regn och skavsår

Härligt att vara ute och gå i regnet! Linne&mjukisbyxor var bra, men gummistövlarna var inte okej. När det var en liten bit kvar, så fick jag skavsår. Då världens bästa promenadlåt kommer, if i had you, och jag ska börja gå på ordentligt eftersom hundarna i princip var "klara" så fick jag skavsår på hälarna... Mest på vänster men även litet litet på höger.. Så jag tog av mig gummistövlarna&strumporna och traskade vidare barfota. Jätteskönt men inte bra att få smuts i såret, så det sved en del när jag sköljde det...

Idag är det hundvakt som gäller och nu gäller det att vila!
Inatt var... annorlunda.. La mig och tittade på tv kvart i tolv som vanligt... Och timmarna gick, programmen tog slut det ena efter det andra... Klockan blev strax före sju och jag började bli trött... Päronen skulle gå upp sju, så jag tänkte att jag skulle gå upp då också och käka, promenera och sånt! Men icke... Strax efter jag pratat med pappa om att jag inte sovit något och om hundarna... Så somnade jag på en gång! Vaknade igen strax efter tolv och gick upp för att gå ut med alla hundar som måste tas hand om.
Nu känner jag att jag är lite hängig, och hungrig! Blev det vid tre inatt ungefär och har vart hungrig ända sen dess.. Att jag var hungrig och drack kaffe på kvällen var nog anledningen till att jag inte somnade.
Men det var skönt att bara vila, titta på tv och bara slappna av ordentligt! Sällan man bara ligger och tittar på tv sådär. Det går ju inte riktigt att göra på dagen, då man måste äta, gå på toa och fixa andra saker!
Det var som att sova med öppna ögon&att jag var vaken.
Jag är nöjd. nöjd nöjd nöjd.

Nu ska jag se om jag hittar något fint plåster till mitt inte lika fina skavsår. ajajaj, kommer inte ens ihåg senast jag hade skavsår...
På torsdag blir det att åka till Gävle och se fina Mojje med Jossan och fredagen bjuder på rock n' roll. Älskar't



jag ska även se om jag kan få hjälp att beställa lite converse från eBay :) bara 150 spänn paret liksom, grejtans! Några såna ska bli mina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0