tillägnad min fina (oträffade?!! :O) vän Helen Luu...

...från lilla kära småland!
Hon är så duktig den bruden! hon hjälpte mig att fixa min bakrund som jag hade tröttnat på och den fick bli svart för tillfället! gillar det! och olika färger på texterna... det kunde jag minsann fixa själv! :) lite har jag lärt mig i skolan ;) haha

måste bara säga, trots att vi typ inte snackar alls längre :S, vet jag att du finns där... jag är så glad att du finns. vi förstår varandra på en outstanding (!) level och det betyder något enormt att ha den säkerheten bakom mig.

en av de finaste människorna jag (inte) träffat! <3


happy new year

ska väl ta och göra som alla andra och berätta om mitt 2009... till de få som nu läser?
kommentera, fan sista chansen på 2009 att göra det!

året har vart innehållsrikt... har hunnits med massa, både bra och dåliga saker.
vissa dagar har jag mått hur dåligt som helst och andra dagar har jag velat stanna tiden och leva i den stunden i några år...

Nya vänner blev funna, nya artister likaså.. nya människor som betyder mycket har kommit in i livet på en ny nivå. betyder sjukt mycket! och jag får även träffa vissa människor för att jag inte måste längre utan för att jag vill. det har ändrat mycket och ger mig en ny synvinkel gentemot dem. "fan va härligt att se dig så glad" det har haft ett stort inflytande på den meningen som jag fick för bara några veckor sen. just att jag inte måste.
jag har upplevt musik jag mår bra av och kan relatera till, för det blir på ett helt nytt perspektiv på det hela...


jag har vart och är sjukt stolt över en viss människa som jag trott och sett upp till i över 2½ år... och karln har äntligen lyckats... det är iallafall på god väg! många dagar detta året har bestått av "möten" med en människa jag inte kan släppa taget om. det kommer bakom andra saker. men betyder fortfarande lika mycket. de små sakerna blir uppskattade och jag mår bra. Nisse och Jocke har tagit sig in i livet, delvis på egen hand (spec. nisse), och tack vare Treadstone. jag tycker om dessa upplevelserna och jag är så stolt. 2010 blir erat år. jag tror på er
jag har fått ha min stora nyfunna idol hemma hos mig och han spelade för mig och mina vänner. har åkt runt sverige för att se mina favoriter. från ö-vik i norr till eksjö i syd och allt däremellan man kan tänka sig.

jag har blivit visad en "ny värld" för mig, men jag lät tyvärr den världen passera förbi mig. och det ångrar jag delvis. det kommer väl nya chanser.

jag har blivit av med pengar på grund av calle kristiansson som blev en favorit i programmet jag "skulle skita i och vara opartisk i" det sket sig rejält... bara för att calle var så duktig.

jag hoppas bara på att 2010 blir ett bra år och jag längtar järnet till september.

diffust inlägg men det är så jag känner. jag har svårt att skriva ut exakta saker och sånt... det känns inte... som jag. så jag trivs med att skriva så iaf jag förstår mig själv... och jag minns detaljer...

Tack alla som har vart med mig under 2009's underbara dagar.


hur kommer det sig?

hur kommer det sig att mellansdagsrean rent ut sagt SUGER pengarna ur plånboken på'en...
jag har gjort av med en liten summa pengar under dessa dagar...
de som kostade mest var mina nya stövlar :) var 50% men kostade ändå 725 spänn.. men det var de värt! supersköna och varma :) härligt!
och så fick det bli påfyllning till underkläderna och en stickad tröja också!
idag hittade jag bara dust it-volympuder och en ring.. som jag funderar på att köpa en större och ge denna till Linn som fyller år om några få dagar!
för jag behöver bara en ring till, sen har jag Jocke och Nisse händer ;) haha eller ja... ringar på samma fingrar iaf :D så jo. jag behöver en större ring, att ha på mitt vänstra fuck.u-finger och en till att ha på högra ringfingret :) fint!  kanske blir till att åka till forum imorn igen... ojoj. men det går nog snabbt :)

har även fått Calle och James Morrison låtarna av Lisa, så dem ligger inne på min mobil! älskar dem! :)

jumping jack flash, it's a cash cash cash.
GÄRNA för mig :)
nu ska jag vila lite och tvätta bort mitt smink! godnatt alla fina :)
(och jag drömde stördaste drömmen om bla. Jonas... Jocke var även med men han var finis, så det är okej!)

how do I feel by the end of the day?

en rad ur Calles fina version av With a little help from my friends.
tror jag hörde den första gången när jag kollade klippet med Kim när han va.. hmm 12 år gammal. URDUKTIG.
fortfarande min favoritversion men Calle ligger inte långt efter!!
Nästa helg rullar tåget mot E-tuna för mig och Lisa och vi ska självklart se Calle och utforska stan! ;) blir skoj :)
tycker om dedär med nyfunna vänner... trevligt! :)


nu blir det sängen för imorn ska jag upp klockan 6 och jobba en stund! lite cash :) härligt!

godnatt.
everybody's got a hungry heart.

wiho

blev tyvärr inte några bilder på klapparna igår, men jag räknade och de va 15 st :) haha jag äger ;)

nu ska jag troligtvis smsa lite om jag vågar ;) och chilla järnet på mitt rum :D
have a nice holiday everybody. love

jag antar att det är nu man ska säga god jul

klockan är efter halv tio och jag sitter återigen ensam på mitt rum.
"familjen" sitter ute i vardagsrummet och tittar på tv osv.
alla över 20, vilket förklarar situationen.
jag trivs här med mina calle-låtar på spotify. hur många av er är glada just nu? jag kan säga att jag mår sådär faktist. som vanligt men säkert extra mycket nu. jag orkar inte.

tack att min fina vovve finns och håller mig sällskap här. ska lägga mig i sängen och fortsätta lyssna på calle och mysa med vovvis. kanske titta över my new phone lite till.... hoppas jag hittar något fancy på'ren!

Jumping jack flash ..... CASH CASH CASH..... längtar tills iaf jag och Lisa, kanske också Cicci åker och ser på Calle! ska åka till e-tuna och sedan även uppsala :) WIHOOO bäst :D

godnatt mina fina.
förresten, bilderna och min data var lagade. självklart gick fina jocki-bilden "sönder" igen. HATA.


FINA KARLSLOK...... <3


godmorgon-godförmiddag-godeftermiddag-godkväll-godnatt

vilket passar bäst nu? hmm...
ligger i sängen.. har degat här sen typ... 22.21 så exakt tre timmar...
jag har abolut ingenting att göra på kvällarna längre...  nunär inte bigbrother sänds längre.. och Discovery Tra-Liv inte vill fungera?! hatar tekniska prylar ibland... pssh...

jag har undersökt massa saker på datan, och fått reda på en sak som jag undrat över ända sen... förra sommarn (?) tror jag.. nuvet jag iaf, men det var inte nåt special så ändå... kan vara roligt att veta det också HAHA!
Facebook är bra, snutten är hemma...

och det mest positiva.. jag slappnar av... jag har lov och jag njuter av att ta det lugnt och inte stressa.. speciellt på kvällen.. nu hade jag annars sovit för lääänge sen... annars hade jag stressat upp mig morgonen efter eller på kvällen över att jag inte sovit mkt. och då får jag oftast svårare att somna....
men jag mår bra av lov, tycker om det.

negativt nurå ; ingen middag idag vilket resulterade i hunger, NU.... förut var jag fortfarande mätt från lunchen som jag åt vid två... och nu är jag svinhungrig... det är ju iof 12 timmar sen..
jag får väl försöka somna och i värsta fall knapra lite polkagris...

förresten har jag SJUKT många julklappar att ge bort, loove it! ska ta kort och räkna alla imorn wiho. det är roligare att ge än att få. oftast iaf ;)

nejni, godnatt! kolla min bilddagbok för lite fina minnen... älskar minnen... de bilderna har kommit upp på minnesstunder även här på bloggen en gång eller två... <3
och jag hittade Matte's parfym på kicks idag.. tog lite på en provsticka.. men SATAN va de luktar i hela mitt rum... SVINgott såklart... men börjar få lite huvudvärk nu... den starka doften i ett antal timmar tar på de få hjärnceller jag har... ;)
<3<3<3<3

thank you

idag var en bra dag.
började med lite stress, men sen julklappsshoppning och även mat med min fina vän! tack för maten :)
bytte julisklappar, GLADA klubben :D finfint!
traskade mot plattan igen och köpte trippelt upp. tillbaka till förkvällshuset och söta matte smet in... fick sin julklapp, blev glad och han luktade EXTREMT jävla gott och var aaaaaaaaaaaaaaaaaaapsnygg! :D
mums de gillas!
även en timme senare kom Erik, möttes av en varm applåd från våran sida.. fick tillbaka ett halvtasky leende.. hur fan ska man ta de?! :O när vi insåg att han inte va särskilt sen... så skämdes vi lite... (såg nu på klippet att han visst va sen.. så han förtjänade applåden!!)
när de kom ner igen möttes vi av en liten applåd av erik också... pinsaamt vare lite... javisst. fick en liten kramis och vi lämna julklappen även till honom. SJUKT snygg blev han! :) (vad har flugit i mig?!?! gillar jag EMD nu? :S)
grabbarna skulle dra vidare...

-kör försiktigt hem då...
Erik -nejdå! varför då? ;)
-vi vill gärna ha en hel erik tillbaka...
Erri -NEJDÅ vafan...
Julia -sa du nej?! :O
Erri -äsch, fan jag skoja bara och han hörde inte ens.
älskar att prata om dom när dom står breve :D hoho tidsfördriv...
Erri- Hälsa du vet vem... :)
Erik- Jocke? eller hmm... vare Jonas? men du, kanske Nisse? ;)
Erri- eehm... Hälsa alla tree.... :):):)
Erik- klart jag ska hälsa dom!! :)

dagen var bra. jag har världens finaste bästa vän. bara så ni vet! :)
imorn blir det lussebullsbak med Helle och sånt! trevligt minsann :)


slänger in en FRÄN bild på Matte... grrr.... älskar hans parfym!!!! :D


känner ni att lukten FLÖÖÖÖDAR ut ur skärmen?!?! måste hitta den imorn på kicks. looove it!


monday, and i'm not in school

hur underbart är inte det?! JULLOOOOOOOV!!!

idag blir det stressigt nu på morron, ska ut med vovvarna (tre) och sen hem, duscha mig och vovvar, fixa och sen rulla in mot stan för att först fika och byta julklappar med min fina bästa vän Cicci, och sen vidare till förkväll med div. människor ;) hoho mer om det senare.

nu, ut i snön! är det underbart eller vad?!


kanske inte lika härligt att sitta med jeans och en hood ute i snön. det var lite kallt. men ändå. dö. wmhowrmhow

this is how i feel

Do you ever think about running away
'cause i was thinkin' about leavin' today
We'll follow forever where our hearts wanna go
Maybe we'll live somewhere where nobody knows our names
Then things might change for the good

I wanna be somewhere so far away
To lie under the night at the end of another good day
I can't tell you how long we'll be gone
But as long as we're together then forever's never too long
Too long, oh no

Do you ever think about not comin' back
Hoppin' on a train and we'll burn up the tracks
We'll jump off somewhere that we don't know how to say
Maybe hitch a ride from someone who can tell us the way
To where these things might change for the good

I wanna be somewhere so far away
To lie under the night at the end of another good day
I can't tell you how long we'll be gone
But as long as we're together then forever's never too
Where forever is never too long
Not with you right here by me
Maybe, maybe we'll just see
Where this road will lead for us

I wanna be somewhere so far away
To lie under the night at the end of another good day
I can't tell you how long we'll be gone
But as long as we're together then forever's never too
I wanna be somewhere so far away
To lie under the night at the end of another good day
I can't tell you how long we'll be gone
But as long as we're together then forever's never too
Forever is never too long



ändring

HATA


dan före dan före dan före dopparedan

idag är det söndag, och det är inte skola imorn, HUR härligt som helst!
ligger i sängen med morgonrock och ska skutta in i duschen strax!
idag ska det hinnas med mycket... ska duscha, åka till forum, åka till evlinge(kusin) lämna datan, hem, baka lussebullar och ut i snön och leka con mi brotha. ska tvinga honom! :)
ordningen över allt detta är jag inte riktigt säker på.. men ska göra en checklist i skallen...
kan börja redan nu med duschen då. *CHECK*

förresten, satt och kollade på min bloggheader nyss, haha! är det bara jag eller är inte Jockes hand lite gulligt placerad? på min axel under Jonas arm.... ;) till skillnad från Jonas som håller på Jocke :P de är iaf tre extremt underbara killar och jag undrar verkligen hur det hade vart "utan" dom.. och spec. utan Treadstone. tack för det. otroligt tacksam! diggar även skylten sjukt mycket! ;) HAHAHA! sweeeeeeeeeeeeeet

erri <3 jocke <3 nisse <3 jonas


enjoy.


ångrar att jag inte filmade en snutt igår. hade vart niiice <3

use that evidence. there goes my hero.

min absoluta favorit-låt, akusiskt och med piano.

har haft en bra vecka! EMD tre ggr, önskar det vart fyra för då hade jag träffat jocke och jonas också... satan. JUST den gången jag inte är där, så är dom tvungna att gå dit... 1/30 ggr typ.. damn.
jag mår bra iaf.

tisdagen bjöd på en mysig konsert i kyrkan för hemlösa! fint!
onsdagen bjöd på signering ute i lindhagen, på ICA. det var inte så mycket folk, härligt!
"jag är lite glad iaf..." "ja! det är bättre :)"
erik va lite mys där... fick inte byta från jonas till jocke, utan jag måste hålla fast vid en ;) haha! men han höll med om att jocke är jävligt snygg han me :P haha!
torsdagen bjöd på matteprov och snöstorm. snöstormen fick mig att inte åka in till kungsan. ÅNGRAR! som sagt, mina grabbar var där... faan... men kommer fler gånger... typ.
fredagen bjöd på en efterlängtad skolavslutning! äntligen!! stress till Sveriges radio och smita in med ca 1 minuts marginal! kallas rutinerad ;) haha eller nåt...
Erik va söt även där... *kram* "fan va härligt att se att du är glad!! :)"
han satte sig vid pianot och jag önskade my hero. grabben började spela och jag fick tårar i ögonen&fick gåshud. det enda som saknades var väl jonas på gura och sång... det är en av mina drömmar, att höra det live.
sa hej då till erik, "-jag är så jävla glad idag!!! :)"
"-ja märker det! jätteroligt att se...."

dagen fortsatte på stan med julklappsshopping och mat. sedan rullade bussen hem till bonde söker fru. gulligt program. haha!

nu ska jag vila upp mig och fixa lite i mitt rum. stallet imorse var okej, fick inte min Sanzi men hade April och det gick väl okej. men mina händer är iaf mycket bättre! framsteg!


min dator ska även fixas imorn! wiho. jag vill inte ha halva bilder. speciellt inte på snygga jocke... <3

i'm high

oj va bra. måste ta detta snabbt så ska jag lägga mig! upp tidigt imorn!
Jocke är extremt charmig och söt. älskar att han blir så glad och visar det!
spelningen var hur bra som helst. tredje gången gillt? efteråt var bra. Jocke gick förbi... gav mig deras setlist :') jag frågade om plektrumen var bra, skiiitbraaa :):):) svarade han... <3
Nisse charmade sig och jag blev glad. frågade om jag filmade, SJÄLVKLART svarade jag, då blev Nisse glad! skall läggas upp snarast! lite snack me Jonas. jag har gjort om i köket så tyvärr inte! mm.. synd, det var ju bilden på er! ja, med hatt och grejer ja! snyggt! :)

 

alla dessa småsaker visar mig att de uppskattar och bryr sig. (iaf lite grann)

nu väntar sängen! kommer mer info och förhoppningsvis några filmer från kvällen imorn! puss på er.
jag är så jävla lycklig


fucking livsglädje.


kär i södermalm

oj va söder är fint. en eftermiddagspromenad längs gatorna och det snöade. jag är kär.
imorse var jag i stallet, gick hur jävla bra som helst! dutti hest!  hem och duscha, in mot stan och julshopping!
fick ett par ridbyxor (fanzypants...) och ett par jeans! det blir la bra!
imorn blir det spelning! (jag ska fixa det!!!!) äntligen.

nu ska jag chilla hela kvällen. älskart'

jag tog även en tripp förbi Nudie-affären och såg Soundtrack of our lifes spela. hittade dock inte det jag sökte så jag knatade vidare!



min promenad

this is how I wan't it. or even better



nu håller vi tummar och tår. I can do it! :)

miss this. make it good!

snackar med Jonas på facebook... länge sen nu!
sitter hemma hos mamma... lyssnar på musik och chillar
ikväll, idolfinal. imorn stallet osv osv osv.
håller tummarna på söndag.
puss

I am right beside

can you feel me now?
can you feel my presens in the crowd?
do you sense me without see me?




du betyder fortfarande lika mycket.
2 år och 7 månader sen allt var normalt. dagen innan allting började. det har gett så mycket.



The Hills-tävling. måste ju vara världens underbaraste program!

Nu är jag med och tävlar om en The Hills box på Kenzas blogg! och jag måste ju bara ta chansen!
The Hills måste vara en av de bästa serierna! Tjejerna är helt underbara och killarna är ju lagom snygga!
För något år sedan när jag såg första avsnittet tyckte jag det var hur knäppt som helst... men jag fortsatte att titta och jag blev fast! skyndade mig hem från skolan för att hinna se 17.00 avsnittet på MTV. Det gjorde hela dagen bättre ju! :)
Tycker det skulle vara sjukt roligt att få chansen att vinna den här boxen och få se allt från början och om och om och om och om och om igen! och när man själv vill och hinner, det är ju den stora fördelen!

Håll tummarna för mig! Måste kolla upp när nästa avsnitt går bara för det... har inte sett det på några dagar...
<3



http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html#comment


8 december. many things at once.

idag är det speciellt. jävligt mycket händer och kopplas till detta datum!
let's make a list:
2 år sedan Julkul i Globen, vilket även betyder första gången jag såg Mojje ;)
5 veckor sen jag var på Nalen och såg Treadstone spela (ganska exakt på tiden också)
Christian "Chippen" Wilhelmsson fyller år (31 el. 32 om jag inte minns fel)
Jag har haft kemiprov.
Jag är fortfarande sjuk

jag kan fortsätta ett tag till men som ett + på detta ska jag hjälpa Simon med sin spanskaläxa.. så då blir det ett speciellt med detta datum att "ta upp" spanskan igen!

Nu kör vi och håller tummarna inför söndag. jag kan fixa det! finns inget annat alternativ!!! :)
bara ett fucking jävla år. suger

do I really feel the way I feel?

återigen en rubrik från calle-finis låt Walking in memphis. duktig!

idag är det två år sen som jag var i globen och såg Jonas med Julkul [typ mojje, robin x2, idolerna osv.]
det var mys. saknar det. han uppskattade att jag kom och visade/skrev det. det var tider det. skrev alltid : kul att ses igen! Kul att du kom hit också! Kungsan IGEN...
osv. det betydde mycket. you still do.

idag är det även 5 veckor sen det var Treadstone-spelning på nalen. det var skönt att få se/snacka med dom igen. so glad that you're here now as well. JH&NW
idag är det Kemi-prov. jag hoppas jag klarar G-gränsen iaf! får se hur det går... jag är även sjuk fortfarande. tror jag går hem efter provet och skippar w-designen... får se hur det blir.

nu ska jag fixa klart mig. lär ju skriva senare!


hoho har även gjort ett försök och skickat iväg en kommentar ;) haha vi får se hur de gör... haha!

wont you look down over me.

Calle Kristiansson är kung. Kan fortfarande inte förstå att han är i final! finis.

Jag har kemiprov på tisdag... försöker plugga men det går ju sådär.. ska nog göra ETT tal till iaf.. och försöka förstå helvetes-skiten. måste nog gå på ämneshandledningen på måndag.. ska fixare! :) måste klara G iaf...

imorn är EMD på nyhetsmorgon, jag jobbar och hoppas faktist att mina pojkar är där! tyvärr kan jag ju inte åka dit för jag jobbar.. men vet att Cicci ska dit! :) och om mina finisar är där ska jag be henne att ringa mig så jag får snacka lite med dom! :) saknar dom så sjukt mkt.
snart fem veckor sen. jocke va jävligt mys då. även nisse va extra charmig! :) den sista behöver vi inte ens nämna känner jag. allt börjar bli konstigt...
drömde om nisse-finis inatt! extremt gullig! haha snytten. även Jonas låg på en kaj-kant (ned mot vattnet) mellan typ ett nät och väggen. stört. han passade bra där minsann!
som sagt, imorn jobb 7-12 cash rullar in. och det är chill. 19 dagar kvar till julafton! jag längtar. och snart är det jullov också. even better! ja, jovisst.

lyssnar på Westlife's nya skiva typ hela tiden! de har shapat upp sig verkligen!


the pain isn't over. the sun keeps on rising. and i keep getting stronger. i never thought that i'd survive you
det är verkligen så jag känner. men släpp det.

friday.

äntligen fredag och det betyder helg!
blir chillhelg och jobb på söndag!
nu ska jag hjälpa brorsan.
hörs later

LÄS:
http://www.svensktnaringsliv.se/regioner/goteborg/utan-foretaget-inget-rockband_88800.html
stolt som ett jävla svin! :)

time passes me by

nu är det redan onsdag och veckorna har gått så sjukt fort! det är redan december (2:a och Anna fyller år!!! :)  )
bara 22 dagar kvar till julafton! och ännu färre tills det är jullov! ska bli så himla skönt!! några prov kvar inför det, men det ska nog gå bra!
jag har hunnit med sjukt mycket. gamla band från förr som jag tycker om extremt mycket har "kommit tillbaka" och jag är glad för det. Träffade Westlife förra torsdagen, tog kort och kramade Mark. (finaste!) och var i kista galleria på onsdagen och lördagen och hälsade lite på Mojjsi. finis har vi där!! även denna vecka blev det kändisjakt för i måndags var jag med cicci på faddergalan. EMD var där och även Takida! sjukt bra för mig att se dem igen, hade glömt hur bra de var live. fick extremt goda mackor och lite julmust (gratis är gott!) och chill vidare där, behövdes! efteråt träffade vi på Mattias utanför som var förstärkningsvakt! haha sötis. när jag skulle ta upp skivorna råkade jag ha 4 mackor i väskan.. inte alls pinsamt! ;) haha han gick till resten av takida för att be dom signera och lämnade oss som förstärkningsvakt! haha. snutte. kom tillbaka så tog vi kort, och jag frågade om han kom ihåg från signeringen 2007. påminde honom lite om detaljer och han kom ihåg! Fan va glad man blir då!!! träffade även på Tomas och bad om att få ta en bild. frågade även honom om han kom ihåg plektrumet jag gav honom. han berättade att han hade satt upp det i deras replokal, men när de bytte hade han ingen aning om vart det tagit vägen! bad om ursäkt. haha! fett söt :)
det var iaf sjukt värt! :)

har svenska redovisning på fredag (troligvis) och idag var vi hemma hos martin och jobbade med den. haha det var skoj! den blir bra och flummig ;)

nu ska jag försöka räkna vidare matten, försöka förstå osv. börjar bli ganska svårt nu... :S


so cute.


RSS 2.0