jag tänker på dig. även fast du inte vet om det.

usch. jag ska inte gå in på för mycket detaljer, men ändå.
jag sitter på facebook och tittar omkring.. kommer in på en gammal kompis sida... vi var jättetighta under två års tid och sen flyttade hon. Jag fick läsa en sak jag inte förväntade mig. för några år sedan tror jag hennes mamma tog bort leverfläckar, kunde vart cancer. fick läsa nu, att hennes mamma hade gått bort för snart två veckor sen. jag vet vad hon har gått igenom tidigare, hur svårt hon haft det. jag förstår inte hur hon klarar det här nu. jag sitter här och faktist gråter och tänker på hur dåligt hon måste må just nu, hur ledsen hon säkerligen är. och jag kan i princip inte göra någonting åt det. jag vill inte "störa" efter att vi inte har pratat alls på över ett år. jag vill inte bara komma tillbaka, jag vet inte vad jag ska säga till henne.

Jag tänker på dig.


tänk på detta

Kommentarer
Postat av: Jossan

Men gumman... Det är aldrig för sent! Skriv till henne att du tänker på henne och finns där om hon vill. Det räcker så bra :) Sen får hon själv ta beslutet om hon vill ta emot din hand eller inte men det är aldrig fel att visa någon att man bryr sig.

2010-05-07 @ 00:06:32
URL: http://josefina.blogg.se/
Postat av: Lizy

Ajdå, det lät inget vidare...men jag håller med hon ovan, tycker du ska påminna personen om att du finns där om hon behöver dig. Det är allt du kan göra, och sånt uppskattas mer än man tror.



Hoppas det löser sig!:)

Kram

2010-05-07 @ 07:17:12
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Emmelist

vad jobbigt för henne :(

2010-05-07 @ 11:16:43
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: HANNA

Fin blogg:)

2010-05-07 @ 21:03:47
URL: http://hannasfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0