoooooooo

om en timme börjar one three hill,  wehooo.. ska väl läsa lite innan det..
c yaaah




och förresten, såg reprisen på babben idag... förlåt... men FYFAN va dåligt dom sjöng :o Matte var ju den som sjöng bäst av dom tre om någon skulle ens vara bra -.- skam.

RSS 2.0