<3

Missing something is part of what makes it a great memory


Awesome



Ännu ett litet nytt band. Dessa var sjukt bra.
Kommer ihåg när jag tittade på "Vem kan slå Filip&Fredrik" och såg Johan vinna... Damn!

hit the point of no return.

Om två veckor och mindre än 12 timmer är jag 18.
Tänk va bra!


Prat kring studios.. "han flyter bara på d...

Prat kring studios.. "han flyter bara på deras kaffemackor..." fundering en stund "menar du räkmacka?" haha


Påväg hem efter en eftermiddag på stan ...

Påväg hem efter en eftermiddag på stan med några trevliga tjejer! Lite mat, shopping(inte jag!) bussturer framochtillbaka till karolinska hanns med! Saknar grabbarna! Hittade några bilder från båten de spelade på förra veckan.. Gullisar... Nu är det nära!


Charmknutten himself

l_1024_768_37c08 (MMS)

Jordens underbaraste människa. Utan tvekan.


and I can't stop just thinking of you.

<33


Bildbomb på en av världens bästa grabbar.
Jag har inte mycket att skriva.. Snart ska jag åka iväg till forum och uträtta några ärenden!!

världens bästa grabbar.

Kom nyss hem från stan.
Grabbarna va så söta så! Ser först Jocke stå vid en pelare.. jag är påväg dit och står bakom så kommer Nisse och ba: heeej! *kram* så vänder sig Jocke om och är förvånad, lägger på luren och kramar mig. Båda var förvånade som tusan och undrade vad jag gjorde där om jag skulle åka... Nepp, jag är här för att träffa er! :) Gav grabbarna en varsin bild... "Öppna då... Så vi kan se vad det är för fiiint... *blick*" Superfina bilder på dem och enligt Jocke såg Nisse ut som Michael Jackson på bilden ;) Alltid dem att nagga varann ;)
Sen kommer Jonas... "FAN!" vänder på huvet... "men hej!!!!" Grabbarna hade liite grann att bära minsann ;) Snacka lite om min födelsedag... Jocke: "Ja såklart, den 15 september!!!" Jonas: "det är dagen efter min mamma!!" :) Söta! Snack om skivan och även releaseparty... "självklart!" Det har vart min plan från allra första början ;) Grabbarna skrev lite på skorna och Jocke lyckades göra en konstig stjärna ;) De skulle vidare till soundcheck... Till Strand vid Hornstull för Bonnier så de skulle ha tag i en taxi... Jag fick hjälpa till att bära ölen... "även fast du inte är 18 än..." ;)

Världens finaste grabbar. De sa flera gånger att de var glada att se mig och att jag var gullig som kom och tog emot dom :) Så jävla bra att jag åkte dit. Nöjd är jag! Snygga grabbar och Jonas hade armbandet på sig... ":) *le med ögonen*"

Tack för en superstund och alla mysiga kramar!

N: "Men vaddå... Tycker du att jag är konstig???"
E: "ehm... nejdå.."

jippiiiiiee

Hemma från skolan och har hunnit med forum med Elina. Även en liten promenix med Ninja :)
Nu chillar jag bara, efterregistrerade en resa och ska snart duscha och sen åka till stan om lite mindre än två timmar. Förhoppningsvis springer jag på grabbarna och får mig ett litet snack :)

Kanske skriver senare om de sa något extra gulligt. eller bara dampar över att jag är glad (förhoppningsvis inte lessen/besviken.)

Några fina krambilder från Nyköping.




Den finaste krambilden ser ni ju i headern :) haha

aouch. eller inte?

Hemma efter stallet.
Omtumlande... Hade Gerhard, gick jättebra förutom att han stannade och var oärlig en gång så jag ramla av...
Gjorde illa höften lite, axeln lite, huvet gjorde redan ont från skottkärran... och lite skrubbsår senare så satt jag upp igen, sänkte räcket till ett kryss och körde vidare det sista!
Sa även till Mia att jag verkligen inte klarar honom vid hoppning, GÄRNA vid dressyr men när han ballar ur som han kan göra vid hoppning... Så minsta tecken på att han är osäker, gör mig så himla osäker och då blir allt så fel. Jag hoppas på Buckas kanske i framtiden :) Så vi får se nästa vecka vad som kommer att hända!
Tänkte att jag väntar med fikat tills veckan jag fyller år, och kör två flugor i en smäll... Hade ju ändå tänkt ta med tills dess, så det var ju bra :)
Pappa&Åsa var med en stund och tog lite bilder, så får se om det finns någon vettig jag kan lägga upp här! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig. Lång dag imorn... Fast skönt att mitt IV-val inte börjar förrän nästa vecka.. Så lite sovmorgon får jag.. Sen blir det 8.15 till 16.35 som gäller... + en 2 timmars håltimme där. Jag verkligen längtar -.-  Och jag har typ INGEN lunch med CLE i veckan :( typ inte ens samma rast... Ska gå igenom och jämföra dedär.. Måste ju finna tid för fotboll och andra roliga spel!


Stressad i butiken

När jag var och handlade idag så såg jag nytt nummer av tidningen som jag kommer behöva köpa denna månad... haha! Så jag kollar igenom den efter det jag "behöver" men troligen stressade jag igenom och missade eftersom enligt grabbarna så var det den tidningen... Får gå tillbaka till någon butik imorn igen och köpa den på vägen hem! Lite pinsamt men det får jag leva med! ;) Tar kanske med mig någon enslig själ från klassen ;) Haha!
Såg endast recension av skivan idag i den tidningen, 3 av 5 är helt okey tycker jag! Till skillnad från den jag länkade till häromdagen då han bara gav 1 av 5... Inte okey!!!

Nu ska jag titta klart på Fångarna på fortet och ta en knäckemacka och thé... Sen väntar sängen för mig! Imorn blir det sent och upp tidigt både imorn och på torsdag... Tänkte att jag ska "vänja" mig inför nästa vecka då jag måste gå upp tidigt... ;)


Vem vet mest?

Just nu sitter jag och väntar på mail från Lisa... Ska få några bilder på mig och grabbarna från när vi var i nyköping för några veckor sen! Gulligubbarna! :)
Tittade nyss på Vem vet mest, därav rubriken. Faktiskt riktigt roligt när man själv kan och de på tvn inte kan... Men inte så kul när man inte har en aning... I det läget lär man sig kanske något ;)

Idag blev det en kort dag i skolan... Tog en tur förbi forum och sen direkt till Projekt&Företagande som jag hoppas blir en rolig kurs! Även lite Formgivning B hanns med och där var det också slappt, bara redovisning av sin lilla servis så det tog hela lektionen! Imorn blir det en heldag... Börjar 8.20 med Konstruktion A och sen rullar det på med Samhällskunskap, Matte D och även lite Svenska ska hinnas med innan jag får gå hem (åka till stallet) Har ännu inte bestämt med Jossan hur det blir imorn... Så jag får se! Kanske kan kolla med Tess när hon slutar och åka direkt ut med henne? :)

Nu ska jag ta det lite lugnt, ta bort sminket och sedan titta på Fångarna på fortet! Ska nog passa på att platta håret nu också! Skönt att ha gjort det på kvällen så kan man se hur det vill sig imorn :)


kolla in denna underbara bild. feeling


Ändrade planer denna morgon!

Jag bestämde mig nyss, att ändra på mina planer...
Att gå ut med hunden knappt två timmar efter ägarna har åkt hemifrån känns lite onödigt. Så istället för att gå med vovven nu så ska jag duscha, fixa mig, käka mannagrynsgröt (och inte göra den lika salt! bleshk!) och sedan gå till hunden ca halv elva och sedan ta bussen strax före elva. Så att gå upp och vattna kände jag att det inte riktigt behövs då jag vattnade i söndags eftermiddag och så regnar det idag... Tar kanske en tripp förbi där i eftermiddag, annars imorn kväll efter stallet kanske! Det löser sig, det regnar ju så blommorna överlever! Bara några dagar kvar nu, sen är det klart och så får jag mina pengar... Nice! :) 1000 spänn för att gå dit några gånger i veckan och spendera totalt 30-40 minuter hemifrån varje gång... Helt okey känner jag!
Nu en kaffekopp senare och kroppen är igång, så ska jag skutta in i duschen och sen bestämma några lämpliga kläder för dagen!
Idag står bara två lektioner på schemat och jag slutar klockan 1500! Tar mig nog direkt hem efter det, skönt! Ska bli kul faktist att börja med några nya ämnen denna terminen och se vad jag fastnar för... :)


uttråkad.

Jag är så extremt uttråkad. Jag vill gå och sova. Men det funkar ju inte riktigt så.
Har sovmorgon imorn, extrem sovmorgon. Börjar 11.50 men jag ska ut med Ninja imorn och så även gå och vattna tror jag... Så jag går nog upp runt åtta, dricker lite kaffe, ut med vovven och sånt, sedan duscha och ta det lugnt... Om jag hinner kanske jag åker via forum... Kan ju ta en tidigare motorvägsbuss och sen gå via Forum och shoppa lite ;) haha Måste även käka frulle/lunch innan jag går då också!

Nu får jag väl hitta på något att göra innan jag dör av uttråkighet... Ska kolla in Fångarna på Fortet sen klockan åtta!


Hur ska livet vara egentligen?

Nu lägger jag mig i min säng, lyssnar på Brittney Elizabeth på lite hög volym och ser vart tankarna tar mig.
Troligtvis kommer några tårar fällas blandat med denna förjävliga hosta.

I will love every mistake I make.

Redo för skolans alla utmaningar!

Jag måste välja ut en fin och bra bild som ska få pryda ett block jag har... Man kan fixa en egen framsida, alltså sätta in en bild på något fint så man blir glad! Jag ska ta någon bild från Nyköping från mig och grabbsen har jag bestämt! Funderar bara på om det blir krambilden, om den blir bra när jag förstorar upp den... Eller om det blir någon av flumbilderna med Nisse, världens finaste grabb!! :)
Jag ska köpa en skrivare snart, jag längtar! Jag var med pappa i sickla igår och kollade på några olika men inte så jättenoga... Så kollade jag även på nätet igår och jämförde tre st som var helt okey... Två av dem va på rea från och med idag på Siba... Men den jag ville ha mest var fortfarande till originalpris (vad jag vet) men så visade Åsa mig OnOff's reatidning imorse... Skrivaren jag vill ha som kostade 1490 på Siba var nedsatt på OnOff till 1190 tror jag det var... Så den vill jag kirra! Jag kan lätt köpa den för mina egna pengar, jag vill verkligen ha en skrivare... Men skulle inte sitta fel att få den när jag fyller år heller ;) haha Men att kunna skriva ut fina bilder, egna tatueringar med hjälp av tatueringspapper från InkClub som jag ska köpa också... Så kommer jag förhoppningsvis så väl användning för den! Känns bra att ha något man kan använda till skolan, bra att ha om man ska scanna in något viktigt papper och även skriva ut läxor och liknande!

En annan bra sak nu när jag är inne på skolspåret... Jag har valt Företagsekonomi denna hösten, trodde en i klassen skulle läsa det samtidigt, men han ska läsa det i vår... Så mötte jag Jossan i forum efter skolan idag och så fick jag se hennes schema... Hon ska läsa samma kurs som mig nu på hösten... Gissa om jag blev glad över det?!?! :) Vi snackade även om att jag ska få rida hennes lille häst :) Blir kanske på onsdag innan min lektion... Ska snacka med henne om det så kanske vi kan ta bussen direkt efter skolan ut till stallet så kan jag vänta där och så behöver pappa bara hämta efter min lektion! Får se hur det blir, men roligt blir det nog! :)


Jag bjuder på en söt bild på Erik och Nisse. Vem tycker ni är snyggast? :)


I'm tired of feeling so hopeless.

Hemma efter första skoldagen som varade 50 minuter, en shoppingtur i forum som innehöll köp av skolsaker, ny plånbok och tre par solglasögon :) Hann även göra en undersökning på vart "A new day sun" kommer släppas... Hann bara fråga på två ställen, Åhléns skulle inte få in den men det skulle Akademibokhandeln.. Så då vet jag vart jag ska gå... Ska även fråga Megastore som ligger där, MediaMarkt och övriga butiker som säljer skivor... Just nu lutar det åt att jag skippar typ en kvart på andra lektionen och går en liten stund tidigare på den första.. Och säger att jag ska till läkaren! Värt! :)
Köpte även ett linne och en sjal på cubus... Men jag är nöjd över mina inköp! Jag ska klara denna terminen, jag ska kämpa!!! :) Fina pennor, block och små lappar och sånt som man blir glad av gör nog att man försöker bättre! Jag hoppas på det!
När jag kom hem gick jag ut med Ninja, hon fick välja väg så det blev en längre promenad idag! Vi var ute i 45 minuter, det var så sjukt varmt så vi vilade 5 minuter på en lekplats efter halva vägen... Stackarn har ju svart, tjock päls så hon blir helt slut efter bara några få minuter! Tycker så synd om henne, men hon måste ju ut och gå! Tog en snabb dusch när jag kom hem, så himla skönt! Nu var jag även snäll och hängde tvätten eftersom Åsa har ju skadat sig och har svårt att gå, och ännu mindre att bära saker...
Nu ska jag nog titta lite på Solsidan och ta det lugnt!

Kolla in Brittney Elizabeth på Spotify!!!


SMS-inlägg

20100823139 (MMS)


så himla fin låt.

Incredibly passionate
incredible you
you always knew what to say
But your words now are like the silence of the night
Too bad I'm thinking this way 
And I'm tired of feeling so hopeless
And it's time to let go and this last songs for you
I saw you pass me yesterday
so cliche but you took my breath away
You still captivate
you still infatuate me
These memories are so damn real
And I need a sign that your no longer mine
And now the only words left are in this last song for you
And I keep hearing your voice and I can remember when you'd say lets run away
You know I wanted to but I'm still here in disbelief
And I keep thinking that the only thing left is this last song for you
And I keep of thinking of the past and all I remember is you touched my life
And my heart
sometimes I can't believe we said we'd never part
Now the only words left are
Incredibly passionate
incredible you
I thought you always knew me
So many feelings now in the silence of the night
Too bad you left me this way
But I'm tired of feeling so hopeless
And it's time to come to terms with this last song for you
This is the last one I swear
this last song for you
this last song for you
this last song for you

tårarna rinner nu och jag funderar.

Jag sitter och funderar. Jag hittade nyss en recension om grabbarnas kommande skiva: här kan ni läsa den.
Jag blir besviken. Klickade mig vidare till han som skrev recensionen och "hans sida" och tydligen gillar han inte rock. Kan vara därför han skrev som han skrev.
Men jag undrar. Tycker jag om deras musik bara för det är just Jonas (även J&N) eller skulle jag brytt mig om det var någon jag inte "känner"?
Hur ska jag veta? Kanske grabbarnas skiva är jättedålig egentligen, bara copy&re-new? Hur ska jag kunna döma det egentligen? Oavsett vad de gör så kommer de betyda lika mycket för mig. Jag hoppas bara att jag inte hittar på detta "att de är bra" utan att de verkligen kommer lyckas och att jag kommer få vara med ett par år och stötta dem. Jag har längtat efter detta i lite över två år. 739 dagar för att vara exakt. Dagen jag var i Umeå. Kvällen jag träffade Jonas i deras hotellobby och pratade om detta. "Jag kan inte berätta något nu... Men jag lovar att berätta för dig först!"  Det ögonblicket kommer jag aldrig glömma.

Jag får helt enkelt vänta och hålla tummarna. Om 4 veckor och 3 dagar, 31 hela dagar. 744 timmar. 44640 minuter. 2678400 sekunder.

tack för min framtid.


Mysigt myggbett!

20100821136 (MMS)

Mysigt myggbett!


mössa på i augusti?

Är det okey att man har mössa på sig nu? :)
Jag fick feeling och tänkte, kör på mössa.. Så så får det bli!
Idag är det "gatufest" här på gatan... och varje år så har det regnat (nästan) och ingen undantag... Kom en skur men den försvann nu... Kommer kanske tillbaka under kvällen... *ta i trä* knackknackknack..


Idag har jag jobbat och det gick fort&bra! Roligt att jobba igen faktist...
Ska se om jag kan få med mig pappa till elgiganten eller någon rolig affär... Typ kolla skrivare, objektiv osv. Om jag nu ska köpa Åsas kamera... Annars vill jag ha D5000 tror jag!

Hörs senare!

Billigt billigt!

20100820127 (MMS)

Billigt billigt!


these memories are so damn real.

Tittade nyss på the hills. och nu när Audrina åkte ifrån Justin för "sista gången" så spelades denna låten... Var tvungen och leta upp den. ska lyssna in den lite och se om jag förstår mig på den...

there is no need for sorrow.



 

Så himla fin låt. Hörde den på engelska igår i någon affär, så var tvungen att kolla upp den!

Lyssna och njut!

Idag ska jag bara ta det lugnt och ikväll ska jag till Lisa med tjejerna! Imorn ska jag upp klockan sju för att åka till stallet och jobba... men men, money! :)


koppen är min vän!

Koppen med denna varma dricka är min bästa vän just nu...
Vaniljthé med lite honung i, så himla värt! och sugrör till det... Får hoppas på att det vill göra min hals frisk!

Var ju i stallet idag, fick Gerhard och det gick skitbra :) måste tänka på mina hälar bara... Men det går framåt det med! Ingen bra idé att rida egentligen när man är sjuk.. Men om ridningen är en gång i veckan så får jag offra mig... Jag överlever :) det var bara jävligt varmt och så hostade jag ibland, annars kände jag inte av det särskilt mycket..
Imorn ska jag till Forum med Helle :) Ska försöka fixa väskan som gick sönder i gbg och även kolla efter en väska på HM... Ska se om jag kan hitta något mer fint :)

Nu ska jag gå och lägga mig, men först en dusch!

puss

min hals gör så himla ont.

Jag har fortfarande jätteont i halsen... Imorse när jag vaknade kändes det lite bättre... Men efter promenaden med hundarna så började det bli värre... Men men, jag hoppas jag orkar med kvällen!
Idag står caprilli på schemat... Det blir spännande! Hoppas faktiskt på Sanzi :) Önskade även Buckas förra veckan.. Hoppas nog mest på Sanzi ändå för det gick så himla bra förra veckan! :)

Nu ska jag fortsätta vila och titta på Laguna Beach, The Hills osv :)

Återigen; Någon som är intresserad av ett par svarta converse i storlek 38?!?


Dags för sängen!

Nu ska jag gå och lägga mig.. Ska läsa en stund och sen somna.. ingen tv ikväll för då kommer jag inte somna på ett tag! Så boken får det bli!
Just nu lever jag på Fishermans friend Blackcurrant... Riktigt goda! Ska även dricka min fjärde kopp thé för dagen... Måste bli bättre tills imorn kväll!
Och imorn är det även 4 veckor tills jag fyller år!! :) och 5 veckor till grabbarnas skiva :)  AWESOME!

Fick även 2 par av mina skor.. Men fick även ett par tredje... som va fel.. Så nu har jag ett par vita höga och två par svarta höga... Jag väntar fortfarande på låga vita och ett par gråa höga... Får se om ett av de svarta egentligen ska vara gråa... Får hoppas på det bästa... Men oavsett så behöver jag sälja ett par av de svarta!!
Någon som är intresserad av ett par svarta höga converse i storlek 38 för en ganska billig peng? :)

Godnatt!
Bjuder på några bilder från Rix FM i söndags :) fina tjejer!





zzzz....

alltså... jag är helt död!
gick upp imorse vid kvart i elva... halsen va värre och kände mig jättehängig!

Har gått ut med hundarna idag och sen bara tagit det lugnt.. skulle ju åkt till allsången, men jag har ingen ork alls... Har nyst tusen gånger om idag och hostar hela hela tiden... Får hoppas att det blir bättre och jag får vila hela dagen imorn också så jag orkar rida imorn kväll... och på lördag ska jag jobba igen... Så jag får vila upp mig dessa dagar och bli frisk!
Jag som aldrig blir sjuk, så blir jag det när det händer saker och det inte alls passar att vara sjuk... Har bara ätit två knäckemackor idag.. Finns inte mkt att äta hemma... Så jag får väl vänta till middagen!

Under dagarna i göteborg så drömde jag om grabbarna/en av dom varje natt :) Kanske sista natten också, men jag glömde bort drömmen efter ett tag... Men troligtvis :) haha! Känns bra, jag tänkte inte på dem hela tiden... så det var skönt att de kom tillbaka när jag inte bestämde det själv :) om ni förstår!

Nu ska jag fortsätta vila och även ringa mamma och se om hon kommer över med mina saker från eBay :)
Skor, kameraprylar och telesaker!! :) happy!

Nu ska jag gå och lägga mig...


Jag bjuder på en liten fin bild på mig och Lisa när vi satt på tåget ner till götet!
Jag har ont i halsen, hostar och snörvlar för fulla muggar här... Så jag ska kura ner mig i min sköna säng och somna tidigt! Under dessa dagarna har vi inte lagt oss innan klockan 2 en enda dag.. oftast framåt 3-4...  Och sen upp vid 8-10 tiden.. Förutom när jag och Emma sov till 11 :) och imorse gick vi upp halv sju...
Ruskigt trött och mår lite dåligt och så... Men det har varit en superbra helg!
Världens bästa tjejer!


måste bara lägga till att jag har ett stort blåmärke+bula på vänster vad... Kan någon säga mig vad jag har gjort?

Slog i mig lite på tåget när jag lyfte upp väskorna... Men ej benet... och även rumpan i Cillas bil när jag skulle hoppa ur... ajajaj jag har sån himla tur...

Kom på nu att det kanske kom ifrån när jag och Emma åkte fiskebåtarna på Liseberg med alla barn.. Jag skrek Aj hela tiden för det gjorde så ont på benet :p haha kan vart de ;)


helt slut!

Nu är jag hemma efter några trevliga dagar i göteborg med tjejerna!
Ska vila och bara ta det lugnt nu för jag har ont i halsen och är täppt i näsan!

Har iallafall haft det superbra och vi har hunnit med mycket! :)

SMS-inlägg

20100815121 (MMS)


SMS-inlägg

20100814119 (MMS)


<3

20100814117 (MMS)

<3


SMS-inlägg

20100814116 (MMS)


Full rulle i göteborg utan dator! :) idag...

Full rulle i göteborg utan dator! :) idag har jag shoppat järnet (!) och imorn ska vi se vad liseberg har att bjuda på.. Hoppas på att kunna lura med tjejerna i en del läskiga saker att åka.. Jag åker ju allt! :D puss&godnatt!


åh finfint

Nu har helle fixat en ny fin header.
Känner att jag vill ha lite nytt och freeeeesh nu!! :) jag är supernöjd!
Grabbarna i headern är ALLT och lite till för mig just nu.. Så jag blir glad varje gång jag ser den :)

Nu ska jag fixa lite här med packningen, duscha och sen sova! Imorn ska jag upp tidigt så rullar tåget till göteboooorg!
puss på er!

det ska ske en ändring

Nu har jag valt ut några bilder på grabbarna som betyder mest just nu och ska få pryda min header! :)
Kommer upp om ett tag tror jag.. Helle ska hjälpa mig :) Ville byta ut två bilder, sen föreslog hon att göra en ny... Så så blev det!
Ikväll ska jag till stallet! Ska bli kul att se vilken häst man får, hur jobbigt det kommer vara och hur mycket man har glömt under uppehållet.. Jag hoppas på det bästa! :)

Imorn åker jag och tjejerna till göteborg och kommer hem på måndag! Blir en trevlig resa! :)
Ska packa klart (ta fram det jag ska ha) snart och hoppas på att jag inte glömmer något!
Måste hitta min regnponcho ;) haha


godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig!

Imorn ska jag vara barnvakt igen och sedan in till stan och möta tjejerna för att planera inför torsdag... det börjar närma sig! Över 2 månader sen vi bokade biljetterna nu! :)

Nästa gång jag går in på bloggen kanske fina Helle har fixat lite i headern... Måste ju uppdatera lite grann.. och det viktigaste för mig just nu är såklart grabbarna.. Så de ska få större plats där.. :)

puss på er!


Måste bjuda på en gullig bild på Jonas&mig från i fredags!


It's now or never.


Lyssna och tänk efter.


finaste nisse.

kolla Lisas blogg för att se fina klipp från i fredags!! :)

Nisse fick en skylt där det stod : vi vill höra Nisse sjunga...
så när vi snacka med honom efter och han fick (tog den och sa: den här måste jag ha!) skylten frågade jag men varför gjorde du inte som skylten sa??
svaret blev: Jag sjöng ju förfan hela tiden!!!! :)

nu ska jag vara barnvakt, adios!

det är såhär lycka visas med en bild.


tack för allt


I could spend my life just living this dre...

I could spend my life just living this dream. You're all I'll even need.


världens bästa kväll.

Jag njöt som en fisk i vattnet.
Detta var absolut ÖVER mina förväntningar.
Jag är så riktigt himla jävla lycklig just nu att det inte går att förklara.
Allt grabbarna gjorde&sa igår fick mig att må så himla bra. Det är svårt att förstå.
När vi kom dit kände jag... Jag visste att det var det här jag hade väntat på.
Jag mådde bra redan innan. Direkt när jag kom dit kom lyckan fram inom mig och jag bara njöt.
Det första jag tänkte var: "Det här är vad jag har väntat på. Känner du lyckan?" Frågade jag mig själv.
Fantastiskt verkligen.

Ska jag kanske sluta babbla småmeningar och berätta lite om kvällen och inte om hur glad jag var? ;)
Detta blir himla långt ;) Bilder kommer när jag fått från anhöriga ;) haha




När vi kommer fram så tog det en stund innan vi väl hittade till Rock corner... Gick hit och dit, till ett tivoli osv. Tillslut kom vi fram och det var typ NADA folk. Vi slår oss ner på en bänk och chillar lite, jag fixar klart Jonas present.. Grabbarna kommer från backstage och går mot baren, Jonas ser mig och är påväg fram... Men eftersom jag inte var klar med presenten så sa jag åt honom att stanna ;) Han fatta typ inget så vände han tillbaka till grabbsen. Jag tog de typ 5 meter långa presentsnöret och virade runt.. ASfint om ni frågar mig... Haha! Jag och Lisa pallrade oss upp och gick mot grabbarna... Möttes först av en Jockekram. Mys! Sen en knäppisNisse som vinkar i cirklar och sen kramas ;) sen var det Jonas kvar. Får en goskram och sen fick han presenten, glad kille! Presentsnöret fick Jocke till halsband ;) haha! Så fin så :) När jonas fått presenten frågar Jocke: Har du fyllt 18 än nudå?! :) Så kommer Nisse in också: "Ja, har du fyllt???" Jag ba: Nepp... Men om 40 dagar!!!! :) Då jävlar! :)
(hade kollat upp det samma dag på nätet, så kul att de fråga :p haha) Jonas öppnar och blir skitglad! :) Några kramar hit och dit :P haha! Jocke och Nisse ställer sig på en varsin sida om honom och tittar :) I början av albumet är ju gamla bilder :P Så Jocke ba: Men Jonas, du ser ju riktigt ung ut!!! :):) Jonas:*blick* Haha!! Sötnosar! Jocke tyckte det var roligt med födelsedagar och presenter och hittan och dittan... "Jag vill också..." Jag ba: Men där är du med :) (bild från eksjö) Jocke: Men titta Jonas!!! peka på båda dem tillsammans... Där är jag där är jag!! :)  Så söt så... Nisse&Jocke ville kolla mera när Jonas sa att han skulle kolla in mer sen!
Grabben tackade och kramade mig igen, "Tack! Du ska veta att jag verkligen uppskattar det här! *titta mig i ögonen* på riktigt... tack! Tack själv säger jag... Han sa det jag verkligen har velat höra ett bra tag och allt han gjorde igår fick mig att sluta tvivla. nu vet jag. Så jävla fin.
Han öppna det andra lilla paketet med armbandet och svettbandet, och sen skulle de kila och byta om… ”det här ska jag ta på mig nu” :)
Glad skuttade jag tillbaka till bordet och chillade lite. Gjorde en skylt till Nisse... Frida&Cicci tar kort och så kommer Jonas mot mig och ja ba: men du får inte kolla!! han ba: nejnej :) jag kollar inte :) *står oskyldigt breve mig* haha sötnos!!! puss pårej! Det började närma sig gig och det var makalöst bra!
När jag sjöng med så såg Jonas det och log+lipade ;) "okej, aa förlåt.. jag skrämmer bara iväg tjejer... *tittar på mig och blinkar*" jovisst så är det verkligen! ;)
Men två låtar jag inte kände igen… hmm :) Spännande och se om jag känner igen dem när skivan kommer! Ska kanske fråga Jonas innan jag lägger upp filmerna jag har på youtube ;) haha Efter giget försvann grabbarna backstage... En stund senare så kommer de tillbaka och jag går fram till Jocke och frågar vart de har varit ;) ”Vi har suttit och diskuterat!” ”Om hur himla bra ni är!!!” ”ahw.. Nepp! Om hur himla dåliga vi är!! Needå.. haha!” eh ja ;)
Berättade att jag bara grät två gånger… han ba: ”inte ska du gråta inte… *titta på mig* ger mig en kram och gosar, fick såklart tårar i ögonen då också… Försökte få bort dem och släppa ämnet… Jocke bara tittade på mig och log. Fin snubbe. Tog upp allt jag hade med mig och Jocke fick börja skriva, skrev på en liten handduk, tröjan och musmattan… ”Vad är detta?” ”En musmatta! Så jag kan tänka på er varje gång jag sitter vid datan :)” ”åååhw….” Han ritade en asfin gubbe som rökte hjärtan, och då var det okej ;) haha! Värt! Sen kilade han iväg och Jonas fick komma och skriva istället :) När han såg handduken så berätta han om sin brorson, han ba: Min brorsa har såna här! Ehm… Jag har ju blivit farbror… och så har man såna här och lägger på axeln så kräks han där ;) *visar* Han skrev iaf lite och sen vidare till allt annat… haha! På gamla tröjan så klagade han över att han vart så tråkig och sånt förut! Ja, titta liksom… Kungsan och en ful jävla smiley, hur kul är det? :O haha! Så han skriver Treadstone.. Nisse frågar någonting om några band… Så vänder han sig tillbaka och ba: ”ehm… Varför står det Treadstone här?” alla garvar och vi förklarade att han skrev det :P och han hade ingen aning om hur han skulle fortsätta, Cicci föreslog att han skulle rita en gitarr, och så blev det :) En vit med typ svart plektrumskydd ;) Don’t ask me more, haha!
När allt va klart, så berätta han även att hans föräldrar hade fått se kalendern för några veckor sen och de hade tyckt att den va jättefin :) jag frågade om han verkligen hade kvar den, den va ju över ett år gammal liksom, så säger Jonas: men på riktigt, allt är så himla fint! Klart jag har kvar det!” Frågade även om det han fick av mig i sävsjö… ”Ja! De blåvita shortsen ja! De va skitbra, mina andra försvann så jag har badat i dem hela sommarn! :)” Lite snack om allt och jag blev glad, grabben kilade iväg och nu var det Nisses tur, jag försäkrade honom om att det bara tog en kvart minst ;) Snackar om ALLT möjligt! Go kille!
Jocke kommer förbi och lämnar en öl… Jag höll den och så kila Jocke iväg och så kommer han bakom mig och säger: Jonas är bögen från smögen som blabla… haha! Knäppis!!
Nisse skriver även på alla saker… När Treadstone-tröjan kommer upp, så säger han: Jag fullkomligt ÄLSKAR att du har den här! Du anar inte, det gör mig så glad!! *tittar på mig* Men vadå, det är ju tack vare er :) Jag är glad att få ha den!
Vi tog även lite bilder, och grabben är ju för söt! Jag höll i hans öl medans han skrev, och när vi skulle ta bild så gav jag den till Lisa… Så Nisse ba: ”men nej, vad gör du?... Det är okej för mig!” ”Vaddå, att jag smakar?!?! :)” ”njää… Asså att du har med den på bilden, du är ju snart 18!” Haha sötis! Massa flummbilder och han är för go! Frågade honom om han kom ihåg när jag fyllde år… Han ba: om 40 dagar!!! :) Jag ba: aah, och vilket datum är det? Nisse: Jag har ingen aning! Jag vet inte vad det är för datum idag ens! Jag: Men en vecka innan skivan kommer… Nisse tänker efter… Men Nisse, han sa ju det minst 10 ggr där inne! Nisse: Jag vet, men jag kommer inte ihåg!! ;) okej.. den 14:e? Haha flumm och tillslut fick vi fram den 15:e ;) ”14+1 är nooog… 16 :) nehedåå…”
Snackade om saker han har fått från Flaj, ”klart jag har kvar det någonstans! Man kan inte slänga sånt, det är inte sånt man får varje dag liksom” Så kommer Cicci och frågar om jag frågade om saker han fått av mig… nepp svarar jag, det Flaj gav… Då bryter Nisse ut: nej!! För jag har inte fått ett jävla skit av dig!!! Joho, det har du visst! Några armband och nu skylten! Oookejdå! :) Han fick iaf det svarta armbandet, han ville ha det röda, men icke! Haha men jag knöt fast det ordentligt så det inte skulle gå sönder ;) haha tydligen hade det blåa gått sönder för lääänge sen! Jodu, haha!
Massa mer snack och grejer, ska maila bilder till honom från igår också när jag fått från Frida och resten som har bra bilder :) Min kamera är ju sämst så jag hade tagit typ 13 bilder.. Sämst. Hata. Men men, ska kanske se om jag kan hitta någon bra… Hmm…
Vi skulle in i tältet ”Men kooom dåååååååå” aah okej, sen sa jag hejdå iaf, och så blev det lite konstigt, men han va söt. Picka på jonas som en dåre, och han vänder sig om och leker tiger (?) haha! Oj, va farlig du ser ut… Kramar honom hejdå och han tackade igen.
Hängde runt och sen var det sista bandet ut. Det var helt okey ;) haha
Frida hade gått fram till grabbarna, så gick Cicci dit så vi gick också dit… Visade Lisas sko för Jonas, så tittar han på mig och ba: Jag anade att du skulle göra dedär ;)
Efter någon sekund så kommer han och snackar: ”Jag måste bara få fråga, vilken är din favoritlåt? :)” utan tvekan svarar jag ”Crash and burn!!” ”ååh.. :) då kommer du få en överraskning sen när skivan kommer! ;) Jag fullkomligt älskar den låten!”
När vi ska gå så haffar jag Jocke och säger att jag ska dra… ”njäääej….*blick*” Världens gosigaste kram någonsin… ”tack och va kul att du kom!!” vad svarar man? Jo, ”det var kul att vara här och se er!” lite mer myssnack och så när vi släpper tittar jag honom i ögonen och säger tack och lägger handen på kinden (hahaha PINSAMT!) men de va gos… Nisse vinka hejdå och sen rullade vi hem igen…


Jävligt långt blev detta, men men :) Blir oftast så för mig!


Hemma igen! Lite skönt men ändå tråkig...

Hemma igen! Lite skönt men ändå tråkigt att kvällen tog slut. Finare killar får man leta länge efter och jag är så tacksam över detta. Det är precis såhär jag vill ha det! Jag mår bra inombords. Fina fina människor, hjälper så oerhört fast de nog inte vet.. "jag grät bara två gånger..." magiskt.


"tack jag uppskattar verkligen det här!" ...

"tack jag uppskattar verkligen det här!" Första gången jag hörde det och det behövdes verkligen. Tårarna fyller mina ögon. <3


jag är så glad, så glad.

Sitter hemma hos Jossan och ska snart ut & sova i husvagnen!
Kvällen spenderades på Gasklockorna här i Gävle för att se Diggiloo och finaste Mojje.
Dagen var suverän.
Börjar med att hämta ut lönen, in till centralen... Går förbi restaurangen utanför och ser Mojje sitta och käka lunch. gulle! När jag kommer till Gävle skulle x2000 komma in en kvart senare... Så jag sätter mig i väntrummet... Ser Mojje gå förbi utanför fönstrena och nerför trapporna... Jag går runt och ner en annan väg... Kommer ut på andra sidan... Ingen Mojje i sikte.. så jag går mot en "spegel" fixar håret lite och börjar gå mot en trappa tillbaka till andra sidan... Då kör en cool bil förbi och en supersnygg, blond kille vinkar glatt och ropar: Hey Baby!!! :) Söt-Mojje. Bäst.
Vidare till gasklockorna. Dags för gig... "Jag såg dig allt förut!!!" :)
Spela lite och han behövde hjäp med Spion.. Jag fick hjärnsläpp... ;) Så kan det vara... Efter giget hade han bråttom.. "En kram hinner jag såklart med!! Ni är alltid lika glada!" Han fick ett armband som han tyckte va skitsnyggt :) "men va jag älskar er alltså!!" *kram*
Världens finaste. Mer info när jag kommer hem imorn. Nu ska vi lägga oss som sagt!

Mojje <3 :)
Världens finaste människa.

SMS-inlägg

20100805105 (MMS)


Det kallar jag en fin snubbe. Om man blir ...

Det kallar jag en fin snubbe. Om man blir så stolt, glad och liknande att man får tårar i ögonen så är det inte illa! <3


Grattis Emma!! :)


Grattis Emma!!! :) Nu är du äntligen 18
nu är det bara min tur kvar... sen blir det åka av! ;)

Om en vecka åker vi tre + Cilla till götebooorg!! Gött!

Nu bär det av mot stan, hämta ut lönen och sen till gävle!
puss på er!


gäsp

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt.. dvs om en liten liten stund, ska stänga av datan... Ta en knäckemacka om det finns... gott! och sen lägga mig i sängen och titta lite på tv!
Imorn åker jag till gävle för att gå på diggiloo och hälsa på Jossan lite grann! Men det blir inte lång visit för tåget hem går 07.30 på fredag morgon... Hem och fixa om mig för att sedan åka vid halv fyra igen till huddinge, möta upp Frida och sen rulla till Nyköping! Treadstone's första utomhuskonsert står på schemat och jag är extra glad. Har längtat efter detta ett bra tag nu! Många bilder och videos ska ordnas, för då blir Nissen glad! :)

"har du filmat?..... :)"
"Självklart!" "jag visste att man kunde lita på dig! ;)"


Påminnelse till mig själv! Glöm inte paketen på fredag och inte t-shirten och dylikt!

Och till imorn behöver jag bara komma ihåg plånboken, mojjes skiva, boken & hmm... ett glatt humör! Resten kommer automatiskt! :)

Godnatt! :)


nöjd tjej!


 


Allt detta klickade jag hem på eBay idag.
Supernöjd tjej!
Billigt billigt!

Ett plus på detta var att facebook plonga till bara sådär...
J finis skrev :) ahw!


you give me.



love it.

Idag har jag fortfarande superont i fossingarna och skavsåret är superfresh.. not.
Blir kanske sandaler på fossingarna idag! Jag plattar även håret för att ha utsläppt som jag inte haft på superlänge känns det som... Men det kommer ju kruppa sönder så fort jag går utanför dörren! Det får jag väl leva med..

regn och skavsår

Härligt att vara ute och gå i regnet! Linne&mjukisbyxor var bra, men gummistövlarna var inte okej. När det var en liten bit kvar, så fick jag skavsår. Då världens bästa promenadlåt kommer, if i had you, och jag ska börja gå på ordentligt eftersom hundarna i princip var "klara" så fick jag skavsår på hälarna... Mest på vänster men även litet litet på höger.. Så jag tog av mig gummistövlarna&strumporna och traskade vidare barfota. Jätteskönt men inte bra att få smuts i såret, så det sved en del när jag sköljde det...

Idag är det hundvakt som gäller och nu gäller det att vila!
Inatt var... annorlunda.. La mig och tittade på tv kvart i tolv som vanligt... Och timmarna gick, programmen tog slut det ena efter det andra... Klockan blev strax före sju och jag började bli trött... Päronen skulle gå upp sju, så jag tänkte att jag skulle gå upp då också och käka, promenera och sånt! Men icke... Strax efter jag pratat med pappa om att jag inte sovit något och om hundarna... Så somnade jag på en gång! Vaknade igen strax efter tolv och gick upp för att gå ut med alla hundar som måste tas hand om.
Nu känner jag att jag är lite hängig, och hungrig! Blev det vid tre inatt ungefär och har vart hungrig ända sen dess.. Att jag var hungrig och drack kaffe på kvällen var nog anledningen till att jag inte somnade.
Men det var skönt att bara vila, titta på tv och bara slappna av ordentligt! Sällan man bara ligger och tittar på tv sådär. Det går ju inte riktigt att göra på dagen, då man måste äta, gå på toa och fixa andra saker!
Det var som att sova med öppna ögon&att jag var vaken.
Jag är nöjd. nöjd nöjd nöjd.

Nu ska jag se om jag hittar något fint plåster till mitt inte lika fina skavsår. ajajaj, kommer inte ens ihåg senast jag hade skavsår...
På torsdag blir det att åka till Gävle och se fina Mojje med Jossan och fredagen bjuder på rock n' roll. Älskar't



jag ska även se om jag kan få hjälp att beställa lite converse från eBay :) bara 150 spänn paret liksom, grejtans! Några såna ska bli mina!

Börjar bli lite uttråkad... Vad hände med ...

Börjar bli lite uttråkad... Vad hände med de bra tvprogrammen? :)


Lisa & rosen

Här är historien om Lisa och hennes ros.
Enjoy!


RSS 2.0